Catti 13.10.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Diana, ale jeśli chcesz iść w szarości ze srebrem to idź nie będę ci głowy zawracać moimi beżami ty masz być przekonana, tobie ma się podobać.... wcześniej wkleiłaś tapetę, którą ma (albo bardzo podobną ) moja córa w pokoju (pozostałe ściany w jaśniutkim szarym) tylko u niej białe meble.... http://imageshack.us/a/img51/9190/kffw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.10.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Catti jaki fajny pokój ma córka i ta pościel super Nie widać nic na tym romantycznym zdjęciu przyłączam się do prośby o takie w świetle dziennym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.10.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 No i co tam Diano wymyśliłaś? Nie wiem czy widziałaś kawałek mojej sypialni, bo zapomniałam Ci napisać, że ja mam ornamentową tapetę (szary z bakłażanem), jasno szare ściany i szare dodatki ( w tym srebrne szafki) Nasza tapeta jest dość ciemna, ale sypialnię mamy sporą- z garderobą ok. 45m (po podłodze). Zresztą zobacz sama kolory- wstawiam na chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.10.2013 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Agawi piękną masz sypialnię i nie usuwaj zdjęć bo to inspiracja wspaniała, naprawdę super to u Ciebie wygląda. Ja na razie myślę i sprawdzam czy po tygodniu mój pomysł mi się nie znudzi i nie odwidzi jeśli nie zacznę powoli działać w kierunku przekonywania małżonka do zmian bo on ich nie znosi a ja uwielbiam. Wiem też że on nietapetowy wiec być możne trzeba będzie wybrać kompromis i malowanie z szablonem czego się trochę obawiam ale wiem że jakby co dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 15.10.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Dianko dzięki:hug: Wiadomo, ze każdy ma inny gust i w innych wnetrzach dobrze się czuje:yes: Trzymam kciuki za efekt końcowy u Ciebie. Szablon tez może być fajny, chociaż ja tez akurat nie jestem tapetowa (mam 2 ściany na cały dom) ale lubię dotyk tapety szczególnie jak jest mięsista i przypomina materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 16.10.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 o Agawi jaka ładna sypialnia całościowo jakbym patrzyła na wszystko osobno, to stoliki:P ale do całości pasuje, no i wam się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 16.10.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Diana idę do Ciebie na prv z zamówieniem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.10.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Obiecałam wstawić foto skarpetSkarpety w środku mają białą podszewkę, tu filcowe reniferyhttp://imageshack.us/a/img31/4262/6t61.jpgA tu malowane renifery i imiona http://img203.imageshack.us/img203/9450/6p1h.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Dianka to ja tez dodatkowo imienia zamawiam na skarpety Patryś, Kingula dokładnie w takim brzemieniu, ok? imię pod cholewą buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 a jesli cena przez to wzrośnie to nie ma problemu, podasz mi cenę za wszystko razem i wsio:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.10.2013 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Ok bez problemu Cena skarpet nie wzrośnie A cen poduszek jeszcze Ci nie podam bo muszę poszukać dobrego jakościowo filcu co by się nie zmechacił i wtedy napiszę czy cena ok jak będzie ok to zamówię filc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.10.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 hehe fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 co fajnie, że z imionami? oj ucieszą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.10.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 no, że z imionami - a co im tam włożysz?ja nie mam pomysłu na prezenty a u nas na mikołaja coś małego się kupuje i późńiej pod choinkę. I tak tych dzieci się narodzilo dużo, że w sumie z moim 6 dzieci:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 ja wsadzę słodycze bo to jedyne co utrzyma sie na kominku, ja kupuję na mikołaja jakis tańszy prezent a na gwiazdkę drozszy, chyba ze kupuję b.drogi tak ja w zeszłym roku kinekt to na dwie okazje dla dwóch jeden prezent, w tym roku chyba tez tak bo chcą lunetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.10.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 u nas na topie playmobile - drogie te zestawy ( chyba droższe niż lego).. i dziś mężowi dam moją wishlist pewnie będzie kupa śmiechu i nic więcej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 co to playmobile? a co na twojej liście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.10.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 do układania różne serie http://www.caverne-des-jouets.com/pho-playmobil-country-5221-haras-avec-chevaux-et-enclos-457.jpg ciekawsze niż duplo bo sa bardzo szczegółowe zabawki, postacie, dużo szczegółów - np mamy wieś i jest zagroda tam szczotka do mycia konia, miska dla niego, miejsce do mycia... itp a są tak solidnie zrobione, ze nie da się zepsuć. ja mam zegarek złoty z granatowa tarczą korsa lub perfumy sugarbomb, albo 2-3 malowidła takie z wyższej półki.Czyli mogę nie dostać nic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 17.10.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 e no co Ty na pewno coś dostaniesz, nic to dla mnie przewidziane:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 17.10.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 niestety u nas mąż zagoniony - przjedzie na same święta pewnie - albo dzień przed wigilią więc wszystko na mojej głowie co roku.Jak sobie sama nie kupię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts