Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z marzeń utkany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hehe, a ja bym dała całą kremową - właśnie taką, jak tło tapety. W dziecięcych pokojach jest tak dużo wzorów i kolorów, że naprawdę nic już nie potrzeba. Teraz żałuję że młodemu nie machnęłam całego pokoju na biało, bo wszystko jest kolorowe.

Ps. Diano - o takich hokerach mówię:)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5945a7edacf.jpg

Chciałabym jakieś ciemne - może czarny, może grafit albo granat; może z jakimś wzorkiem - będę wiedzieć więcej, jak pomaluję serwantkę:)

Odezwę się na pewno w każdym razie.

Tło tej tapety jest białe, przynajmniej u mnie:) Karola mam rację? Wszystko zależy od reszty pokoju. Jak dla mnie gładka, jednokolorowa, niekoniecznie biała. Jak wrzucę pokoik mojej młodej to też mi mam nadzieję doradzicie jakie dodatki u Dianki zamówić. Tylko musimy najpierw meble skompletować i poskręcać. Edytowane przez p@nna migotka

no i teraz zgłupiałam...

tło tapety jest białe - to co biała roleta z lamówką turkus???? tak będzie najlepiej?

narazie w pokoju więcej nie ma niż na zdjęciu... dojdzie kiedyś komoda albo regał - na pewno biały i do tego jakieś kolorowe pudełka w kolorach tapety

to mówicie że duża plama koloru będzie źle wyglądała?

Ja myślę, że jednak kolor. Mam tą tapetę w pokoju córki na jednej ścianie. Reszta biała i jakoś kolorowo nie jest. Już wiem, że np narzutę na łóżko muszę dać w kolorze bo jest za jasno. Moim zdaniem turkus byłby ok.

Karolina a dużo masz w tej tapecie? U mnie jedna, najkrótsza ściana więc może dlatego...

Edytowane przez p@nna migotka

Tak, w automacie w 30 stopniach, w programie do prania ręcznego czy prania wełny, więc normalnie w pralce można prać.

Karolina jak Ty lubisz turkus to weź turkus i już, ja myslę że w wizualizacji teraz to co jest na oknie miesza trochę też wizualnie, jakby to wymazać byłoby o wiele lepiej, pozatym zawsze kiedyś możesz kupić inną roletę

Ja myślę, że jednak kolor. Mam tą tapetę w pokoju córki na jednej ścianie. Reszta biała i jakoś kolorowo nie jest. Już wiem, że np narzutę na łóżko muszę dać w kolorze bo jest za jasno. Moim zdaniem turkus byłby ok.

Karolina a dużo masz w tej tapecie? U mnie jedna, najkrótsza ściana więc może dlatego...

no właśnie, ta tapeta bardzo dużo koloru nie daje jednak... mam tej tapety tylko tyle co na zdjęciu - to już jest koniec pokoju jak łóżko stoi

Tak, w automacie w 30 stopniach, w programie do prania ręcznego czy prania wełny, więc normalnie w pralce można prać.

Karolina jak Ty lubisz turkus to weź turkus i już, ja myslę że w wizualizacji teraz to co jest na oknie miesza trochę też wizualnie, jakby to wymazać byłoby o wiele lepiej, pozatym zawsze kiedyś możesz kupić inną roletę

też racja z tym przekłamaniem na tym moim malunku - ale w Paint tylko tak umiem :)

Hehe, a ja bym dała całą kremową - właśnie taką, jak tło tapety. W dziecięcych pokojach jest tak dużo wzorów i kolorów, że naprawdę nic już nie potrzeba. Teraz żałuję że młodemu nie machnęłam całego pokoju na biało, bo wszystko jest kolorowe.

Ps. Diano - o takich hokerach mówię:)

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5945a7edacf.jpg

Chciałabym jakieś ciemne - może czarny, może grafit albo granat; może z jakimś wzorkiem - będę wiedzieć więcej, jak pomaluję serwantkę:)

Odezwę się na pewno w każdym razie.

Jakbyś mi przesłała jeden pokrowiec to myślę że bym dała radę, moje meble salonowe też z pokrowcami uszytymi przezemnie ;)

Tło tej tapety jest białe, przynajmniej u mnie:) Karola mam rację? Wszystko zależy od reszty pokoju. Jak dla mnie gładka, jednokolorowa, niekoniecznie biała. Jak wrzucę pokoik mojej młodej to też mi mam nadzieję doradzicie jakie dodatki u Dianki zamówić. Tylko musimy najpierw meble skompletować i poskręcać.

Na pewno, tu każda ma zmysł dobierania dodatków, więc pewnie bedzie burza mózgów