Tomkowa 12.07.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 No właśnie nie wiem W tym temacie zdałabym się na Twoją inwencję, mogłabym podpowiedzieć jedynie kolorystykę: biało-czarno-szaro-żółto-pomarańczowa Napiszę wszystko na priv. Już się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.07.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Tomcia nie przeszkadzaj Diance, bo teraz moje roletki na tapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 13.07.2015 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Haha, moje w sierpniu więc Tomkowa ustaw się grzecznie w kolejce Tkanina na rolety wreszcie zamówiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.07.2015 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Ha ha ha uwielbiam was ale fakt że jak zawsze mam oblężenie świąteczne tak w tym roku mam oblężenie letnie, może dlatego że zaczynam powoli wysyłac nie tylko do Polski ale za granicę Na razie oprócz rolet szyję też mnóstwo poduch liter http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b01f2140b55.jpg I worków na kapcie z aplikacją i imieniem http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f0ab6b4734f.jpg Ale to takie miłe przerywniki roletowe Karolina Twoje rolety mam zamiar w tym tygodniu uszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.07.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 ... Karolina Twoje rolety mam zamiar w tym tygodniu uszyć a literki są extra!!!! niech no tylko wykończę te nieszczęsne pokoje to też chcę takie na łózka nygusków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.07.2015 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Ale się literki rozszalały Im ich więcej, tym fajniej to wygląda. Pokażę tę fotkę mamom moich przyszywanych wnuków, dla których je szyłaś. Może zamówią następne literki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 13.07.2015 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Tomcia nie przeszkadzaj Diance, bo teraz moje roletki na tapecie Haha, moje w sierpniu więc Tomkowa ustaw się grzecznie w kolejce Ale jesteście agresywne Poczekam, zaklepuję wrzesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waniliana 13.07.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Ale jesteście agresywne Poczekam, zaklepuję wrzesień Ja agresywna? Pierwsze słyszę. no serio Literki fantastyczne Zastanawiałam się czy jak zamówię wszystkie materiały które mi się podobają to nie będzie ich za dużo ale widzę że nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.07.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 (edytowane) Wiecie Dziewczyny co to jest palindrom – o takie zdanko np.: INO GNAM JAK KAJMAN GONI Przeczytajcie je od tyłu Pytam, bo te literki nasunęły mi pomysł na zabawę z literkowymi poduszkami. Choć to raczej zabawa dla dorosłych. Istnieje masę słów, zdań, wierszy, a nawet cała książka napisane jako palindrom. Poduchy literkowe w zestawie tworzącym słowo, albo krótkie zdanie mogłyby być fajnym prezentem do nowego domu, albo z jakiejś szzególnej okazji. Np. z liter tworzących „SŁOWO” można ułożyć aż 3 anagramy Spróbujcie ułożyć Edytowane 13 Lipca 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.07.2015 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Właśnie mam zamiar szyć zestawy np dla nowożeńców jako prezent litery imienia i & Ale ogólnie to te litery są takie gigantyczne do układania słów to raczej mniejsze byłyby lepsze, a potem zorganizuje zjazd wszystkich którzy zakupili litery i będzie wielka zabawa w palindrom. A dla dzieciaków to układania zwykłych słów to już jest zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.07.2015 05:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 Mi tylko WŁOS przyszedł na myśl jakie są 2 pozostałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.07.2015 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2015 SŁOWA (zrobiłam błąd pisząc ) włosa w osła sławo Takie cudeńka wymyśla największy polski palindromista prof. Morawski:to kłamał kot? a to kłamał koń, okłamał kota! Te poniżej znacznie prostsze, innych autorówa tu mam mamuta i karibu lubi raki a to kiwi zdziwi kota cukier żaba żre i kuc a tu mam od żab aż do mamuta Naszło mnie na zabawy słowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olalee 15.07.2015 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Diano przepiękna przemiana garażu chyba muszę też pomyśleć o czymś takim u nas ( wprawdzie garaż nie stoi blisko domu ale szpeci jednak:() I chyba uśmiechnę się po literki do pokoju córki ( jest trochę smutno u niej) tylko nie wiem czy brać całe imię Gosia czy tylko pierwszą literkę? chciałabym kolorystycznie dopasować się do tapety...prześlę Ci zdjęcie taptety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.07.2015 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2015 Jasne Olu razem coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.07.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Diana, doszła lampa? U mnie już na biurku i baaardzo mi się ona podoba Jeszcze raz dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.07.2015 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Tak doszła póki co stoi u mnie w pracowni a jak już kupie biurko dla Ali to ją przeniosę, naprawdę fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.07.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 hejka Dianka odezwiesz się do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.07.2015 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2015 Napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 12.08.2015 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 Dianka jakie masz materiały roletowe kolorowe? Ł kazał mi zamówić roletę do bawialni - tam ogólnie są wszystkie kolory bo domek różowy, pudełka żółte, niebieskie, szafka zielono-czerwono-niebieska cygański targ normalnie jedno dziewcze chce zielono-różową, drugie czerwoną... więc sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.08.2015 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2015 A w jakim stylu geometrycznie czy kwiatowo czy dziecięco w jakies stwory czy jak?Oststnio poszalałam i kupiłam kilka fajnych tkanin kolorowych a jedna z nich kojarzy mi się z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts