vertical 01.09.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Witam. Mam problem dotyczący dachówek które już sie nie trzymaja... Jest jakis sposob, patent aby je jakos mocno przytwierdzic? Ktoś mi podrzucil pomysl aby je zespolic ze soba jakąs np. zaprawą ale nie wiem czy w dobra strone mnie kierują:/Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 01.09.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Zależy jaka dachówka i jak kładziona . Jeśli pojedynczo to można przykręcić do laty. A jak karpiówka w koronkę to dolna przykręcona a górna na klej ew. zaprawę. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vertical 01.09.2013 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Dzieki serdeczne za pomoc! Mam jeszcze pytanie czy nie pęknie mi taka dachowka w momencie wiercenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 01.09.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 u mnie ceramiczne nie pękały, mocowane są klamrami do łat. napisz jaką masz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vertical 02.09.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Są to dość leciwe dachowki cementowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.09.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Wiertarka wolnoobrotowa i wiertło do bezudarowego wiercenia. Klej do dachówek to "Colodach". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts