fajna kobieta 07.09.2015 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Dianka w takim razie daj mi znać czy sie podejmiesz i ile ewentualnie bedzie mnie to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 07.09.2015 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Diana, czymasz jakieśzaprzyjaźnione sklepy z bawełną pościelową? Potrzebuję też coś cieńszego od batystu, bardziej przejrzyste, coś jak woal, ale też bawełniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.09.2015 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Zaprzyjażnione sklepy mam ale hmmm coś tak cienkiego to chyba nie kojarzę, raczej większość ma bawełnę zwykłą taka min 120gr ale się rozejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.09.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Trafiłam na sklep z bawełną egipską, ale nie bardzo orientuję się co z tymi grubościami.W Egipcie mają tzw. szasz, znam to, ale to jest jak bardzo cienka i luźno tkana tetra. Takie miękkie i trochę ciągnące się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elisabetta 08.09.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2015 Witam serdecznie. Aktywizuję się we wszystkich wątkach, które subskrybuję .. I mocno czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 09.09.2015 04:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2015 Hej Dianka! :bye:Pozwoliłam sobie napisać tutaj ponieważ na priv nie potrafię zdjecia wstawić...Mam pytanko do Ciebie,czy byłaby możliwość uszycia dla mojej pupilki takiego posłania? Kolor i cała reszta jak na zdjeciu ,napis z przodu niekoniecznie. [ATTACH=CONFIG]329748[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]329748[/ATTACH] ale żeś zaszalała , posłanie prawie królewskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.09.2015 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Trafiłam na sklep z bawełną egipską, ale nie bardzo orientuję się co z tymi grubościami. W Egipcie mają tzw. szasz, znam to, ale to jest jak bardzo cienka i luźno tkana tetra. Takie miękkie i trochę ciągnące się. Jakby co to mogę ci podać nr tel na priv to pomogę z gramaturą, a jak chcesz taką cienką to może np napisać do sklepu by zrobili zdjecie jak pod spodem jest dłoń tylko bez lampy wtedy widać prześwitywalność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.09.2015 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 ale żeś zaszalała , posłanie prawie królewskie A wiesz że to samo pomyślałam normalnie taki pies to ma dobrze tam takie mięciutkie minky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.09.2015 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Witam serdecznie. Aktywizuję się we wszystkich wątkach, które subskrybuję .. I mocno czytam Witam i zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.09.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Jakby co to mogę ci podać nr tel na priv to pomogę z gramaturą, a jak chcesz taką cienką to może np napisać do sklepu by zrobili zdjecie jak pod spodem jest dłoń tylko bez lampy wtedy widać prześwitywalność. Dięki Diana Jak zabiorę się za zakupy, będę się dopraszać pomocy Mam pewien pomysł na firanki, rolety i muszę mieć prześwitującą bawełnę. Najchętniej w rónych kolorach. Jak się nie uda kupić, będę farbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 12.09.2015 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 (edytowane) Diana, poszukuję tkanin w graficzne wzory w granacie Koniczyny, greckie itp. Niestety drecotton ich w granacie nie posiada. Na dekorii znalazłam Comics, ale poszukuję dalej. Czy możesz polecić sklepy, w których kupię coś takiego? Edytowane 12 Września 2015 przez Tomkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.09.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Tomkowa, ja już zrezygnowałam. Gładkie to jeszcze się znajdą, ale w takie wzory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.09.2015 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Hej Diana !!! Wysłałam Ci privkaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.09.2015 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Zaraz odpowiem właśnie z ogrodu wróciłam bo sadziłam tuje, zjem obiad i odp. Tomkowa, ja mam Home Decor w graficzne wzory ze sklepu Na Kolorowo oni działają na allegro i mają tez grupe na FB to są tkaniny ze stanów tylko ta ich biel to raczej ecri coś ja biel Ikeowa która nie jest tak naprawdę biała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.09.2015 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Diana, szyłaś dla kogoś chyba roletę z tkaniny z firanki Vives z Ikei, prawda? WIdziałam zdjęcie ale nie mogę sobie przypomnieć teraz gdzie to było. Masz je może? Bo cały czas dumam nad roletą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.09.2015 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Tak szyłam dla kilku osób, jednąz nich była Olahttp://myyellowzone.blogspot.de/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 12.09.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2015 Gdzieś na forum widziałam. U Reni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.09.2015 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 agatah o ile wiem Renia chyba nie ma, chyba że coś ostatnio przegapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 14.09.2015 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Kurczę, coś musiałam pokręcić Bo u Oli na blogu nie ma. A robiłaś może zdjęcia? A z czego Reni ma w sypialni? Kojarzę duże okno w sypialni i właśnie jakąś roletę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.09.2015 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Kurczę, coś musiałam pokręcić Bo u Oli na blogu nie ma. A robiłaś może zdjęcia? A z czego Reni ma w sypialni? Kojarzę duże okno w sypialni i właśnie jakąś roletę... Z tkaniny z Ikea takiej grubszej porządnej, fajnie się z niej szyło a kolor taki jak viviany. A tu masz u Oli http://myyellowzone.blogspot.de/2015/03/new-in.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts