Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z marzeń utkany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

domki :) :) baja :) :) młoda będzie zachwycona - jak możesz to odłóż mi trochę na podusię... zamówię jak tylko ten pokoik ogarnę lepiej i będę mogła dokładać takie gadżeciki

a z tych co pokazałaś to pierwsza/druga ewentualnie... ale jeszcze poszukam czegoś jak gluty położę spać, bo chciałaby dziś już zamknąć ten temat :D

mogę się wtrącić? ;)

Ptaszki śliczne ale o ile dobrze pamiętam są już sowy na ścianie? Trzeba uważać żeby nie przedobrzyć, chyba że okno i ściana z tapetą są daleko od siebie

tak dobrze pamiętasz :) ptaszkowy materiał na podusię tylko - nie przedobrzę... a naet jak tak, to co tam :lol2:

roleta nie będzie do tego pokoiku

To odłożę, ale prawda że cudne

Poszukaj na pewno znajdziesz coś ciekawego kolorowego :)

Jak ja lubie szyć dla Ciebie rolety sa takie kolorowe a nie tylko białe szare i beżowe (bo takie szyje najczęsciej)

:hug: dzięki :)

no u mnie to wybuchowo-kolorowo :D ja często odwrotnie do trendów :cool:

tak tak :) mam osobny pokój do zabawy, hucznie zwany bawialnią :D

wszystkie zabawki tam władowane i w pokojach - czyli teoretycznie sypialniach - nie ma zabawek, bo dzieciaki tam tylko śpią... jak podrosną to będą spędzać w swych pokojach więcej czasu pewnie i jakieś zabawki mogą się pojawić, ale bawialnia będzie zawsze największym burdello :rotfl:

i uważam dokładnie tak :) u dzieci rządzą całkiem inne prawa i nawet jak się trochę przedobrzy to co... nic strasznego :) w tych pokojach i tak dekoracje są na tylko 3-4 lata i zmiana wystroju, więc nie ma co się łamać :cool:

idę szukać materiału

Dianka, a czy szyjesz może też torby? Marzy mi się np. taka śniadaniówka (tylko może trochę większa, bo noszę dwa pudełka minimum Plus owoce itp.:

1. http://morethanbag.pl/pl/p/Torba-na-Lunch-Zigzag/109

2. http://www.lovesove.pl/produkt/pojemniki-i-torby-na-lunch/owoce-eko-torba-sniadaniowa--keepleaf.html

3. http://www.pakamera.pl/torebki-rozne-unisex-sniadaniowka-torebka-na-lunch-20x30cm-nr1054771.htm

Przepraszam za linki, ale będąc w pracy nie mogę z tego komputera wkleić zdjęcia.

Próbowałam coś takiego zrobić sama ale coś mi maszyna odmawia współpracy. Mogę zrobić linię prostą. potem wyłączyć. skręcić i znowu linia prosta. Nie potrafię sobie poradzić z zawijasami. wg instrukcji jest to banalne ale mam wrazenie ze o czyms zapomnieli - może miała być inna stopka albo coś na nią nakleić. nie wiem. Nie wychodzi i koniec.