diana_teresa 13.11.2013 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Diana BOSKIE! a jeszcze w zestawieniu 5 osobowym to w ogóle powalają - szacun! Dziękuję ale trójka dzieciaczków poleciała już w świat W taki tempie to po tygodniu będzie cała wioska św. Mikołaja Ciekawy pomysł Matko.... jaka zdolniacha ...... Dziękuję O zesz ty w mordeczke. Przepiekne!!!!!!! Zakochalam sie Dziękuję, a Ty yokasta zabieraj się też za szycie, wiem że miałaś w planach Diana odpisałam Ci na privka - nie poganiam z odpowiedzią, tylko wolę napisać tutaj, bo ja nie jestem nigdy pewna tej skrzynki forumowej :rolleyes: Miłego popołudnia !! Ja też nie wierzę tej skrzynce, już odpisałam Boże jakie tu piękne rzeczy a ja dopiero teraz tutaj trafiłam!!!! Jestem pod ogromnym wrażeniem kreatywności zdolności i pomysłowości autorki.Piekne cacka...Chciałoby sie wszystko od razu!Czy Pani gdzieś sprzedaje te slicznosci czy tylko tak żeby oko nacieszyć? Baaaardzo byłabym zainteresowana poduszeczkami świątecznymi jeśli jest oczywiście możliwość zamówienia.Pozdrawiam cieplutko. Bardzo dziękuję, co do sprzedaży napiszę priv. Ale dementuję ta druga podusia nie mego autorstwa Matko z córkom i wszyscy świeci :jawdrop::jawdrop: Diana, zaniemówiłam z zachwytu nad twoimi rękodziełami, obłędne http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-792619.gif Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 13.11.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Woow, to i ja dołączę do grona zachwyconych ! Przesliczne te poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 13.11.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Słuchajcie, ona jest niemożliwa! Zamówiłam te cuda... w czwartek? Właśnie są u mnie! już zbunkrowane, przed dziećmi, bo to będzie dla nich prezent na Mikołaja (można podziwiać też na moim wątku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.11.2013 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Woow, to i ja dołączę do grona zachwyconych ! Przesliczne te poduchy Dziękuję Słuchajcie, ona jest niemożliwa! Zamówiłam te cuda... w czwartek? Właśnie są u mnie! już zbunkrowane, przed dziećmi, bo to będzie dla nich prezent na Mikołaja (można podziwiać też na moim wątku ) Ciesze się że się podobają, no ale żeby tak pod spódnice im zaglądać ubawiłaś mnie A tu kolejne skarpety tez już wyruszyły w świat http://img15.imageshack.us/img15/4861/nmai.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Dziękuję Ciesze się że się podobają, no ale żeby tak pod spódnice im zaglądać ubawiłaś mnie A tu kolejne skarpety tez już wyruszyły w świat http://img15.imageshack.us/img15/4861/nmai.jpg Uploaded with ImageShack.us pewno do Magdy?:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 :) ale będą pasowały komuś do poduszek reniferowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.11.2013 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 noo będą komuś pasować:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 13.11.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 mam nadzieję, że w przyszłym roku Diana będzie też szyła -bo te czarno-szare a tak się "broniłam" przed nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.11.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 jesteś niesamowita! ! kiedy Ty to szyjesz? no czytałam że nocami, no ale przecież to nie jest 5 minut te tildy to chyba masz już porobione gołe i tylko ciach mach ubranka doszywasz? zachwycam się zawsze Twymi pracami... oj co ja bym dała by tak umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 mam nadzieję, że w przyszłym roku Diana będzie też szyła -bo te czarno-szare a tak się "broniłam" przed nimi. tak moje najpiękniejsze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.11.2013 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 mam nadzieję, że w przyszłym roku Diana będzie też szyła -bo te czarno-szare a tak się "broniłam" przed nimi. Jak Diana w przyszłym roku we wrześniu wróci z wychowawczego do pracy to może być różnie dekoracje świąteczne trzeba będzie w lipcu zamawiać. jesteś niesamowita! ! kiedy Ty to szyjesz? no czytałam że nocami, no ale przecież to nie jest 5 minut te tildy to chyba masz już porobione gołe i tylko ciach mach ubranka doszywasz? zachwycam się zawsze Twymi pracami... oj co ja bym dała by tak umieć Dziękuję ja myślę że to też trochę wprawy po prostu i tyle, a te 3 tildziątka to robiłam cały poniedziałek od 5 rano gdy wstałam, z przerwą na obiad do późnej nocy a we wtorek z rana jeszcze ostatnie szlify szły, no ale to był dzień gdzie mój mąż pilnował małej, a tak to po nocach szyję, ogólnie mało śpię i taka nieprzytomna chodzę tak moje najpiękniejsze:) :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zalotnica 13.11.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A czy ja moge prosic o cennik poduch na pw Nie chce byc gorsza, tez chce zamówic! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.11.2013 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Zalotnica wysłałam A ja stworzyłam szablon do takiego torsu reniferowego, jednak jest on za duży na cienki filc i raczej będzie musiał być naszywany aplikacyjnie z bawełny, na oryginale tez widzę że jest chyba bawełna U mnie jasnosiwy renifer na czarnym tle filcuhttp://img18.imageshack.us/img18/7938/zitn.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 świetny:) dianka szkoda , że moja paczka już poszła ale najwyzej domówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 13.11.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 fajnie by wygladał na filcowej podusi ale sam łoś taki z misia krótkiego, cholerka nie znam sie na materiałach w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.11.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No fajnie by wyglądał tylko ciężko byłoby naaplikować i wyciąć bo musiałby to być cieniuteńki miś materiałowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 13.11.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Hej wysłałam pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 13.11.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Coś mi się wydaje, że te laski, to dostałam jako bonus, prawda, bo one nie były w komplecie do kolędników?Dziękuję ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 13.11.2013 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Iw tak jako bonus proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts