marimag 10.09.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 A może to nie alergia ?Może wirusówka z wysypką.Są i takie.Moja Zuzka też obsypana i nie wiem po czym. Skąd masz te eko płody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.09.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Eko płody od rodziców mam bo mają gospodarstwo ekologiczne więc mięsko z własnej hodowli, warzywka, owoce, jajeczka, miodzik wszystko super pyszne i zdrowe.A co do wirusówki to już kombinowałam różniaście co to może być, ale nie ma temperatury, kaszlu kataru rozrabia jak zwykle widać że nic jej takiego nie jest oprócz tego ze ją swędzi i się drapie, a ja staram się ją tak ubierać by się nie drapała. Dziś obejdzała ją pediatra myślę że jakoś coś się tam zna, może nie za wiele ale na pewno więcej niż ja i stwierdziła że dzieciak zdrowy, bo oczywiście Ala rozrabiała jak zwykle i że to alergia pokarmowa a że mała je wszystko to ciężko powiedzieć na co mam obserwować, wiec jakoś wiele mi nie powiedziała no ale nic zobaczę co będzie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 A może to jakaś choroba zakaźna ?Często tak się zaczyna a potem dochodzą inne atrakcje.U moich przez 1,5 miesiąca nie mogli dojśc co im jest.Efekt był taki, że wylądowałam z najmłodsza w szpitalu bo dostała zapalenia płuc ( powikłanie).Teraz od końca maja zabawa bo strasznie kasłali.W końcu sie zlitowano ( trwało to prawie 2 miesiące) i okazało się, że krztusiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 A czy mozna się na te ekopłody zapisać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.09.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Mari rodzicie sprzedają tylko miód, a Ty co byś chciała bo jakby co mogę zapytać, ale jedziemy do nich dopiero 19 października wiec wtedy bym przywiozła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Świniaka Miód też chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.09.2013 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Ło matko mięsiwo byś chciała, nie no świnki to oni chodują jedynie na własne potrzeby, ale może jakiś kawałek wędzonej szyneczki by się znalazł, ale odbiór osobisty u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Gotoca nie chcę bo sama robię Surową pigi, chętnie bym przyjęła. A co hodują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.09.2013 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Mari to mam Ci prze pół polski surowego świniaka wieść oo nie w to mnie nie wrobisz A hodują mućki na mliko, a raczej są na emeryturze i powinni odpoczywać ale nie umieją więc mają mućki tudzież inną zwierzynę dla siebie i pasiekę z pszczółkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Nie chcesz wieźć trupa to może być żywy. Ubijem go u Ciebie na łące A jakie miody mają ? Ja najbardziej lubię spadziowy z rzepaku, no a że Ja kucharz-cukiernik to i lejący by sie przydał. Piekłam ostatnio piernik. Poszły mi wszystkie zapasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.09.2013 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Mari spadziowy jest rzadko bo musi być spadź na drzewach, najwięcej to mają lipowego i wielokwiatowego, jak teraz byłam do lejący dostałam i jest pychowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 10.09.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 A ja lejący uwielbiam najbardziej. Moi znajomi mają ule i miodzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 10.09.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Najlepszy jest taki z plastrem który można sobie porzuć ummmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 10.09.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 ssanko.....hmmmmm pamietam z dzieciństwa. Fajnie się tak je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 11.09.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Diana, Vesila ma bardzo podobną łazienkę do Twojej i też jest na etapie urządzania. Widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.09.2013 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Iw dzięki za cynk już do niej lece bo nie widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.09.2013 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Muszę porobić wizualizacje chyba ale zanim ja się do tego zbioręPóki co pokazuję mojego Pinokiahttp://imageshack.us/a/img13/5141/mgyy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.09.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dianko....śliczny ten pinokio...a jakie ma porteczki z serduszkiem:D Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.09.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Fantastyczna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 13.09.2013 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Bomba Pinokio! Choć w sumie powinnam już przywyknąć do Twoich dzieł i dziwić mnie nie powinny Jak zrobiłaś te rumieńce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts