diana_teresa 29.06.2015 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Hmm jak uwielbiam turkus to po Twojej wizualizcji sama nie wiem, ja bym wzięła pod uwagę pomysł Pestki bo ma niesamowite wyczucie i znakomite pomysły i faktycznie taka roleta by wyglądała świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 29.06.2015 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Hehe, a ja bym dała całą kremową - właśnie taką, jak tło tapety. W dziecięcych pokojach jest tak dużo wzorów i kolorów, że naprawdę nic już nie potrzeba. Teraz żałuję że młodemu nie machnęłam całego pokoju na biało, bo wszystko jest kolorowe. Ps. Diano - o takich hokerach mówię http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5945a7edacf.jpg Chciałabym jakieś ciemne - może czarny, może grafit albo granat; może z jakimś wzorkiem - będę wiedzieć więcej, jak pomaluję serwantkę Odezwę się na pewno w każdym razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 29.06.2015 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Tło tej tapety jest białe, przynajmniej u mnie:) Karola mam rację? Wszystko zależy od reszty pokoju. Jak dla mnie gładka, jednokolorowa, niekoniecznie biała. Jak wrzucę pokoik mojej młodej to też mi mam nadzieję doradzicie jakie dodatki u Dianki zamówić. Tylko musimy najpierw meble skompletować i poskręcać. Edytowane 29 Czerwca 2015 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.06.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 no i teraz zgłupiałam... tło tapety jest białe - to co biała roleta z lamówką turkus???? tak będzie najlepiej? narazie w pokoju więcej nie ma niż na zdjęciu... dojdzie kiedyś komoda albo regał - na pewno biały i do tego jakieś kolorowe pudełka w kolorach tapetyto mówicie że duża plama koloru będzie źle wyglądała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 29.06.2015 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Ja też jestem za jasną w kolorze tła tapety. Bez lamówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 29.06.2015 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 czyli białą gładką... kurna moje serce krwawi normalnie, że taka zwykła ciągle skłaniam się ku turkusowi a czy te rolety to można zdjąć i uprać? jak się to czyści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 29.06.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 (edytowane) Ja myślę, że jednak kolor. Mam tą tapetę w pokoju córki na jednej ścianie. Reszta biała i jakoś kolorowo nie jest. Już wiem, że np narzutę na łóżko muszę dać w kolorze bo jest za jasno. Moim zdaniem turkus byłby ok.Karolina a dużo masz w tej tapecie? U mnie jedna, najkrótsza ściana więc może dlatego... Edytowane 29 Czerwca 2015 przez p@nna migotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 29.06.2015 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Tak, w automacie w 30 stopniach, w programie do prania ręcznego czy prania wełny, więc normalnie w pralce można prać. Karolina jak Ty lubisz turkus to weź turkus i już, ja myslę że w wizualizacji teraz to co jest na oknie miesza trochę też wizualnie, jakby to wymazać byłoby o wiele lepiej, pozatym zawsze kiedyś możesz kupić inną roletę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 29.06.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Jak spojrzalam na wizkę od razu pomyślałam że ten turkus zbyt ostry jest. Ja popieram gładką w kolorze tła tapety. Z całą pewnością dojdzie jeszcze mnóstwo dodatków do pokoju które wniosą kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 29.06.2015 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Diano, proszę poratuj, czy sznurki w rolecie mają jakoś przechodzić przez poziome przeszycia czy tylko przez plastikowe pętelki na dole? Udało się zamontować mechanizm i roletę, ale coś niewłaściwie mi się zwija, gdzie jest błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 30.06.2015 04:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Tak przez plastikowe przeszycia też muszą przechodzić one mają tam takie przelotki by je przełożyć, bo jak włożysz tylko w kółka na dole to mechanizm będzie zwijał roletę tylko na połowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 30.06.2015 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Ja myślę, że jednak kolor. Mam tą tapetę w pokoju córki na jednej ścianie. Reszta biała i jakoś kolorowo nie jest. Już wiem, że np narzutę na łóżko muszę dać w kolorze bo jest za jasno. Moim zdaniem turkus byłby ok. Karolina a dużo masz w tej tapecie? U mnie jedna, najkrótsza ściana więc może dlatego... no właśnie, ta tapeta bardzo dużo koloru nie daje jednak... mam tej tapety tylko tyle co na zdjęciu - to już jest koniec pokoju jak łóżko stoi Tak, w automacie w 30 stopniach, w programie do prania ręcznego czy prania wełny, więc normalnie w pralce można prać. Karolina jak Ty lubisz turkus to weź turkus i już, ja myslę że w wizualizacji teraz to co jest na oknie miesza trochę też wizualnie, jakby to wymazać byłoby o wiele lepiej, pozatym zawsze kiedyś możesz kupić inną roletę też racja z tym przekłamaniem na tym moim malunku - ale w Paint tylko tak umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 30.06.2015 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 Diana jak będziesz miała chwilę wpadnij do mnie i spójrz co wymyśliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.07.2015 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Hehe, a ja bym dała całą kremową - właśnie taką, jak tło tapety. W dziecięcych pokojach jest tak dużo wzorów i kolorów, że naprawdę nic już nie potrzeba. Teraz żałuję że młodemu nie machnęłam całego pokoju na biało, bo wszystko jest kolorowe. Ps. Diano - o takich hokerach mówię http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5945a7edacf.jpg Chciałabym jakieś ciemne - może czarny, może grafit albo granat; może z jakimś wzorkiem - będę wiedzieć więcej, jak pomaluję serwantkę Odezwę się na pewno w każdym razie. Jakbyś mi przesłała jeden pokrowiec to myślę że bym dała radę, moje meble salonowe też z pokrowcami uszytymi przezemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.07.2015 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Tło tej tapety jest białe, przynajmniej u mnie:) Karola mam rację? Wszystko zależy od reszty pokoju. Jak dla mnie gładka, jednokolorowa, niekoniecznie biała. Jak wrzucę pokoik mojej młodej to też mi mam nadzieję doradzicie jakie dodatki u Dianki zamówić. Tylko musimy najpierw meble skompletować i poskręcać. Na pewno, tu każda ma zmysł dobierania dodatków, więc pewnie bedzie burza mózgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 01.07.2015 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Diana jak będziesz miała chwilę wpadnij do mnie i spójrz co wymyśliłam biegnę lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.07.2015 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 A ja uszyłam tipi do pokoju Ali, tylko teraz musze przemeblowanie u niej zrobić by się zmieściłohttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/817366950f0b.jpghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/914cf4086d12.jpghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/b95b2613ef01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 03.07.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 03.07.2015 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Fantastyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.07.2015 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts