fafulja 03.07.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 witam się ładnie wpadłam z rewizytą a moje dziecię-poważna drugoklasistka od września -zakochało się w tipi Twojej córeczki. domek masz bardzo przytulny i taki "do mieszkania"-podoba mi się i i idę dalej zwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 03.07.2015 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 To jest jakaś mania z tym tipi w dziecięcych pokojach podoba mi się bardzo i marzyłam o tym za dzieciaka kiedy planowałam zostać indianka ;p Ale w co drugiej inspiracji znajduje.twoje jest świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.07.2015 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Chyba po prostu moda na nie nastała ja pamiętam że jako dziecko zarzucałam koc na biurko i była to świetna zabawa, a tipi własnie już stoi w pokoju małej, słabo się to mieści trzeba bedzie przestawić łóżko ale mała nie daje za wygraną i nie chce dac się przekonać by może lepiej stało w ogrodzie, więc musze gdzies ulokowac kosz z jej pokoju. No ale radochę ma niesamowitą więc przeżyję Z dugiej strony t tipi są w inspiracjach nikt z naszych znajomych nie ma więc niech ma, doszyję więc jej pióropusz taki miękki a dziadek zapewne w weekend zrobi jej łuk i będzie pełnia szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 03.07.2015 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 super faktycznie tipi teraz prawie we wszystkich dziecięcych inspiracjach widuję, ale jak sobie wspomnę (jak Wy) jak rewelacyjnie się człowiek urządzał w "domku" ze stołu i koca, to ten kierunek mnie bardzo przekonuje. Ta tkanina w kropeczki świetnie podkreśla urok takiego namiociku, nic dziwnego że się tak podoba właścicielce powodzenia z dalszym aranżowaniem pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.07.2015 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Ja miałam pas krzaków śnieguliczki do dyspozycji w wakacje Do tego stodołę wypakowawaną po belkę słomą i sianem, a żeby było ciekawiej, stary spichrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 03.07.2015 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Ale te nasze dzieci to mają dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 03.07.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 No. Moja ma teraz różowe włosy szczęśliwa bardzo a ja sobie przypomniałam ze tez o takich marzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.07.2015 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Oj często tak jest że nasze marzenia przekładamy na dzieci, ja zawsze marzyłam o takiej głowie lalki do czesania taki zakład fryzjerski to był, moja córka niestety zupełnie nie lubi lalek to mały inżynier za to tatuś kupił jej kolejkę i nie wiem kto się nią więcej bawi Pestko ja jako dziecko wiecznie budowałam domki na drzewie wciągając tam różne deski i przywiązkująć, raz nawet wciągnęłam tam fotel ze starego samochodu, do tej pory się zastanawiam jak mi się to udało bo był ogromny a ja mała Z drugiej strony myślę że dzieki temu że kiedyś nie było wszystkiego to mieliśmy większą kreatywność, nie dostawaliśmy gotowego domku tylko musieliśmy go zbudować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.07.2015 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Tomkowa, Chloe mam nadzieję że się połapiecie w moim projekcie tego jak to trzeba wyciąć, oczywiście trzeba dodac zapas na zszycie.http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3c7154ea30e0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.07.2015 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 ja łapię ale sądziłam, że inaczej się to robi - że wycinasz 2 prostokąty - spód i wierzch... potem długiiiiiii i cienki prostokąt będący grubością i razem zszywa... tak ja robiłam pokrycie stołków właśnie, ale może Twym sposobem łatwiej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.07.2015 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Karolina tak też można, ale chyba tak jak ja robię jest szybciej, można jeszcze szybciej wycinając 2 odpowiedniej wielkości prostokąty i przeszywając im jakby rogi. Każdy sposób jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.07.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 człowiek uczy się całe życie i już wiem, czemu ja tak robiłam po swojemu - bo chciałam by szwy były widoczne, że tu jest załamianie w Twej opcji na krawędziach nie ma szwów, więc jest ładniej i nie ma szansy na puszczenia na szwach w tym miejscu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 06.07.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Diano, późnej zrobię zdjęcie tego pokrowca, bo on ma takie dziwne klapki jeszcze, a tak w ogóle jak pomaluję szafkę, mogę Ci jeden pokrowiec wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.07.2015 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Diana, pod wrażeniem Rudej-Słonecznej pozwoliłam sobie wpisać u Ciebie na stronce. Nie zdziw się, że jako „Zdrowy dom”. Przygotowuję takiego bloga i tak mi naplątało w logowaniach, że nawet na własnego maila nie mogłam się dostać bez pokombinowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.07.2015 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Dzięki podpisowi wiem że to Ty i już nawet odpisałam, ale musze spróbować bo to wielkie ma być więc zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.07.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Oj, i fajnie byłoby, gdyby stał o własnych siłach. Przemyśl, czy dasz radę, a ja zpytam Kaśkę w międzyczasie. Jak nie będzie chciała, w co wątpię, to poproszę Cię o kilka końskich poduch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.07.2015 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 może trzebaby usztywnić nogi jakimiś deseczkami w środku? a Dianka na pewno da radę co to dla niej machnąc takiego konika jak PinkiPie zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.07.2015 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.07.2015 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Najpierw musze wypróbować a Pinkie był mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 06.07.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 no ale stał (stoi) ładnie sam więc teraz tylko 2 razy taki rozmiarem potrzebny - na pewno dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts