madejo 01.09.2013 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Cześć Wszystkim, Pora, by oficjalnie przedstawić się na forum. Jestem Robert, urodziłem się w 86 roku. Mieszkam w Łodzi, aktualnie też kupiłem ziemię pod budowę domu na obrzeżach miasta i niebawem startuję z budową. Aktualnie dowiaduję się, co, gdzie i jak, a także szukam wykonawcy. W wolnych chwilach, próbuję dorabiać, by mieć pewność, że na nic nie zabraknie przy budowie domu. W jeszcze wiolniejszych chwilach chodzę na basen, bo uwielbiam pływać Pewnie nie raz będę zasypywał forumowiczów pytaniami dotyczącymi budowy Pozdrawiam i do następnego! Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waga34 02.09.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam i ja, z ziemi prawie łódzkiej:) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek T-ski 03.09.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 witaj i rówież życzę Ci powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts