Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z marzeń utkany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chyba po prostu moda na nie nastała ;) ja pamiętam że jako dziecko zarzucałam koc na biurko i była to świetna zabawa, a tipi własnie już stoi w pokoju małej, słabo się to mieści trzeba bedzie przestawić łóżko ale mała nie daje za wygraną i nie chce dac się przekonać by może lepiej stało w ogrodzie, więc musze gdzies ulokowac kosz z jej pokoju. No ale radochę ma niesamowitą więc przeżyję ;) Z dugiej strony t tipi są w inspiracjach nikt z naszych znajomych nie ma więc niech ma, doszyję więc jej pióropusz taki miękki a dziadek zapewne w weekend zrobi jej łuk i będzie pełnia szczęścia ;)

super :D faktycznie tipi teraz prawie we wszystkich dziecięcych inspiracjach widuję, ale jak sobie wspomnę (jak Wy) jak rewelacyjnie się człowiek urządzał w "domku" ze stołu i koca, to ten kierunek mnie bardzo przekonuje.

Ta tkanina w kropeczki świetnie podkreśla urok takiego namiociku, nic dziwnego że się tak podoba właścicielce :) powodzenia z dalszym aranżowaniem pokoju ;)

Oj często tak jest że nasze marzenia przekładamy na dzieci, ja zawsze marzyłam o takiej głowie lalki do czesania taki zakład fryzjerski to był, moja córka niestety zupełnie nie lubi lalek to mały inżynier za to tatuś kupił jej kolejkę i nie wiem kto się nią więcej bawi ;)

Pestko ja jako dziecko wiecznie budowałam domki na drzewie wciągając tam różne deski i przywiązkująć, raz nawet wciągnęłam tam fotel ze starego samochodu, do tej pory się zastanawiam jak mi się to udało bo był ogromny a ja mała ;)

Z drugiej strony myślę że dzieki temu że kiedyś nie było wszystkiego to mieliśmy większą kreatywność, nie dostawaliśmy gotowego domku tylko musieliśmy go zbudować.

Diana, pod wrażeniem Rudej-Słonecznej pozwoliłam sobie wpisać u Ciebie na stronce. Nie zdziw się, że jako „Zdrowy dom”. Przygotowuję takiego bloga i tak mi naplątało w logowaniach, że nawet na własnego maila nie mogłam się dostać bez pokombinowania :)

Oj, i fajnie byłoby, gdyby stał o własnych siłach. Przemyśl, czy dasz radę, a ja zpytam Kaśkę w międzyczasie. Jak nie będzie chciała, w co wątpię, to poproszę Cię o kilka końskich poduch.