Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z marzeń utkany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Diana ja jestem zdecydowana, chciałabym jedną granatową i jedną szarą, rozmiar 40x40 (granatowa z biegnącym szarym reniferem, a szara z głową i"torsem" renifera białym), obie bawełniane. Napisać jeszcze priva?

Nie musisz już pisać zanotowałam :)

Poduchy czarne z szarym reniferem pokazuję bo jeszcze nie było

http://img594.imageshack.us/img594/2880/nvp5.jpg

Uploaded with ImageShack.us

tzn na razie jest jedna ;)

Mój mąż właśnie pojechał po lustro do Ikea i po farbę do pomalowania stolika, a ja zaszpachlowałam dziury po gwoździach po pożegnaniu z Afryką, także u mnie dzieje się :wave:

dojechały moje prześliczne reniferki z uroczym prezentem! :wiggle: dzięki! :):):)

za tydzień zmieniam wystrój z jesiennego na świąteczny, z reniferkami w roli głównej :D

pomysł ze stojącą lampą do tego rogu jest dobry, można też zrobić tam wtedy jakąś galeryjkę bardziej w pionie

a jeśli lubisz rośliny, to można rozważyć jedną dużą lub kwietnik (choć w takiej opcji raz do roku trzeba myśleć gdzie rośliny przenieść, żeby było miejsce na choinkę :)

Diana jak ja lubię oglądać zmiany we wnętrzach :yes::yes: Czekam na to co wymyśliłaś :D Też bym lekko przesunęła komodę, albo sofę- żeby tą komódkę bardziej uwidocznić, chyba że to tylko tak na zdjęciu wygląda, że jest tak schowana:p

p.s Nie napisałaś, czy pieniążki doszły ? :)

Widziałam na blogu jaka Ty śliczna Pani jesteś :p A ile ma Twoja córunia? Szczęściara z niej, że mam tak kreatywną mamę :)

Edytowane przez Magdzinska

Widzę moje poduchy :wiggle::wiggle:

Cuuuuuuudne :cool:

I cieszę się bardzo ,że dzieje się u Ciebie wnętrzarsko :yes:,wiem ile to frajdy sprawia :D

To dobrze że się podobają :D

Pożegnanie z Afryką :rotfl:

:wave:

w końcu :) się udało ale długo się żegnałyśmy zupełnie nie wiem dlaczego

dojechały moje prześliczne reniferki z uroczym prezentem! :wiggle: dzięki! :):):)

za tydzień zmieniam wystrój z jesiennego na świąteczny, z reniferkami w roli głównej :D

pomysł ze stojącą lampą do tego rogu jest dobry, można też zrobić tam wtedy jakąś galeryjkę bardziej w pionie

a jeśli lubisz rośliny, to można rozważyć jedną dużą lub kwietnik (choć w takiej opcji raz do roku trzeba myśleć gdzie rośliny przenieść, żeby było miejsce na choinkę :)

Bardzo się ciesze że dotarły, no ja mam sztuczny duży kwiat bo ze mnie marna ogrodniczka i póki co tam sobie stoi a na święta zostanie wytransportowany na siłownię :) wcześniej z kanapą wyglądał tandetnie a teraz ta komoda z lutrem odwracają od niego uwagę i nie jest źle, ale ogólnie kwiat ładnie zrobiony wszyscy myślą że to żywy

Dziękuję za odpowiedź. Chyba sobie kupię , bo uwielbiam spać przy kominku :-)

Spanie przy kominku jest super, ja ogólnie bardzo lubię przesiadywać przy kominku i nie zamieniłabym go na normalny, w sensie przymoszenie drewna (sprzątanie) rozpalanie, tu zapalarką klikam i mam płomień, ustawiam jaki chce ten płomień mały czy duży i ciesze się chwilą :)

Diana jak ja lubię oglądać zmiany we wnętrzach :yes::yes: Czekam na to co wymyśliłaś :D Też bym lekko przesunęła komodę, albo sofę- żeby tą komódkę bardziej uwidocznić, chyba że to tylko tak na zdjęciu wygląda, że jest tak schowana:p

p.s Nie napisałaś, czy pieniążki doszły ? :)

Widziałam na blogu jaka Ty śliczna Pani jesteś :p A ile ma Twoja córunia? Szczęściara z niej, że mam tak kreatywną mamę :)

Dotarły bardzo dziekuję

Teraz już komoda gra główne skrzypce dzięki temu że nad nią jest wielkie lustro :)

Gorzej ze stolikiem kawowym który wczoraj malowałam ;/ malowanie to nie moja bajka dziś bedę poprawiać jakoś tak mam wrażenie że nie równo ta farba leży

Dziękuję za komplementy śliczna pani :lol2: stara .... już a moja Ala ma 2 lata i prawie 3 miesiące ale np uwielbia malować i uwielbia wszelkie prace manualne, potrafi już ciąć nożyczkami papier na przykład.