diana_teresa 21.11.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ilona, Magda, Remika, Reni dziękuję za głosy A wiecie że jestem świąteczną maniaczką? zgadnijcie co dziś zrobiłam, ubrałam z Alą choinkę w jej pokoju, ozdoby choinkowe Ala robiła sama http://imageshack.us/a/img23/4892/fqbt.jpg http://imageshack.us/a/img138/5053/ty0z.jpg A wiecie jak wygląda spód poduchy tej z głową renifera tak http://imageshack.us/a/img31/3501/5zls.jpg myślę że to mogłaby być prawa strona poduchy we wnętrzach takich skandynawskich co Wy na to? No i że nie mogę robić cały czas tego samego pod rząd bo mi się nudzi mocno to zrobiłam coś innego http://imageshack.us/a/img40/310/ug0q.jpg http://imageshack.us/a/img10/6523/vf6p.jpg oczywiście nie do mnie poleci jako gratis do kogoś kto coś u mnie zamówił a ma żółte dodatki we wnętrzu Jak Wam się podoba taki pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.11.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Diana. Ty jesteś niemożliwa. Torpeda! Jeleń bez ciapek? - no way! Te ciapki są w nim najlepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 http://imageshack.us/a/img10/6523/vf6p.jpg oczywiście nie do mnie poleci jako gratis do kogoś kto coś u mnie zamówił a ma żółte dodatki we wnętrzu Jak Wam się podoba taki pomysł? a ja wiem do kogo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.11.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Diana, Czy ty sama szyłaś te poduchy? Ja wszędzie takich szukam. Jeżeli są ze sklepu, to proszę daj namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.11.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Diana, Doczytałam, ze to Twoje dzieło... :jawdrop: Wysyłam priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 21.11.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Dziewczyny ! Dostałam dziś swoje poszewki od Diany -szary filc+ czarny renifer i oficjalnie piszę, że WARTO zamówić, bo są super!!!:yes: Bardzo dobre wykonanie, sztywny filc- robią wrażenie :yes: Diana jeszcze raz bardzo dziękuję, za gratisik również :hug: p.s A podusia z żółtym napisem trafi do PAni, dzięki której ja mam swoje poszewki, bo dała mi namiar na Dianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 21.11.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Diana obraz fajny a te paciaje dodadzą mu jeszcze charakteru a i wysłałam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.11.2013 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Diana Odpisałam jeszcze z pytaniem, ale jestem chętna. Pięknie rzeczy szyjesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 21.11.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 paciaje - TAK komoda - TAK lustro - TAK choinka - mogę się do Ciebie wprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 21.11.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 paciaje, lustro, komoda - tak, tak, tak:cool: wiem, że wy wszystkie fanatyczki szarego tego nie zrozumiecie:cool: ale moje beżeowe poduchy od Dianki też są superowe:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 21.11.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 ale moje beżeowe poduchy od Dianki też są superowe :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 21.11.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 komoda na pewno, a co do lustra - co w będzie się odbijać, tzn co będzie docelowo na ścianie naprzeciwko? lewa strona poduszki dla mnie nawet fajniejsza niż prawa - niesamowite jak równo Ci te ściegi wyszł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 21.11.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Diana, ale lustro w ramie okiennej, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.11.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Diana. Ty jesteś niemożliwa. Torpeda! Jeleń bez ciapek? - no way! Te ciapki są w nim najlepsze! Dobra powiem wiec by został zaciapkowany Ja również jestem za paciajami Komoda i lustro również na tak Poducha z napisem śliczna Kurde ,czemu ze mnie jest takie beztalencie jedni mają talent do jednego a inni do czegoś innego, żebyś wiedziała jaka ze mnie łamaga a ja wiem do kogo:D Ciiii bo się wyda Diana, Czy ty sama szyłaś te poduchy? Ja wszędzie takich szukam. Jeżeli są ze sklepu, to proszę daj namiar [ATTACH=CONFIG]225792[/ATTACH] Szyję szyję i już odpisałam Dziewczyny ! Dostałam dziś swoje poszewki od Diany -szary filc+ czarny renifer i oficjalnie piszę, że WARTO zamówić, bo są super!!!:yes: Bardzo dobre wykonanie, sztywny filc- robią wrażenie :yes: Diana jeszcze raz bardzo dziękuję, za gratisik również :hug: p.s A podusia z żółtym napisem trafi do PAni, dzięki której ja mam swoje poszewki, bo dała mi namiar na Dianę Cieszę się że się podoba Diana obraz fajny a te paciaje dodadzą mu jeszcze charakteru a i wysłałam priv przyjęte paciaje - TAK komoda - TAK lustro - TAK choinka - mogę się do Ciebie wprowadzić? Ależ zapraszam zmieścimy się Moja Ala jest zachwycona choinką wchodzi do swego pokoju patrzy na nią i mówi wow wow wow paciaje, lustro, komoda - tak, tak, tak:cool: wiem, że wy wszystkie fanatyczki szarego tego nie zrozumiecie:cool: ale moje beżeowe poduchy od Dianki też są superowe:yes: Mnie się bardzo podobają Twoje i sobie chyba takie same uszyję komoda na pewno, a co do lustra - co w będzie się odbijać, tzn co będzie docelowo na ścianie naprzeciwko? lewa strona poduszki dla mnie nawet fajniejsza niż prawa - niesamowite jak równo Ci te ściegi wyszł! W lustrze bedzie się odbijał hmm telewizor i zegarek? Diana, ale lustro w ramie okiennej, co nie? Niestety nie wezmę zwykłe bo cena zwykłego w ramie jest 1/4 ceny tamtego a tamto upatrzone ktoś mi wykupił ale nic na początku bedzie jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.11.2013 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 W salonie mam już białą komodę co więcej jadę jutro po lustro i po farbę bo przemaluje też stolik kawowy na biało by się wszystko lepiej zgrywało :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.11.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Ale u Ciebie się dzieje! Diana, jakie Ty cudowności robisz!!! Zaczęłam się obawiać, że ja niedostatecznie wyraźnie napisałam, że: TRÓJKA KOLĘDNIKÓW, KTÓRĄ DIANA USZYŁA DLA MNIE, JEST PRZEPIĘKNA Mam nadzieję, że dzieci pozwolą mi - po ich otrzymaniu w prezencie mikołajkowym - zabrać je do pokoju na dół, żeby stały tam w komplecie, w zaszczytnym miejscu. Zmiany w domu też na plus. Ładne świeczniki i na pewno nie są kościelne Przyznam szczerze, że nie jestem fanka jelenia, ale ważne, że Ci się podoba. Od siebie dodam: zwróć uwagę na to, czy płótno jest dobrze napięte na ramie, bo nie wiem, czy to złudzenie spowodowane cieniami na obrazie, ale mam wrażenie, że płótno sfałdowało się w dolnym lewym rogu... No i pokazuj tę komodę! Bo oczywiście TAK dla komody i lustra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.11.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Niestety nie wezmę zwykłe bo cena zwykłego w ramie jest 1/4 ceny tamtego a tamto upatrzone ktoś mi wykupił ale nic na początku bedzie jak jest A może sama jakoś podrasujesz lustro tymi ramkami. Przykleiez jakieś listewki z casto, czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 22.11.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Diana a dla mnie będziesz robiła te poduchy? Wysłałam ci kilka wiadomości, ale mogłam coś namieszać bo zmieniałam ciągle koncepcję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 W salonie mam już białą komodę co więcej jadę jutro po lustro i po farbę bo przemaluje też stolik kawowy na biało by się wszystko lepiej zgrywało :wave: Super pokazuj zdjęcia :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.11.2013 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Diana a dla mnie będziesz robiła te poduchy? Wysłałam ci kilka wiadomości, ale mogłam coś namieszać bo zmieniałam ciągle koncepcję. Pozdrawiam a widzisz nie przyjełam do realizacji bo nie miałam maila że chce tak i składam zamówienie, ale ogólnie tkaninę w odpowiednim kolorze mam rozumiem że 2 i tylko rozmiar mi napisz czy 40 czy 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts