diana_teresa 22.11.2013 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Póki co wygląda to takhttp://imageshack.us/a/img46/987/w2rw.jpghttp://imageshack.us/a/img542/1295/9rg0.jpgale będzie lustro a w rogu choinka będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.11.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Bez tryptyku od razu jakoś tak "eleganciej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 22.11.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 To jest wielki dzień! Tryptyk poszedł w tryp tyk! Zmiany super. A co to za komoda? Jakaś nowa czy przemalowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 22.11.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Diana, a weź cyknij jeszcze focię z komorą przesuniętą w prawo (do stołu). Żeby tak symetrycznie na środku nie było :devil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 22.11.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Zapowiada się interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 22.11.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Łaaał, super wygląda A czy po świętach (o nie, jak to strasznie brzmi! ) planujesz w pusty kąt po choince wstawić coś ładnego? Bo coś tam będzie potrzebne, jakaś lampa podłogowa może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 22.11.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Diana ja jestem zdecydowana, chciałabym jedną granatową i jedną szarą, rozmiar 40x40 (granatowa z biegnącym szarym reniferem, a szara z głową i"torsem" renifera białym), obie bawełniane. Napisać jeszcze priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.11.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 No właśnie jeszcze nie mam pomysłu co tam dać tak na co dzień ale faktycznie coś by się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.11.2013 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Diana ja jestem zdecydowana, chciałabym jedną granatową i jedną szarą, rozmiar 40x40 (granatowa z biegnącym szarym reniferem, a szara z głową i"torsem" renifera białym), obie bawełniane. Napisać jeszcze priva? Nie musisz już pisać zanotowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 22.11.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 super dziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.11.2013 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Asia ale w którą stronę do ściany bardziej?Iw nie to komoda z Ikea wcześniej stała w pokoju mojej Ali Aspelund chyba się nazywała juz ich nie ma, ma 170cm szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.11.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Poduchy czarne z szarym reniferem pokazuję bo jeszcze nie było http://img594.imageshack.us/img594/2880/nvp5.jpg Uploaded with ImageShack.us tzn na razie jest jedna Mój mąż właśnie pojechał po lustro do Ikea i po farbę do pomalowania stolika, a ja zaszpachlowałam dziury po gwoździach po pożegnaniu z Afryką, także u mnie dzieje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 23.11.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Mam pytanko o biokominek. Używacie go, daje trochę ciepła. Chciałabym do sypialni, ale nie wiem czy on spełnia swoją funkcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.11.2013 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Witaj edakbiokominek używamy, ja lubię szczególnie jesienią daje ciepło i to całkiem sporo w końcu to biopaliwo naprawdę się pali i jest bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.11.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Mój mąż właśnie pojechał po lustro do Ikea i po farbę do pomalowania stolika, a ja zaszpachlowałam dziury po gwoździach po pożegnaniu z Afryką, także u mnie dzieje się Pożegnanie z Afryką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 23.11.2013 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 dojechały moje prześliczne reniferki z uroczym prezentem! dzięki! :) za tydzień zmieniam wystrój z jesiennego na świąteczny, z reniferkami w roli głównej pomysł ze stojącą lampą do tego rogu jest dobry, można też zrobić tam wtedy jakąś galeryjkę bardziej w pionie a jeśli lubisz rośliny, to można rozważyć jedną dużą lub kwietnik (choć w takiej opcji raz do roku trzeba myśleć gdzie rośliny przenieść, żeby było miejsce na choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 23.11.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dziękuję za odpowiedź. Chyba sobie kupię , bo uwielbiam spać przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.11.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 (edytowane) Diana jak ja lubię oglądać zmiany we wnętrzach :yes: Czekam na to co wymyśliłaś Też bym lekko przesunęła komodę, albo sofę- żeby tą komódkę bardziej uwidocznić, chyba że to tylko tak na zdjęciu wygląda, że jest tak schowana:p p.s Nie napisałaś, czy pieniążki doszły ? Widziałam na blogu jaka Ty śliczna Pani jesteś A ile ma Twoja córunia? Szczęściara z niej, że mam tak kreatywną mamę Edytowane 23 Listopada 2013 przez Magdzinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.11.2013 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Widzę moje poduchy :wiggle: Cuuuuuuudne I cieszę się bardzo ,że dzieje się u Ciebie wnętrzarsko ,wiem ile to frajdy sprawia To dobrze że się podobają Pożegnanie z Afryką w końcu się udało ale długo się żegnałyśmy zupełnie nie wiem dlaczego dojechały moje prześliczne reniferki z uroczym prezentem! dzięki! :) za tydzień zmieniam wystrój z jesiennego na świąteczny, z reniferkami w roli głównej pomysł ze stojącą lampą do tego rogu jest dobry, można też zrobić tam wtedy jakąś galeryjkę bardziej w pionie a jeśli lubisz rośliny, to można rozważyć jedną dużą lub kwietnik (choć w takiej opcji raz do roku trzeba myśleć gdzie rośliny przenieść, żeby było miejsce na choinkę Bardzo się ciesze że dotarły, no ja mam sztuczny duży kwiat bo ze mnie marna ogrodniczka i póki co tam sobie stoi a na święta zostanie wytransportowany na siłownię wcześniej z kanapą wyglądał tandetnie a teraz ta komoda z lutrem odwracają od niego uwagę i nie jest źle, ale ogólnie kwiat ładnie zrobiony wszyscy myślą że to żywy Dziękuję za odpowiedź. Chyba sobie kupię , bo uwielbiam spać przy kominku Spanie przy kominku jest super, ja ogólnie bardzo lubię przesiadywać przy kominku i nie zamieniłabym go na normalny, w sensie przymoszenie drewna (sprzątanie) rozpalanie, tu zapalarką klikam i mam płomień, ustawiam jaki chce ten płomień mały czy duży i ciesze się chwilą Diana jak ja lubię oglądać zmiany we wnętrzach :yes: Czekam na to co wymyśliłaś Też bym lekko przesunęła komodę, albo sofę- żeby tą komódkę bardziej uwidocznić, chyba że to tylko tak na zdjęciu wygląda, że jest tak schowana:p p.s Nie napisałaś, czy pieniążki doszły ? Widziałam na blogu jaka Ty śliczna Pani jesteś A ile ma Twoja córunia? Szczęściara z niej, że mam tak kreatywną mamę Dotarły bardzo dziekuję Teraz już komoda gra główne skrzypce dzięki temu że nad nią jest wielkie lustro Gorzej ze stolikiem kawowym który wczoraj malowałam ;/ malowanie to nie moja bajka dziś bedę poprawiać jakoś tak mam wrażenie że nie równo ta farba leży Dziękuję za komplementy śliczna pani stara .... już a moja Ala ma 2 lata i prawie 3 miesiące ale np uwielbia malować i uwielbia wszelkie prace manualne, potrafi już ciąć nożyczkami papier na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 24.11.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Hej! Dzień dobry! A gdzie zdjęcie z lustrem? :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts