seagreg 06.05.2004 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Witam wszystkich. Jestem tu pierwszy raz i liczę na Waszą pomoc.Poszukuję od pewnego czasu rysunków dotyczących systemu Metabox. Interesują mnie wymiary płyt, które trzeba przyciąć, aby szuflady funkcjonowały prawidłowo. Widziałem kiedyś rysunki w PDF -ie, ale były bardzo nieczytelne. Podejrzewam, że rysunki te pochodziły z instrukcji do Metaboxów, ale niestety w sklepie w którym kupowałem te elementy nie udzielono mi takich informacji.Będę wdzięczny za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbapis 06.05.2004 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Witam!Spróbuj odszukać wcześniejszy temat pod takim samym tytułem w Zrób to sam. Może tam coś znajdziesz.Poza tym specjalistą od mebli kuchennych jest Jasiu.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts