lw 16.12.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Diana, cudownie! Sukienka prześliczna. Bardzo mi się podobają zmiany u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 16.12.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2013 Ale ekstra kieca I prezenty juz są ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.12.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Hej Diana, Nie wiem czy już zrealizowałaś swój plan naklejenia nalepki "wieszaka" w holu, ale jeżeli nie, a plan jest nadal aktualny, to dzisiaj na Westwingu są takie nalepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka25 18.12.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Diana, wróciłam przed chwilą do domu, a tam niespodzianka na mnie czekała doszły dziś poszewki są naprawdę cudowne:wave: jeszcze raz bardzo Ci dziękuję i na pewno będę znowu u Ciebie cosik zamawiać, dziękuję również za gratisy:hug: Pozdrawiam serdecznie:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 18.12.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2013 Choinka już jest, więc czuć u Was święta Baletnica przesłodka i pewnie jest bardzo grzeczna skoro możesz mieć przy niej białe jelenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 19.12.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2013 witam, uff...dotarlam do konca zwykle dlugie watki przeskakuje po kilka str w poszukiwaniu fotek tutaj przeczytalam wszystko i jestem zachwycona cudenkami ktore szyjesz tworza taki cieply domowy, troche babciowy klimacik powinnas sobie uszyc obraz na scianę, zamiast malowanego bede zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 20.12.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2013 Diana przpiekne rzeczy tworzysz ale to pewnie juz wiesz Chyba kazda rzecz mnie zachwyca zazroszcze reki do tych cudow czy ozdoby szydelkowe tez robisz sama ? Ja mam takie 3 rok na choince i jeszcze mi sie nie znudzily, tylko co jakis czas dokupie cos innego widze u Ciebie rozne wzory, ktorych nie mam, wiec jesli robisz sama chetnie pogadam o szczegolach sukienka, jak i modelka - cudne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.12.2013 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Diana, cudownie! Sukienka prześliczna. Bardzo mi się podobają zmiany u Ciebie. Ale ekstra kieca I prezenty juz są ^^ atrapy prezentów Hej Diana, Nie wiem czy już zrealizowałaś swój plan naklejenia nalepki "wieszaka" w holu, ale jeżeli nie, a plan jest nadal aktualny, to dzisiaj na Westwingu są takie nalepki [ATTACH=CONFIG]230740[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]230741[/ATTACH] Dziękuję bardzo jednak ciągle się zastanawiam czy to dobry pomysł Diana, wróciłam przed chwilą do domu, a tam niespodzianka na mnie czekała doszły dziś poszewki są naprawdę cudowne:wave: jeszcze raz bardzo Ci dziękuję i na pewno będę znowu u Ciebie cosik zamawiać, dziękuję również za gratisy:hug: Pozdrawiam serdecznie:bye: Bardzo się cieszę Choinka już jest, więc czuć u Was święta Baletnica przesłodka i pewnie jest bardzo grzeczna skoro możesz mieć przy niej białe jelenie Oj nie te poduchy ze zdjecia sa już u Lenki moje jeszcze nie uszyte a mały chochlik nie jest grzecznym chochlikiem witam, uff...dotarlam do konca zwykle dlugie watki przeskakuje po kilka str w poszukiwaniu fotek tutaj przeczytalam wszystko i jestem zachwycona cudenkami ktore szyjesz tworza taki cieply domowy, troche babciowy klimacik powinnas sobie uszyc obraz na scianę, zamiast malowanego bede zagladac Bardzo dziękuję i serdecznie zapraszam szyty obraz to dobry pomysł tylko ciągle brak czasu. Diana przpiekne rzeczy tworzysz ale to pewnie juz wiesz Chyba kazda rzecz mnie zachwyca zazroszcze reki do tych cudow czy ozdoby szydelkowe tez robisz sama ? Ja mam takie 3 rok na choince i jeszcze mi sie nie znudzily, tylko co jakis czas dokupie cos innego widze u Ciebie rozne wzory, ktorych nie mam, wiec jesli robisz sama chetnie pogadam o szczegolach sukienka, jak i modelka - cudne pozdrawiam Dziękuję, a szydełkowe ozdoby niestety nie są moim dziełem robiła je znajoma ale jeśli chcesz mogę ją podpytać o ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.12.2013 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Nie było mnie ostatnio bo rozbiłam ostatnie zamówienia last minute I przygotowywałam się do Świąt http://imageshack.us/a/img198/5660/nr39.jpg http://imageshack.us/a/img404/1180/do9f.jpg http://imageshack.us/a/img713/4786/6rh0.jpg http://imageshack.us/a/img713/4786/6rh0.jpg upierniczyłam domek i stado pierników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.12.2013 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 http://imageshack.us/a/img809/1839/21mn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 21.12.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Diano domek przepiekny , nasze cisto piernikowe czeka w lodówce az panowie skończą kuchnie (może dziś wieczorem:(jak udało ci się zrobić samej domek? tj miałaś jakiś szablon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.12.2013 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Frania w tym roku dostałam formę silikonową ale w tamtym roku po prostu rozwałkowałam ciasto piernikowe wycięłam z niego potrzebne elementy i po upieczeniu skleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frania02 21.12.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 no tak tylko ,ze te elementy mi nierówno sie pieką i potem wszystko krzywe nie ma jak skleic i napisz proszę czym kleiłaś (lukrem) i czy ten snieg na domku to lukier tak? czyli woda + cukier puder??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.12.2013 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2013 Dziękuję Tosiu Franiu ja obracam w trakcie pieczenia, przekładam bo u mnie piekarnik też nierówno piecze, a kleiłam lukrem ale zrobionym z białka jajka i cukru pudru wtedy o wiele lepiej klei no i ten śnieg też z tego właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.12.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Dianko nadrobiłam co nie co u Ciebie Od wczoraj podczytuję, co siadam na przerwę do komputera . Niesamowite zmiany w salonie - cudnie z tą bielą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No a dekoracje świąteczne..............klimat czuć przez monitor a co dopiero jak się je na żywo ogląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.12.2013 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Admete bardzo dziękuję Wczoraj w końcu uszyłam poduchy dla siebie i zrobiło się już bardzo klimatycznie http://imageshack.us/a/img4/1069/h1s6.jpg http://imageshack.us/a/img854/6581/9kpu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.12.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Boski klimat!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 23.12.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Metamorfoza roku! Cudowności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.12.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Diana fantastyczne zmiany zauważ, że nie zmieniło się tak dużo, a odbiór zupełnie odwrotny! wygląda jak nowy salon. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 23.12.2013 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Niech ten świąteczny czas wypełni Wasze serca spokojem, miłością i nadzieją. Abyśmy w tych dniach odkryli to, co jest w życiu najważniejsze. Wesołych Świąt!!! http://img560.imageshack.us/img560/3750/r4zn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts