Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z marzeń utkany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni to super, a ja wyślę wszystko razem :)

Mmeliso :hug:

Marta usztywniam je filcem 4mm

Doriko nie ma sprawy :) zastanów jak byś chciała by wyglądała :)

I mam już stronę na której można sobie samemu wycenić rolety, albo zasłony, albo mechanizmy

http://dgas.pl/wycena/#/home

Piękne kosze :) mogę się spytać o materiał - czy to zwykła bawełna taka z allegro wzorzysta czy potrzebne jest wypełnienie by się nie zapadala albo specjalną,twarda? Zaczynam się trochę bawić maszyna do szycia w wolnej (hehe dobry żart) chwili ale jeśli nie chcesz zdradzać tajników zawodu to przepraszam i nie było pytania ;) bardzo ładne te twoje prace

Diana, właśnie wyciągnęłam z pralki moje poduszki.. są 7 cm krótsze z każdej strony :lol2: Suwak został normalnej długości :lol2: Z pięćdziesiątek zrobiły się czterdziestki. Jedna z Home Decor, druga bawełna cienka. Pranie było na 40 stopni, więc może trochę za dużo? Nauczka, żeby poszewki prać ręcznie w zimnej wodzie :) Może wtedy się nie skurczą.

Hej Dianko, właśnie miałam Cię pytać jak najlepiej prać te poszewki i obrys prace wszystkim? Bo tu juz czasem musi być wyższa temp :-) ps przelew zrobiony, powinien zaraz dofrunąć:-) :-) dziękuję, dam znać jak przesyłka będzie na miejscu aaaa i idę wycenic sobie rolety:-) :-) :-)

A jak żelazkiem przejedziesz się nie rozprostuje bardziej?

Zaraz będę żelazkować :)

Dianko, to żaden problem, wypełnienie się zmieści, już sprawdzałam. Napisałam, żeby uprzedzić przed praniem powyżej 30 stopni. Ale Ty pierzesz w 60, to może ja taki pechowiec. Wcale bym się nie zdziwiła :)