Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z marzeń utkany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry

Diana, moim zdaniem przyklejenie takich listewek, zmiana uchwytów i koloru tym komodom bardzo pomoże. Możesz też okleić materiałem. Ja przerobiłam 2 szafki szpitalne. Jedną wykleiłam materiałem od środka (tzn. mąż). Wygląda super. A jak zabierałam ze szpitalnego śmietnika to panowie konserwatorzy w głowę się pukali. Przyjechała paniusia w szpilkach i zabrała złom.

Zawsze można zmienić. Bałabym się przerabiac meble za grube tysiące.

Czy ktoś mi powie skąd ta wklejona lampa na trójnogu?

Pokaż jestem niesamowicie ich ciekawa i pomysł z tkaniną też mi się mocno podoba

jjana, czaderska przeróbka komody :yes:

dianko, ja jeszcze w temacie tkanin - mega wypasiony składzik masz :cool: jakbym miała tyle talentu, co Ty, to bym nie spoczałą, póki bym takiego nie miała również :D no, ale ja tylko guzik umiem przyszyć, a i to pewnie źle robię :rotfl: a tak przy okazji to znalazłąm dwie łądne tkaninki, to pomslałam, że Ci podrzucę :rolleyes: mi się ta czarna szczególnie podoba :)

http://cottonhill.na.allegro.pl/tkanina-michael-miller-romby-czarne-i3596115679.html

http://cottonhill.na.allegro.pl/tkanina-bawelniana-blend-romby-niebieski-i3533704778.html

W dodatku są z Wro, to sobie może cus u nich kiedys nabędę :D

świetne te tkaniny no ale cena już nie do końca bo to jest za ćwiartkę czyli jak to mam za 14 zł ćwiartkę to w tamtym sklepie mam 6 ćwiartek za 20 zł no ale fakt że tkaniny są piękne, a co do szycia warto próbować

Witam się Diana w Twoim wątku. Cuda tworzysz, a na widok pracowni mi szczęka opadła :yes: Pięknie, róniutko, a jaka kolekcja tkanin !!!!! Ja z tych co guzik potrafią przyszyć i jak widzę co tutaj niektóre dziewczyny tworzą to zazdroszczę. Poduchy, rolety to dla mnie magia. Diana czy ty szyjesz coś tak na zamówienie ? Można u Ciebie coś zamówić ?

Milena witaj dziekuję za pochwały a zamówić u mnie można oczywiście trzeba tylko powiedzieć co się chce jak ma wyglądać a ja postaram się coś takiego zrobić

London prosze bardzo tu masz miętę

http://drecotton.pl/tkaniny-17#/kolor-mi%C4%99ta

Asia dziękuję pogratuluję mu żony przede wszystkim ha ha ha no a pracownia to było moje wielkie marzenie jeszcze po lewej stronie za tą kotarą mam półki i różne skarby tam, no a zbiór tkanin to mój osobisty a na 12 jedziemy ten dyplom odebrać oczywiście ja jako żona i Ala również :)

My z mężem mieliśmy dwa marzenia co powinno być w domu on chciał siłownię i ma na poddaszu a ja pracownię i mam w magazynku

witaj. Podczytuje trochę (nałóg raczej). Powiedz mi napisałaś u Venuski cyt.

Ja kupowałam w sklepie 100krotki też do niego chyba u mnie na wątku jest link, te takie dla dzieci co się nie zachaczają i tam można sobie odpowiednią długość dobrać bo kupujesz na metry a do tego dokupujesz tą końcówkę zamykającą.

co to znaczy? końcówka zamykająca...nie spotkałam sie z czymś takim.

dzięki za link do 100krotek, zamówiłam (moja siostra też) materiały na pościele, są śliczne, przepiękne w rzeczywistości też.

pozdrawiam, Ela

Venus, proszę bardzo. Tylko policz dokładnie - ja miałam komodę sprzed 9 lat chyba za 39 lub 49 zł kupiłam. Farba z mieszalnika kosztowała 20 zł, a najdroższe były uchwyty - 60 zł. Wiesz, że ta komoda nie jest na prowadnicach?

To nie jest problem. Też mieliśmy tę komodę, kupiłam ją na wyprzedaży garażowej w byłej firmie, była pomalowana kolorową bejcą, każda szuflada w innym kolorze. Potem długo pełniła u nas rolę komódki na zabawki wszelakie i właśnie w pewnym momencie dorobiliśmy do szuflad prowadnice. Więc można ją trochę "podkręcić" technicznie ;)

tam chyba był po 24 zł za 1mb szer 1.4 albo 1.5

Szukam jeszcze po innych stronach, które tu polecałyście :) i np za 50 za m jest i to dużo kolorów.

Dobrze, że dużo tego nie potrzebuję - ale kliknę jak zobaczę na spokojnie Twoją galerię:) do pokoju dziecka jestem pewna co chcę - ale do salonu ciągle się zastanawiam :)