Ola.U 13.11.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Dianka,cudnie ,oczywiście że może być .Z bawełny też ok. :yes:.Ale się cieszę na te poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 13.11.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A ja będę mieć te beżowe poduchy :wiggle: Diana poszło na priv:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.11.2013 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Dianko ty tę paczkę nadałaś na poczcie? bo dzis tez nie przyszła:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.11.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 jezusie dianka właśnie przyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.11.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 :jawdrop::jawdrop::jawdrop: Dianka jestem pod ważeniem poduchy są wielkie, grube, porządne , super odszyte, no kawał poduchy, za gratiski bardzo dziękuję ale nie trzeba było, bo wiem, ze pewno nic na tym nie zarabiasz a swojego czasu pewno w ogóle nie wliczasz do ceny:hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.11.2013 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ufffff na poczcie dobrze że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.11.2013 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Oj to się cieszę :wave: a gratiskiki rzucisz gdzieś dzieciakom czy gdzieś tam, ja zawsze dorzucam jeszcze coś od siebie tak dla niespodziewanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.11.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 niespodziewanki no to niespodziewanka się udała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.11.2013 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 dzieciakom nie dam bo rzucą pod łóżko i tyle będzie , powieszę na choinkę bo to moje kolory:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remika2 14.11.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Dianko a ja swoje zamówionko wysłałam na maila Czekam cierpliwie na potwierdzenie bo wiem, że jesteś zarobiona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.11.2013 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Diana moje też przyszły. Boskie są - porządny materiał, porządnie obszyte - rewelacja. Na żywo jeszcze ładniejsze niż na fotkach. Dziękuję bardzo :hug: Albinosek już powiesił na kominku także można czekać na mikołaja a za gratisik dzięki jeszcze większe:hug: tylko nam nie znikaj z forum bo coś czuję, że będziesz miała stałych klientów nie tylko poduszkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.11.2013 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 będziesz miała stałych klientów nie tylko poduszkowych no ja juz pisze zamówionko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.11.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ja już zamówiłam poduszki nieświąteczne :lol:Tylko Diana musi odpowiedni materiał znaleźć .No ale z tymi poduchami akurat mi się nie śpieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.11.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Reni a co Ty wymyśliłaś? mnie kuszą firanki do Albika takie co ma wiązane tasiemki zamiast szelek.Ale poczekam aż minie szał świąteczny i na spokojnie - nie śpieszy mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.11.2013 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Reni a co Ty wymyśliłaś? jeszcze nie wiem:lol2::lol2: chyba domówię te poduchy z łosiami ale według projektu tej od Oli, kurcze ale jak mąż zobaczy tyle łosiów to powie , ze zwariowałam:lol2::lol2::lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.11.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 haha a ja wmawiam Albikowi, ze to Renifer a nie Łoś.Bo sobie zaraz dorobi teorię "każdy łoś ma swojego łosia".Ale oburzony był, że zamówiłam tylko 2 skarpety - bo mówi, że dla nas są a dla taty nie ma:eek: więc wyciągnęłam z ub. roku jedną i pasuje teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.11.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 jak mąż zobaczy tyle łosiów to powie , ze zwariowałam:lol2::lol2::lol2::lol2: gorzej jak pomyśli ,że chcesz mu coś powiedzieć :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.11.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 gorzej jak pomyśli ,że chcesz mu coś powiedzieć :lol2::lol2: no i zaś nowe teorie:lol2::lol2::lol2:o tym nawet nie pomyślałam:lol2::lol2::lol2: ale tak sobie myślę 4 łosiów na kanapie patrzących na ciebie:lol2::lol2::lol2: chyba za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.11.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 dzieciakom nie dam bo rzucą pod łóżko i tyle będzie , powieszę na choinkę bo to moje kolory:yes::yes: Jakbym wiedziała to bym zawieszki porobiła Dianko a ja swoje zamówionko wysłałam na maila Czekam cierpliwie na potwierdzenie bo wiem, że jesteś zarobiona:) potwierdzam Diana moje też przyszły. Boskie są - porządny materiał, porządnie obszyte - rewelacja. Na żywo jeszcze ładniejsze niż na fotkach. Dziękuję bardzo :hug: Albinosek już powiesił na kominku także można czekać na mikołaja a za gratisik dzięki jeszcze większe:hug: tylko nam nie znikaj z forum bo coś czuję, że będziesz miała stałych klientów nie tylko poduszkowych Bardzo się cieszę że się podoba, no a Ty dla męża skarpety nie zamówiłaś oj Ty nie dobra. A gratisiki to tak na szybko robione więc nie dokładne są. A z forum obiecuję nie znikać. Ja już zamówiłam poduszki nieświąteczne :lol:Tylko Diana musi odpowiedni materiał znaleźć .No ale z tymi poduchami akurat mi się nie śpieszy na pewno się znajdzie ten materiał jeszcze nie wiem:lol2::lol2: chyba domówię te poduchy z łosiami ale według projektu tej od Oli, kurcze ale jak mąż zobaczy tyle łosiów to powie , ze zwariowałam:lol2::lol2::lol2::lol2: haha a ja wmawiam Albikowi, ze to Renifer a nie Łoś. Bo sobie zaraz dorobi teorię "każdy łoś ma swojego łosia". Ale oburzony był, że zamówiłam tylko 2 skarpety - bo mówi, że dla nas są a dla taty nie ma:eek: więc wyciągnęłam z ub. roku jedną i pasuje teraz. Moja Ala usilnie twierdzi że to lama ale ona nie umie powiedzieć renifer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda_lena85 14.11.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Lama:D nie wpadłabym hehe świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts