diana_teresa 09.09.2013 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A i na tej Twojej wizualizacji ten beż wygląda już o niebo lepiej niż ta nieszczęsna oliwka, zaczynam się zastanawiać czy dam rade sama przemalować ściany jak mąż będzie w pracy hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.09.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 zaczynam się zastanawiać czy dam rade sama przemalować ściany jak mąż będzie w pracy hmmm Żartujesz? Machniesz raz-dwa! Najgorzej jest sufit pomalować. Lustro nad wanną to tylko inspiracja, chodziło mi o to, żeby pokazać, co dają duże czarne ramy w Twoim pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Iw jakbym jeszcze była sama ale mam małe wredne wszędobylskie i trochę tego się obawiam, ale coraz poważniej biorę pod uwagę fakt zrobienia mężowi niespodziewanki w postaci nowego koloru na ścianie w łazience i nowego koloru mebli w łazience myślicie że by się ucieszył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.09.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A mała nie śpi w ciągu dnia? Ja pamiętam, że przedpokój malowałam kiedyś po kawałku, gdy wszyscy spali, w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.09.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 No ! Ucieszy się JAK JASNA CHOLERA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.09.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Dobra... Teraz znikam i będę tworzyć. Proszę się uzbroić w cierpliwość i nie poganiać "artysty" Trzymaj kciuki, bo aż mi się ręce trzęsą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Iw śpi pół godziny jedynie to jest huragan wstaje codziennie od urodzenia o 5 rano idzie spać o 21 a śpi pół godziny czasem wcale i cały czas w biegu na pełnych obrotach ona po prostu energiczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 To trzymam kciuki za tę cudowną artystyczną wizję i aż się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.09.2013 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Eee, nie! Wejdzie, nic nie zauważy. Ona będzie dreptać z nogi na nogę i w końcu zapyta: No? Kochanie? Co się zmieniło w łazience? On rozejrzy się... pomyśli... i powie: "O, sprzątnęłaś?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 myślę że to by akurat zauważył i bez jego pomocy by się nie obyło odkręcanie kinkietów itp ale nic będę dalej ugrywac powoli powoli i bedzie po mojemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.09.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 GOTOWA ???? :cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.09.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Mam wrażenie, że szaleje z wałkiem malarskim w łazience Ale za to JA JESTEM GOTOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.09.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Tak jest....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.09.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Tak może być...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.09.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A wiesz, że to jest bardzo dobry pomysł! Wywalenie pralki z łazienki! Diana, nie macie miejsca na pralnię lub kącik pralniowy? Po co wam zasłaniać te piękn mugaty pralką, no i jak to by odciążyło całą łazienkę! Jak widzę, Marimag, tak jak i chyba wszystkim nm tu, przeszkadza ten wazonicek z rózyckom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.09.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Równie mocno "kocham" wazoniki tudzież donicki ze storczykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.09.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 I jak ?Może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 09.09.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Lecę po syna. Obiad w proszku a Ja w wizki sie bawię Nieudolne to moje dzieło, ale paint nie ma tylu możliwości, ile bym chciała. Mam nadzieję, że jakoś tam trafia do wyobraźni. Kolejne ściany ...później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 09.09.2013 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Gotowa gotowa wazonik wywalę Ale co do pralki to ni skraweczka przestrzeni by ją gdzie indziej wstawić no chyba że w salonie, nie mam pralni, magazynek to moja pracownia ni ma nawet skrawka na pralkę W złoto poszłaś hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 09.09.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Równie mocno "kocham" wazoniki tudzież donicki ze storczykiem. Donicki ze storczykiem to są chyba już w postaci ikonki na pasku narzędzi w każdym programie do projektowania A czemu u mnie nie napisałaś, co sądzisz o lampie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts