Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z marzeń utkany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Eko płody od rodziców mam bo mają gospodarstwo ekologiczne więc mięsko z własnej hodowli, warzywka, owoce, jajeczka, miodzik wszystko super pyszne i zdrowe.

A co do wirusówki to już kombinowałam różniaście co to może być, ale nie ma temperatury, kaszlu kataru rozrabia jak zwykle widać że nic jej takiego nie jest oprócz tego ze ją swędzi i się drapie, a ja staram się ją tak ubierać by się nie drapała. Dziś obejdzała ją pediatra myślę że jakoś coś się tam zna, może nie za wiele ale na pewno więcej niż ja i stwierdziła że dzieciak zdrowy, bo oczywiście Ala rozrabiała jak zwykle i że to alergia pokarmowa a że mała je wszystko to ciężko powiedzieć na co mam obserwować, wiec jakoś wiele mi nie powiedziała no ale nic zobaczę co będzie dalej.

A może to jakaś choroba zakaźna ?

Często tak się zaczyna a potem dochodzą inne atrakcje.

U moich przez 1,5 miesiąca nie mogli dojśc co im jest.

Efekt był taki, że wylądowałam z najmłodsza w szpitalu bo dostała zapalenia płuc ( powikłanie).

Teraz od końca maja zabawa bo strasznie kasłali.

W końcu sie zlitowano ( trwało to prawie 2 miesiące) i okazało się, że krztusiec.

Mari to mam Ci prze pół polski surowego świniaka wieść :o oo nie w to mnie nie wrobisz

A hodują mućki na mliko, a raczej są na emeryturze i powinni odpoczywać ale nie umieją więc mają mućki tudzież inną zwierzynę dla siebie i pasiekę z pszczółkami

Nie chcesz wieźć trupa to może być żywy.

Ubijem go u Ciebie na łące ;)

A jakie miody mają ?

Ja najbardziej lubię spadziowy z rzepaku, no a że Ja kucharz-cukiernik to i lejący by sie przydał.

Piekłam ostatnio piernik. Poszły mi wszystkie zapasy :(