żona m 03.10.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Witam i ja. Cichaczem na nowy wątku piszecie i Zołzy nikt nie zaprosił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 03.10.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2013 Asiulka bo tu wszyscy sie na chama zwalają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.10.2013 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Dzień dobry Diana, moim zdaniem przyklejenie takich listewek, zmiana uchwytów i koloru tym komodom bardzo pomoże. Możesz też okleić materiałem. Ja przerobiłam 2 szafki szpitalne. Jedną wykleiłam materiałem od środka (tzn. mąż). Wygląda super. A jak zabierałam ze szpitalnego śmietnika to panowie konserwatorzy w głowę się pukali. Przyjechała paniusia w szpilkach i zabrała złom. Zawsze można zmienić. Bałabym się przerabiac meble za grube tysiące. Czy ktoś mi powie skąd ta wklejona lampa na trójnogu? Pokaż jestem niesamowicie ich ciekawa i pomysł z tkaniną też mi się mocno podoba jjana, czaderska przeróbka komody dianko, ja jeszcze w temacie tkanin - mega wypasiony składzik masz jakbym miała tyle talentu, co Ty, to bym nie spoczałą, póki bym takiego nie miała również no, ale ja tylko guzik umiem przyszyć, a i to pewnie źle robię a tak przy okazji to znalazłąm dwie łądne tkaninki, to pomslałam, że Ci podrzucę mi się ta czarna szczególnie podoba http://cottonhill.na.allegro.pl/tkanina-michael-miller-romby-czarne-i3596115679.html http://cottonhill.na.allegro.pl/tkanina-bawelniana-blend-romby-niebieski-i3533704778.html W dodatku są z Wro, to sobie może cus u nich kiedys nabędę świetne te tkaniny no ale cena już nie do końca bo to jest za ćwiartkę czyli jak to mam za 14 zł ćwiartkę to w tamtym sklepie mam 6 ćwiartek za 20 zł no ale fakt że tkaniny są piękne, a co do szycia warto próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.10.2013 06:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Witam i ja. Cichaczem na nowy wątku piszecie i Zołzy nikt nie zaprosił. Ależ zapraszam serdecznie wszelakie zołzy mile widziane i nawet kawą i ciastkiem częstowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 04.10.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Diano, ależ masz pracownię Imponująca kolekcja tkanin. Pogratuluj mężowi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.10.2013 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Witam się Diana w Twoim wątku. Cuda tworzysz, a na widok pracowni mi szczęka opadła Pięknie, róniutko, a jaka kolekcja tkanin !!!!! Ja z tych co guzik potrafią przyszyć i jak widzę co tutaj niektóre dziewczyny tworzą to zazdroszczę. Poduchy, rolety to dla mnie magia. Diana czy ty szyjesz coś tak na zamówienie ? Można u Ciebie coś zamówić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
london23 04.10.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Hej Witam się i dzięki za materiały....a widziałaś coś w mięcie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 04.10.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Pogratuluj mężowi! Pogratuluj mężowi... żony Oczywiście pracowni również i tytułu naukowego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.10.2013 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Milena witaj dziekuję za pochwały a zamówić u mnie można oczywiście trzeba tylko powiedzieć co się chce jak ma wyglądać a ja postaram się coś takiego zrobićLondon prosze bardzo tu masz miętęhttp://drecotton.pl/tkaniny-17#/kolor-mi%C4%99ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 04.10.2013 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Asia dziękuję pogratuluję mu żony przede wszystkim ha ha ha no a pracownia to było moje wielkie marzenie jeszcze po lewej stronie za tą kotarą mam półki i różne skarby tam, no a zbiór tkanin to mój osobisty a na 12 jedziemy ten dyplom odebrać oczywiście ja jako żona i Ala również My z mężem mieliśmy dwa marzenia co powinno być w domu on chciał siłownię i ma na poddaszu a ja pracownię i mam w magazynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 04.10.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Diana napiszę priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zeliczka 04.10.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 witaj. Podczytuje trochę (nałóg raczej). Powiedz mi napisałaś u Venuski cyt.Ja kupowałam w sklepie 100krotki też do niego chyba u mnie na wątku jest link, te takie dla dzieci co się nie zachaczają i tam można sobie odpowiednią długość dobrać bo kupujesz na metry a do tego dokupujesz tą końcówkę zamykającą.co to znaczy? końcówka zamykająca...nie spotkałam sie z czymś takim.dzięki za link do 100krotek, zamówiłam (moja siostra też) materiały na pościele, są śliczne, przepiękne w rzeczywistości też. pozdrawiam, Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.10.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Venus, proszę bardzo. Tylko policz dokładnie - ja miałam komodę sprzed 9 lat chyba za 39 lub 49 zł kupiłam. Farba z mieszalnika kosztowała 20 zł, a najdroższe były uchwyty - 60 zł. Wiesz, że ta komoda nie jest na prowadnicach? To nie jest problem. Też mieliśmy tę komodę, kupiłam ją na wyprzedaży garażowej w byłej firmie, była pomalowana kolorową bejcą, każda szuflada w innym kolorze. Potem długo pełniła u nas rolę komódki na zabawki wszelakie i właśnie w pewnym momencie dorobiliśmy do szuflad prowadnice. Więc można ją trochę "podkręcić" technicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.10.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Luiza nie wiedziałam tego. To w takim razie kupuję prowadnice, bo na razie te szuflady chodzą dość ciężko. Kiedy będziesz miała lampę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.10.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 chciałam zamówić chevron ze str co oferowała na metry....i ani jednego nie ma a na ćwiartki to mnie chyba nie do końca cenowo pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.10.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Magda a ile chcesz zapłacić? Tzn. jaka jest górna granica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 04.10.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Kiedy będziesz miała lampę? Mam nadzieję, że w sobotę zawiśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.10.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 tam chyba był po 24 zł za 1mb szer 1.4 albo 1.5 Szukam jeszcze po innych stronach, które tu polecałyście i np za 50 za m jest i to dużo kolorów. Dobrze, że dużo tego nie potrzebuję - ale kliknę jak zobaczę na spokojnie Twoją galerię do pokoju dziecka jestem pewna co chcę - ale do salonu ciągle się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 04.10.2013 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 No to ja znalazłam droższe. Nie będę drażnić Galerię zakładam jutro. Obiecuję. U mnie w dziecięcym bez rewelacji. Chyba sama Ikea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 04.10.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 u mnie też ikea ale muszę się napatrzeć w spokoju "na lekkość" w Twoich wnętrzach. Wszystko jest takie niewymuszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts