bratkaf 14.08.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Diano, to jak możesz to prześlij mi wycenę takiej torby w stylu 2 i 3. z jakich materiałów należałoby uszyć, takie biało czarne jak te twoje poduszki pokazane na poprzedniej stronie jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.08.2015 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 Myślę że na zewnątrz ok, a w środku coś nieprzemakalnego bym dała, tak na wszelki wypadek. Można wtedy prać w niskiej temperaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 14.08.2015 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2015 To czekam na wycenę nie musisz się spieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 20.08.2015 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Dianka dzięki za wiadomość. Jeżeli chodzi o wymiary, to myślę, że 30x20x30cm (długość podstawy x szerokość dołu x wysokość torby). Mierzyłam swoje pojemniki na jedzenie i taka wielkość byłaby optymalna. Ta wysokość to po rozwinięciu torby. A jak myślisz jakie zamknięcie będzie ok? Rzep czy jednak coś innego? i czy to będzie z uchwytem, czy bez? Jeżeli chodzi o materiał na zew. to albo te zygzaki biało czarne, albo jak masz to coś gdzie jest więcej czerni, by się tak szybko nie brudziło. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.08.2015 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Mam też np tą małą marokańską koniczynkę tam jest więcej czerni.Może być rzep albo napa (taki zatrzask) i jak chcesz może być z rączkami lub bez dla mnie to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 20.08.2015 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 ok to może lepiej zatrzask będzie bardziej wytrzymały. Może być z rączką, tylko może wtedy zmniejszyć trochę torbę z wysokości, by ta rączka za bardzo nie wystawała, albo taką bardziej płaską zrobić. A ta koniczynka, to taka jak na tych poszewkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.08.2015 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Tak właśnie taka, ona jest ciemniejsza, ale jak wolisz chevron to nie ma problemu, bedzie można prać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 20.08.2015 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Chyba będzie chevron, jakoś na torebkę mi bardziej pasuje:) jutro jeszcze raz pomierzę dokładnie ok? bo nie wiem czy nie za wielka ta torebka, a tutaj na stancji nie mam miarki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.08.2015 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 wymiary zostają, ale może wysokość mniejsza, by rączka nie była za duża ok? no i ten chevron będzie ok, jak można prać bardzo ci dziękuję. Jak jesteś czasami w Warszawie to możemy się gdzieś umówić na odbiór, lub ja mogę podjechać, a jak nie to będzie wysyłka. Podaj mi numer konta to zrobię przelew, jak cena się zmieniła to też daj znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.08.2015 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Będę w Warszawie pewnie w przeciągu 2 tyg bo wygrałam konkurs na projekt sukienki i będę miała sesję zdjeciową ale co i jak powiem ci później a zapłacisz jak się już spotkamy chyba że masz ochotę zawitać u mnie na kawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.08.2015 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Wczoraj szyłam kosze http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ba47585f586.jpga dziś szyłam poduchy kolorowe a to jedna z nich http://naforum.zapodaj.net/thumbs/04d231548e98.jpg Jakoś tak na jesień chyba się zbiera i coś mi się wydaje że jakaś kolorowa kolekcja powinna wejść w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 21.08.2015 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 dla wanilki? bo to takie jej tkaniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.08.2015 14:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 Tak kosze jej a poducha to inwencja własna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 21.08.2015 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2015 piękne są te kosze Będę w Warszawie pewnie w przeciągu 2 tyg bo wygrałam konkurs na projekt sukienki i będę miała sesję zdjeciową ale co i jak powiem ci później a zapłacisz jak się już spotkamy chyba że masz ochotę zawitać u mnie na kawie ok to daj znać zgadamy się jakoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 27.08.2015 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Coś słodkiego na poranek, poduchy lody http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83960461763c.jpg I moja 4 latka która ma parcie na pozowanie i nie mogę zrobić zdjęcia bez niej Dodam, że jak np jesteśmy na spektaklu teatralnym to zawsze znajdzie sposób by znaleźć się na scenie - chyba aktorka mi rośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 27.08.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 ale ekstra te poduchy, a córeczka urocza - dobrze że się nie wstydzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 27.08.2015 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Mniam, mniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.08.2015 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2015 Jest urocza i, jak mówią fotografowie, „obiektyw ją lubi” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 06.09.2015 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Hej Dianka! :bye:Pozwoliłam sobie napisać tutaj ponieważ na priv nie potrafię zdjecia wstawić...Mam pytanko do Ciebie,czy byłaby możliwość uszycia dla mojej pupilki takiego posłania? Kolor i cała reszta jak na zdjeciu ,napis z przodu niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.09.2015 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2015 Hmmm kolory takie mam, tylko nie wiem czy umiałabym takie coś stworzyć musiałabym spróbowac bo nie szyłam jeszcze nigdy, ale w sumie skoro ktoś to uszył to na pewno się da to uszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts