asiazett 18.10.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Diana, kusisz tymi skarpetami, diable rogaty Magda, Reni, przyznajcie się co zamawiacie u Dianki? A, Diana. Takim samym szablonem Yokasta pomalowała sobie ścianę w łazience, więc do niej śmignij po poradę jak się najlepiej za to zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.10.2013 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 a skąd ten szablon? i jak się go używa.... Asia - ja dwie poduszki świąteczne - a firanki chyba odpuszczę - ale domówię jeszcze dwie poduszki hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.10.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 ja kombinuje jak powiesić wianek dekoracyjny na drzwiach nie robiąc niepotrzebnych dziur ale jeszcze nic nie wymyśliłam Ja też główkuję Można wbić pineskę na górną krawędź drzwi i wtedy na żyłce spóścić wianek, tylko to się musi mocno telepać, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.10.2013 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Asia Yokasta robiła szablon z folii takiej do slajdów ponoć w papierniczym można dostać, czytałam uważnie jak była o tym mowa, a co do wianka to u nas tam zawsze tak hula wicher ze pewnie bym go znalazła na płocie albo u sąsiada, dlatego kombinuje i kombinuje, w tamtym roku na bramce powiesiłam bo na drzwiach nie wykombinowałam ale jednak to nie to samo.Magda dałam linka do sklepu z szablonem, tam jest pokazane że się go przykłada i wałkiem maluje, forumowa Rokoko kiedyś to robiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.10.2013 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Asia a dostałaś mego maila ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.10.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 ha ha dziewczyny w castoramie są takie zawiszki, plastik na taśmie, po 5 szt pakowane ale drogie 39 zł, ale bardzo dobre, ja mam je na drzwiach wejściowych na wianek i do sufitu na bombki, wisza już 2 rok, znalazłam je przy ozdobach światecznych w casto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.10.2013 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 pierwsze słyszę Reni o takim czymś - jaki to ma kolor białe? żebym wiedziała za czym patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.10.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Reni właśnie co to jest jak to wygląda to ja chce koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.10.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 hmm to jest przeżroczyte, takie mały plastik z taśma dwustronną, zastanawiałam sie czy kupic to takie to liche sie wydawało ale mam juz to drugi rok, tzn wisi 2 rok, poszukam zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.10.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 w takim opakowaniu jak np długopisy, czyli podstawa papier a potem od góry plastik z dziurą i wisi jak np kropelka w sklepach na długim wieszaku jedna pod drugą, ja na akcesoriach światecznych w casto kupiłam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.10.2013 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Dobra to bliżej świąt się rozejrzę bo przecież będę chora jak tego wianka na drzwiach nie powieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.10.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 już myślałam, że plasitk do firanek..tzn do patyków na zazdroski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.10.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 (edytowane) ja też miałam problem stałam z wiankiem i słyszałam " chyba nie masz zamiaru gwoździe do drzwi wbić"? mówię a czemu nie na stałe by był:(" chyba cie powaliło" szukajcie na bombkach jak ja znajdę to kupię ile paczek? Edytowane 18 Października 2013 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.10.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 ja miałam na taśmie w tym roku.... ale gwóźdź na stałe to u nas nie problem....Znajdę to kupię mam to i to pod nosem:) ( Liroja i Casto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 18.10.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 A ja bym już teraz jakiś jesienny wianek powiesiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.10.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Magda moze widziałaś u mnie na wielkanoc wisiały 3 jaja nad stołem, właśnie na tym , nawet ktoś kiedyś pytał co tam jest przyklejone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 18.10.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 jasne, ze pamietam białe jaja z almi decor myślalam, że one do lampy przyczepione. Ty Reni masz ten super wianek od Twosi no nie? rok temu się nie załapałam na kolor - w tym roku mam nadzieję, że dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.10.2013 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 A u Ciebie to na suficie się trzyma? bo nad stołem też z chęcią bym coś powiesiła, idę grzebać w Twoim wątku bo na zdjęciowym chyba tego nie masz bo wczoraj fotki oglądałam, a i jakby co to ja chce jedną paczkę jak któraś znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 18.10.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 noo mam ten super wianek, najpiękniejszy w całej wsi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.10.2013 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Tak Reni ma ten super śliczny wianek, tez mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts