reni1980 20.11.2014 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 piękny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 20.11.2014 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ależ ja się cieszę cieszę, wczoraj przyszeł mój prezent gwiazdkowy I chciałam powiedzieć że rozstawiłam wczoraj choinkę, jeszcze nie ubrałam ale już się zbieram (ja wiem że jestem świąteczną maniaczką Prezent super To pospieszyłaś się z tą choinką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.11.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Pierwszy raz ubieram we wrześniu ale to do zdjęć do gazety to się nie liczy więc rozebrałam no a teraz to już tak ją rozstawiłam patrząc gdzie co i jak i stwierdziłam że nie opłaca się chować, zazwyczaj ubieram w mikołajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2014 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dianuś w swoim domku wiesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.11.2014 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ja na razie łażę po stoiskach z dekoracjami. Póki co kupiłam srebrny spray , bo mam piękne szyszki i chcę je na biało z odrobiną srebra i brokatu na koniuszkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.11.2014 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Mi się marzą frywolitkowe śnieżynki na choinkę, chyba zamówię u jakiejś rękodzielniczki, jak dla mnie to mistrzostwo świata takie delikatne i śliczne (mam dużo szydełkowych i je uwielbiam) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1591404ca7ef.jpg Polowałam na ptaszki w czapkach u Karoliny ale już nie ma ;/ Chce też uszyć filcowe skarpety na kominek i ozdobić je perełkami (dużo pracy bo to ręczne wszywanie) ale myślę że efekt byłby fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 20.11.2014 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dianka to ja ci sprezentuję takie cóś, moja tesciowa szyje takie cuda, będę mieć dla ciebie upominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.11.2014 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Reni ale super cieszę się straszliwie Informuje że czarna koniczynka Home Decor się skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2014 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Diana pieeekny prezent!!! a ja sobie dzisiaj po sklepie lazilam i natrafilam na rozne maszyny do szycia...nawet taka co sie steruje przyciskami i na wyswietlaczu wyswietla... ciekawe czy tez sama szyje i material podbiera i sobie pomyslalam, moze sobie kupic i udawac ze sie ucze? co prawda mialam kiedys maszyne do szycia, taka malutka, dziecieca, ale jak dla doroslych akcesoria itp tylko jaki pretekst wymyslec mojemu? ze co? ze bokserki bede mu szyla? koszule? :lol2: Diana..zalapalam sie u Ciebie na koniczynke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.11.2014 14:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Melisa powód do szycia zawsze mozna znaleźć A takie maszyny z wyświetlaczami są fajne, niektóre same haftują ale na taką mnie nie stać Na koniczynki się załapałaś, ja pisałam ze ci co zamóili do tej pory się załapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.11.2014 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 A ogólnie to może jakiś kurs szycia wam zorganizuje bo się okazuje że dużo ma maszyny ale żadna nie szyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2014 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 no taa, ale ja maszyny nie mam Uff no to sie zalapalam jupii!!!! vivat Diana:wave: vivat Melisa przepraszam bardzo, ale trzyma mnie glupawka..a powinnam chodzic wsciekla.. moze lepsze jednak to pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.11.2014 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ja myślę że głupawka jednak lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 20.11.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Jak to moja mamcia mowi, z dwojga zlego, lepsze mniejsze zlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.11.2014 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 To ja na kurs! Zapisuję się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 20.11.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Gratuluję prezentu! Też jakoś wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 20.11.2014 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Wiesz prezent sobie sama sprawiłam i z tej radości ubrałam choinkę, pomyślałam że skoro teraz mam najwięcej szycia, a overlock mi wszystko usprawi to bez sensu czekac do świąt, lepiej sobie ułatwić życie i jakość moich poduch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 20.11.2014 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 super prezent! ja to podziwiam ogarnianie tych wszystkich pokręteł, stopek itp ja mam założoną jedną i nic więcej nie ogarniam tak więc A ogólnie to może jakiś kurs szycia wam zorganizuje bo się okazuje że dużo ma maszyny ale żadna nie szyje ja się piszę już!!! bardzo bym chciała by mi ktoś dobrze wyjaśnił wszystko bo byłam kiedyś na kursie, ale tam pani posadziła przed maszyną i poszła na kawkę sobie, przyszła na koniec i tyle z nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajna kobieta 20.11.2014 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Dianka nie moge przesłać zdjecia przez pocztę to wstawię tutaj o jaki sznurek mi chodzi( pózniej usune) Takie obszycie ale srebrny do tych moich poduch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.11.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ja mam zwykłego łucznika z minimum możliwości i trochę szyję. Największy problem to obrzucanie. Ta maszyna nie ma overlocka Kiedyś szyłam więcej. Nawet popełniłam prawdziwe męskie spodnie dla mojego taty. Żeby nie było, że taka świetna jestem, to posłużyłam się ulubionymi spodniami mojego taty do wykonania wykroju. Szyję zasłony, a nawet pościel potrafię. Ręcznie też różne rzeczy umiem. Mereżki, hafty, uwielbiam dziergać na drutach. Tylko czasu nie miałam dotąd. Do własnego domu nie zrobiłam nic poza zasłonami i roletami rzymskimi. Za to plany mam, ho, ho... Chciałabym wszystko sama poszyć. Jakbyś naprawdę postanowiła zrobić lekcje dla forumek, to ja chętnie nauczę się więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts