diana_teresa 28.02.2016 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 A ogólnie ciągle myślę nad tym jak zrobić pacownię by była funkcjonalna i ładna a dziś natknęłam się na to http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c926e56cd376.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2016 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Możesz przez forum. Ostatnio pokazywał schody http://forum.muratordom.pl/showthread.php?90059-Schody-pochwalcie-si%C4%99-zapytajcie/page310Znalazłam telefon i maila. Wysyłam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.02.2016 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2016 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Powodzenia Patrzyłaś na pintereście na fotki z pracowniami? Jest sporo. Mam jeden pokój na poddaszu, gdzie też zrobię miejsce na maszynę do szycia, ale wszelkie „śmiecie” szwalnicze i handmaidowe będą musiały zmieścić się w jakiejś szafie za zamkniętymi drzwiami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.02.2016 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 O tak przeglądam szukając inspiracji, zrobiłam też swoją tablice na pintereście A widziałaśtakie szafy craftowe też są super. Ogólnie jak znajdziesz fajną inspirację to wrzucaj z chęcią zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2016 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Szafy craftowe ? Idę poszukać. Edit: jak to po angielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 28.02.2016 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Chyba standardowo craft wardrobe, przynajmniej jak się wpisze w wyszukiwarke to faktycznie tak jest. Na FB jest firma która takie robi My Work Space się nazywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 28.02.2016 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Popatrzę Zawsze mam problem z porządkiem w wełnach, drutach, tkaninach i różnych tam do przerobienia Na razie wsio w pudłach leży. Koszmar. Nawet nie wiem co tam mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2016 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 hejka Dianka jak u ciebie z czasem, chciałabym nowe rolety do syna, nie spieszy mi się, tzn nowe w sensie materiał tylko i uszycie, choć materiał chyba kupię ten z ikei co mam w mojej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.03.2016 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Reni możesz wysyłać jesli masz tkaninę, tylko pewnie już zaraz u mnie się wielkanocne zamówienia zaczną, jeśli może być np po wielkanocy to spoko, teraz mam remont to rolet nie mogę szyć bo wszędzie kurz w domu nie mam możliwości ale za jakieś 2 tyg powinno się skończyć to szalenstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.03.2016 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Diana, znasz Ładne Tkaniny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.03.2016 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Znam Pestko ale szczerze powiem, że nigdy nie zrobiłam u nich zakupów. Podglądam przeglądam ale się nie skusiłam. Tkaniny ze Stanów kupuję w "Na Kolorowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 04.03.2016 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 spoko Dianka ja potrzebuję blizej czerwca lub lipca, chcę wymienić na takie co trochę słońce zatrzymają bo te gwiadkowe tylko na jesień i zimę dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.03.2016 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 U nich moja przyjaciółka sprzedaje swojej producji farbowane tkaniny. Ostatnio pojawiły się też bardzo ładne jednobarwne bawełny. Co zdecydowałaś w sprawie schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.03.2016 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Wczoraj był jeden fachowiec ma przesłać wycenę rozmawiałam z LasekD i też ma przeslac wycenę. Ogólnie do końca jeszcze nic nie zdecydowałam.Zastanawiam się miedzy takimi delikatnymi http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a12cb698afde.jpgzdjecie z bloga Mój dom moje Miejscea takimi z pdstopniami bardziej w angielskim styluhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/86d477c7dcc3.jpgzdjecie ukradzione z forum muratora od LaskaD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 04.03.2016 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Oby szybko poszło Na wątku schodowym jedna z orumek pokazała dziś schody zrobione przez Laska. Dlatego przypomniałam sobie o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.03.2016 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Tak widziałam Za szybko to nie pójdzie no terminy są czerwcowe, nawet mąż się zastanawia czy nie kupić takich zwykłych schodów młynarskich póki co bo 3 miesiące po drabinie to trochę słabo, no ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts