pestka56 11.12.2014 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Sharlotka, Diana szyje dla Ciebie rolety ? Pokażesz? Jak schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.12.2014 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Sharlotka Roleta 170cm będzie miała co 28,3 chyba że wolicz co 34cm Roleta 145 będzie miała co 29cm Roleta do dzieci będzie miała co 28,2c, Chodzi o to że muszą być równomiernie by jak składasz ładnie wyglądało Reni dostałam śnieżynki są prześliczne i już wiszą na choince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2014 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 no to super, wystarczy tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Dianka właśnie, skoro ty szyjesz rolety to ja będę chciała do syna rolety a nie zasłony, wycenisz mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 11.12.2014 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Reni pewnie że wystarczy, a wycenić mogę już na spokojnie po świętach? bo teraz to ja ciągle zabiegana, jeszcze dziś od 18.00 do 20.00 mam pacjentow padnięta wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 11.12.2014 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 pewnie, pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 11.12.2014 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Diana odpisalam na priv, kurcze niue chcialam Cie poganiac a Ty juz:-) :-) czy Wam tez wrzuca powiadomienia o nowej pryw wiadomości do ofert a nie poczty glównej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 11.12.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Ja nie mam u siebie zaznaczonego wysylania na email ze jest tutaj wiadomosc dostaje email tylko wtedy, jak mam przepelniona skrzynke...ostatnio dosc czesto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.12.2014 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Fra spokojnie ja robię kolejnością zgłoszeń mi przychodzi do normalnej poczty powiadomienie. Dobra lece szyć bieżniczki A oststnio był u mnie taki ładny szron http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cace04ea41a1.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/58b49eba32f1.jpg A teraz jest na plusie nie mogę się śniegu doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 12.12.2014 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Szron jest pieekny, ale jak sie nosa ma w cieplym miejscu Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.12.2014 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Twój szron jeszcze ładniejszy szczególnie ładne to na czym osiadł, bo u mnie to pozostałości koperku:P Oj ja też lubię śnieżne widoki z okna ciepłego domku podziwiać, Jak muszę wyjść z domu to już mniej lubię zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2014 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Kasiu, tak, zamówiłam u Dianki rolety - pokażę, rolety tak, całego domu nie:) Schody fajnie wyszły, dziękuję Diana, PACJENTÓW?? Ty masz drugi zawód, o którym nie wiemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 12.12.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Raczej pierwszy z tego co się orientuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 aaaaa no tak:) - szycie to pewnie raczej hobby i pasja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.12.2014 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Tak mam inny zawód, ogólnie to jestem na urlopie wychowawczym a szycie to moje hobby i pasja. Ponieważ moja mała się nie dostała do przedszkola to pracować mogę dopiero gdy mój mąż wróci ze swojej pracy czyli od 18.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 12.12.2014 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Tak mam inny zawód, ogólnie to jestem na urlopie wychowawczym a szycie to moje hobby i pasja. Ponieważ moja mała się nie dostała do przedszkola to pracować mogę dopiero gdy mój mąż wróci ze swojej pracy czyli od 18.00 Dianka, nie chcę być niegrzeczna:no:ale to może dobrze, że Twoja mała nie chodzi do przedszkola, bo kto by nam takie cudności szył:yes: juz nie mogę się doczekać przesyłki, a jak pozwolisz wkrotce złożę kolejne zamówienie:yes: Bardzo podziwiam Was dziewczyny i zazdroszczę takich talentów, bo ja manualnie lewa jestem:( ps daj znać, czy wszystko ok w naszych rozliczeniach:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 12.12.2014 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Diana,Ty jesteś specjalistką, masz dobre oko, na pewno dobrze dobrałaś odległości - zdaję się na Ciebie.Tkanina dotarła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.12.2014 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Fra no nie wiem czy dobrze czy nie, ale cos w życiu trzeba robić, szczególnie jak się ma syndrom niespokojnych rąk A na kolejne zamówienie czekam z utęsknieniem mam nadzieję że w styczniu dotrą nowe fajne tkaniny. Co do zdolności jedni mają manualne a inni zupełnie inne W rozliczeniu wszystko ok dziekuję Sharlotka tkanina dotarła dzisiaj, niedawno, u mnie listonosz późno chodzi, bardzo cieniutka przeraziłam się trochę jutro ją będę oglądać dokładnie, już widze że na fiszbiny będę musiała z niej wziąć bo jak zrobię z czegoś innego bedzie prześwitywać, jak pajęczyna ale myślę że na oknie bedzie pięknie wyglądać ni i jeszcze z tymi ramkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 12.12.2014 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Pochwalę się jeszcze pięknymi śnieżynkami jakie dostałam od Reni, już wiszą na choince http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48a992965dc2.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c0426c2ddb94.jpg Uwielbiam takie śnieżynki, a wiecie co jest w nich najlepsze jak się rozbiera choinkę to zajmują potem bardzo mało miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.12.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Mają takie i aniołki przepiękne w TK Maxx i w Castoramie w W-wie. Nabyłam troszkę i postanowiłam nauczyć się sprawniej działać szydełkiem. Nie ma jak pozytywna zazdrość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts