Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z marzeń utkany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

podłogi zapewne grys drewnopodobny

Aaaaaaaaaa, mogłam Wam przehandlować moją, którą z pokoju na dole wyrzuciłam :rotfl::rotfl::rotfl:

W kwestii ciemnej podłogi z glazurą powiem tylko tyle, że nie da się jej utrzymać w czystości! Nawet po postawieniu gołej stopy zostaje na niej ślad, nie mówiąc już o paprochach czy kurzu oraz różnych takich wnoszonych z podwórka. Ponieważ jednak to marzenie męża a nie Twoje, skupmy się na Twoich ;)

Venuska ma rację z kolejnością: listwy i zmiana koloru ścian - nakład pieniężny niewielki, a zobaczysz, że efekt będzie niesamowity!

Ja też tak zaczęłam u siebie, nie mogąc już patrzeć na moja słynną podłogę i przebrzydłe listwy wymodzone z płytek i cętkowanych ćwierćwałków, oderwałam listwy i położyłam białe (powiem ci, że to jest robota, którą może zrobić nawet baba, serio!... znaczy... kobieta ;) ) i to był naprawdę wielki krok do przodu.

Dianko, dziś wieczorkiem powklejam Ci, inspiracje do tego o czym pomyślałam.

Pewnie nie będzie Ci sie podobać :( ale zaryzykuję :)

Jesli chcesz aż tak popracować nad mężem to kup wiadro, naprawdę porządnych stringów ;)

Oj, będzie się działo !

W razie co, możesz mi podrzucić maleństwo.

Jedno więcej, nie robi żadnej różnicy :rolleyes:

Ryzykuj może mi się właśnie spodoba zapałam miłością do Twych inspiracji i już wszystko będzie wiadomo.

Po co stringi lepiej bez.

A co do dziecia to nie wiesz co mówisz choć mały huragan mógłby wybić Tobie z głowy plany okołodzieciowe, bo ona dosyć żywa jest, koleżanki to pytają czy ona ADHD nie ma ;)

Dianko, zobaczyłabys moje diabły tasmańskie !

Nie uwierzyłabyś, że przy nich cegła na cegle stoi.

Że Ja, jako tako zdrowa na głowę jestem.

Ty masz ,maleństwo...Huknę i spokój będzie.

Z tymi moimi to juź kuźwa dyskusje...:mad: