kasia_km 01.09.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Witajcie, Chcę wymienić szambo przy domu - z małego i nieszczelnego tuż przy domu, na większe (10m3) i usytuowane trochę bliżej ogrodzenia. Według informacji w internecie muszę narysować (a właściwie architekt musi) zmianę na mapie z planem działki i domu i zgłosić do Starostwa w formie "zgłoszenia" (a nie wniosku o pozwolenie). Niby proste, ale skąd mogę wziąć taką mapę? Tata był wczoraj w Urzędzie i urzędniczka powiedziała, że nie ma nowego planu zagospodarowania - będzie najwcześniej za rok czy dwa lata. Czy to oznacza, że nie mogę wymienić szamba do tego czasu, bo nie ma kto wydać mi wyrysu aktualnej mapy z działką?? Pomóżcie jak to ugryźć Czy ten wyrys musi być świeżo wzięty z urzędu, czy też może być taki jak rodzice mają - sprzed lat - bo w okolicy nic się nie zmieniło (te same domy, te same ulice)? Co ma plan zagospodarowania do wymiany szamba (z uszkodzonego na nieuszkodzone) na istniejącej i zabudowanej od kilkudziestu lat działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_km 02.09.2013 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 nikt nie wie ? ja jestem jak dziecko we mgle w urzędach, więc pewnie w starostwie też mnie nie wesprą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts