mmikka 21.12.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Diano, serdecznie dziękuję za roletę, jest PRZEPIEKNIE z dbałością o szczegóły uszyta. Chevronowy but zwalil mnie z nóg Tomkowa może mi zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 21.12.2015 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Zazdroszczę! Na szczęście też jestem szczęśliwą posiadaczką kilku pięknych wyrobów Diany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.12.2015 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Bardzo się cieszę, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 23.12.2015 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.02.2016 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Odkopuję mój wątek, bo znów się robi aktualny, gdyż od poniedziałku u nas prace remontowe. W salonie powstaną schody na górę, na górze natomiast ścianki działowe i moja pracownia, siłownia i magazynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 18.02.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Mam nadzieję że pochwalisz się pracownią. Uwielbiam oglądać pracownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.02.2016 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Oczywiście jak tylko będzie się czym chwalić, póki co jestem lekko przerażona bo się okazało, że fachowcy których chcialiśmy zatrudnić mogą albo zacząć od poniedziałku albo za 3 miesiące, więc zdacydowaliśmy że od poniedziałku a ja nie lubię tak na szybko, ponaddto przeraża mnie ten kurz budowlany ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Diana, trzymam kciuki za minimum nerwów Jak wiadomo całkowicie się ich nie uniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.02.2016 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 super że będziesz mieć pracownie Postaraj się tylko odgrodzić jakąś folią miejsce głównych walk żeby troszeczkę ograniczyć rozprzestrzenianie. Kusz budowlany trzeba zaakceptować i nie za bardzo z nim walczyć bo wygrać się nie da. Jak odpuścisz na czas rozpierduchy to będziesz miała więcej siły i zapału żeby posprzątać to później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.02.2016 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Wiadomo kurzu się nie uniknie, natomiast stres związany ze współpracą z tymi fachowcami już mi spać po nocach nie daje. O ile szef firmy jest ok to tak jego pracownicy nie koniecznie, wiem bo robili nam ogrodzenie i z oka spuścić nie można bo zrobią źle, myślę że na złość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 18.02.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Ech, fachowcy to temat rzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 18.02.2016 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Skoro nie byłaś z nich zadowolona to czemu bierzesz ich znowu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.02.2016 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Skoro nie byłaś z nich zadowolona to czemu bierzesz ich znowu? W efekcie końcowym byłam zadowolona, po tym jak ich przypilnowałam było ok. Z drugiej strony chodzi też o kasę, ja wiem że oni nie oszczędzają na materiałach bo to widziałam, w porównaniu do innych firm tu, nie są najdrożsi. A że facet ma pracowników, którzy ewidentnie chcą mu zrobić na złość, to się odbija na klientach. Po prostu trzeba pilnować, a to jest coś czego nie znoszę, myślę też, że niezależnie od firmy to i tak trzeba pilnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.02.2016 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 A takie miałam dziś widoki z okna, ogromny byłhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4cd8bb25126.jpg A my zabieramy się za zafoliowywanie wszystkiego co możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.02.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2016 To jesteś 3-cia, gdy chodzi o bliskie spotkanie z łosiem. Ja wyganiałam z ogrodu klempę, bo bez poroża. Zasłoniła cała wysokość okna tarasowego. Mari weszła na łosia w lesie, albo na nią Teraz Ty masz kontakt widokowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.02.2016 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Ja kiedyś wyganiałam żubra z ogrodu, ale to u rodziców, tu u nas łosia widziałam pierwszy raz. Sarenki natomiast obserwuję codziennie. Jak oglądaliśmy ten dom to własnie widzieliśmy sarny i była to jedna z rzeczy na plus by go kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.02.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 U nas też chodzą sarenki. A jesienią na pobliskich łąkach od 3 lat samce mają rykowisko. Na razie tylko słyszałam, jak chodzą wokół i gardłują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.02.2016 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Póki co projekt schodów, tam przy schodach to nie okno to lustro ma tam wisieć http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3726ea7b516f.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a8556719100.jpg Schody będą w tym miejscu http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8354ab09c75.jpg wchodzić się będzie przy samych drzwiach tarasowych, niestety ale była to jedyna realna opcja zrobienia schodow na górę. A w tym momencie mamy już dziurę w suficie. Teraz szukamy odpowiednich schodów i chyba będą ażurowe, by były delikatniejsze i nie zabierały tak dużo powierzchni wizualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.02.2016 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Diana, chcecie gotowe schody ??? Może pogadaj z Lasek D. Ma niskie ceny, a schody robi świetne. Ile masz tam miejsca w długościi jaką wysokość od podłogi do podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.02.2016 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Pestko nie raczej chcemy na wymiar, my mamy niestandardowa wysokośc w domu, wiec raczej nie dałoby się kupić takich. Mamy tam wysokości 320cm a szerokość ok 370cm.Byłabym wdzęczna za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts