lukasz69karolina 03.10.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 przydreptałam i ja... o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale pracownia marzenie... a ile materiałów czysto i schludnie - nie to co w mojej materiałowej szafie hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.10.2013 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 no i gdzie te skarpety bo ja ślepa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.10.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Strona 19 ale to takie robocze chciałam zobaczyć jak mi pójdzie malowanie reniferów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Diano, pierwszy raz witam się u Ciebie. Widzę, że temat komód. Ja przerobiłam taką najzwyklejszą z Ikei. Jak chcesz to pokażę. Taką Rast http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/75305709/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.10.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 jjana pewnie że chcę zobaczyć i z niecierpliwością też czekam na Twój wątek i witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 chciałabym głowę jelenia z białego filcu taką na poduszkę matko jakaś Ty zdolna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Nie będę miała po co zakładać wątku, bo wszystko pokażę u Was Moja komoda Rast ma 9 lat i właśnie narodziła się po raz trzeci. Najpierw była saute - sosnowa, potem pomalowana na biało, a teraz czarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jjana czaderska, a te listewki to na co kleiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.10.2013 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Venus głowę jelenia na poduszkę wycinałam ręcznie małymi nożyczkami do paznokciJJana komoda jest cudowna po prostu powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.10.2013 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 JJana, jaka piękna przeróbka! Gdzie znalazłaś takie ładne uchwyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Mąż mówi, że przyklejałam na gwoździe Szczegółowo tłumaczy, że przybijał mocniej, a później szpachlował Ja robiłam za menadżera - wymyślałam przeróbki, a mąż za "fizycznego". Na dole jest jeszcze dodatkowa listwa, bo oryginalnie jest proste zakończenie. LW uchwyty z Ikea oczywiście W kuchni mam takie czarne, ale czekam na jakąś promocję i też chcę wymienić na srebrne. A ja czekam na Twoją lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.10.2013 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Komoda jest rewelacyjna, kurcze muszę pomyśleć co by u mnie pasowało, chciałabym przełamać ten ciemny orzech w moim salonie czymś tylko właśnie nie wiem czym, hmmm turkus mówicie ze nie to może szarość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Diana, moim zdaniem przyklejenie takich listewek, zmiana uchwytów i koloru tym komodom bardzo pomoże. Możesz też okleić materiałem. Ja przerobiłam 2 szafki szpitalne. Jedną wykleiłam materiałem od środka (tzn. mąż). Wygląda super. A jak zabierałam ze szpitalnego śmietnika to panowie konserwatorzy w głowę się pukali. Przyjechała paniusia w szpilkach i zabrała złom. Zawsze można zmienić. Bałabym się przerabiac meble za grube tysiące. Czy ktoś mi powie skąd ta wklejona lampa na trójnogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 03.10.2013 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Ale Diana, kto mówi, że turkus nie? Chodzi tylko o to, że jeżeli możesz mieć coś (jakiś mebel) w ładnym kolorze drewna, to lepiej zostawić drewno. No ale sosna to żaden tam ładny kolor drewna Sosnę można malować Lampa na trójnogu z Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jjana ja właśnie mocno kminię nad zerżnięciem od Ciebie tej komody, potrzebuję takiej w sypialni na bieliznę ale się podjarałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 03.10.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 jjana, czaderska przeróbka komody dianko, ja jeszcze w temacie tkanin - mega wypasiony składzik masz jakbym miała tyle talentu, co Ty, to bym nie spoczałą, póki bym takiego nie miała również no, ale ja tylko guzik umiem przyszyć, a i to pewnie źle robię a tak przy okazji to znalazłąm dwie łądne tkaninki, to pomslałam, że Ci podrzucę mi się ta czarna szczególnie podoba http://cottonhill.na.allegro.pl/tkanina-michael-miller-romby-czarne-i3596115679.html http://cottonhill.na.allegro.pl/tkanina-bawelniana-blend-romby-niebieski-i3533704778.html W dodatku są z Wro, to sobie może cus u nich kiedys nabędę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 03.10.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Venus, proszę bardzo. Tylko policz dokładnie - ja miałam komodę sprzed 9 lat chyba za 39 lub 49 zł kupiłam. Farba z mieszalnika kosztowała 20 zł, a najdroższe były uchwyty - 60 zł. Wiesz, że ta komoda nie jest na prowadnicach? Jeszcze myślałam o uszyciu na wierch cienkiej poduchy ze wzorem w chevron, ale musiałaby mieć inne zastosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Jjana i tak się opłaca, miałam już kiedyś malma kupić za 180 i mialabym takie kremowe nie wiadomo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 03.10.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Venus o ile dobrze pamiętam w Ikea jest jakaś komoda z surowego drzewa właśnie do malowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.10.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Magda Rast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts