reni1980 05.02.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 wow moje się szyją, cudownie, mam też info ze sklepu, w przyszłym tygodniu będę mieć materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 05.02.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 cos czuje ze chyba i ja bede sobie niebawem szyc roletki tzn zamawiac Dianus, dziekuje za przytulanca ahhh milo mi sie zrobilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 05.02.2015 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Dianka wszystko śliczne jak zawsze Jak możesz zdradzić to czym usztywniasz kosze na zabawki, że tak ładnie stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 05.02.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 A ja muszę się uśmiechnąć o lalę. Znalazła się okazja . Chrzciny się szykują w rodzinie i już wiem że chcę lalę sprezentować naszej Zuzce. Zastanawiałam się nad inspirowaną aniołem stróżem ale chyba jednak zwykłą lalę zamówię. Rolety super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.02.2015 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Reni to super, a ja wyślę wszystko razem Mmeliso Marta usztywniam je filcem 4mm Doriko nie ma sprawy zastanów jak byś chciała by wyglądała I mam już stronę na której można sobie samemu wycenić rolety, albo zasłony, albo mechanizmy http://dgas.pl/wycena/#/home Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 06.02.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Dzien dobry To ja sobie po powrocie do domu zerkne na ta strone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 06.02.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Diana dzięki za namiary - będę rozmyślać co zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 06.02.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Piękne kosze mogę się spytać o materiał - czy to zwykła bawełna taka z allegro wzorzysta czy potrzebne jest wypełnienie by się nie zapadala albo specjalną,twarda? Zaczynam się trochę bawić maszyna do szycia w wolnej (hehe dobry żart) chwili ale jeśli nie chcesz zdradzać tajników zawodu to przepraszam i nie było pytania bardzo ładne te twoje prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.02.2015 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Mekiso, Pysiaczki Aniko to jest tkanina Home Decor, w środku jest filc 4mm a w środku podszewka ze zwykłej bawełny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.02.2015 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Diana, właśnie wyciągnęłam z pralki moje poduszki.. są 7 cm krótsze z każdej strony Suwak został normalnej długości Z pięćdziesiątek zrobiły się czterdziestki. Jedna z Home Decor, druga bawełna cienka. Pranie było na 40 stopni, więc może trochę za dużo? Nauczka, żeby poszewki prać ręcznie w zimnej wodzie Może wtedy się nie skurczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 o kurcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.02.2015 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Ja piorę w 30 stopniach ale bez proszku, tzn dekatyzuję hmmm choć w umie te które mam na kanapie piorę w 60 stopniach i nic z nimi nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.02.2015 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 (edytowane) Dobrze, że nie prałam czterdziestek No nic, ćwiczę bicepsy i klatkę przy naciąganiu Trochę się udało, ale więcej chyba już nie da rady Edytowane 7 Lutego 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.02.2015 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 A jak żelazkiem przejedziesz się nie rozprostuje bardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 07.02.2015 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Hej Dianko, właśnie miałam Cię pytać jak najlepiej prać te poszewki i obrys prace wszystkim? Bo tu juz czasem musi być wyższa temp ps przelew zrobiony, powinien zaraz dofrunąć :-) dziękuję, dam znać jak przesyłka będzie na miejscu aaaa i idę wycenic sobie rolety:-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 07.02.2015 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Miało być oczywiście ,, obrus przede wszystkim" :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 07.02.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 A jak żelazkiem przejedziesz się nie rozprostuje bardziej? Zaraz będę żelazkować Dianko, to żaden problem, wypełnienie się zmieści, już sprawdzałam. Napisałam, żeby uprzedzić przed praniem powyżej 30 stopni. Ale Ty pierzesz w 60, to może ja taki pechowiec. Wcale bym się nie zdziwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 07.02.2015 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 No to ja sobie w letniej wodzie wypiorę, bo właśnie wczoraj zdjęłam jelonki.Diano, ja się teraz na obrus piszę i już myślę nad roletami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 07.02.2015 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Kurka:-) Dianka ..tych tkanin na stronie tysiąc pięćset ...jak tu wybrać????? :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 07.02.2015 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Kurka:-) Dianka ..tych tkanin na stronie tysiąc pięćset ...jak tu wybrać????? :-) :-) tez sie przerazilam, gdy je zobaczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts