marimag 06.09.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A kuchnia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 JA jestem za tym by zostało jak jest w kuchni bo tam są ciemne meble jak zrobimy ciemną podłogę to bedzie jedna giga brazowa plama wiec męzowaty nie ma nic do gadania, jesli chodzi o wystrój osobą decyzyjną jestem ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 podłogi zapewne grys drewnopodobny Aaaaaaaaaa, mogłam Wam przehandlować moją, którą z pokoju na dole wyrzuciłam :rotfl: W kwestii ciemnej podłogi z glazurą powiem tylko tyle, że nie da się jej utrzymać w czystości! Nawet po postawieniu gołej stopy zostaje na niej ślad, nie mówiąc już o paprochach czy kurzu oraz różnych takich wnoszonych z podwórka. Ponieważ jednak to marzenie męża a nie Twoje, skupmy się na Twoich Venuska ma rację z kolejnością: listwy i zmiana koloru ścian - nakład pieniężny niewielki, a zobaczysz, że efekt będzie niesamowity! Ja też tak zaczęłam u siebie, nie mogąc już patrzeć na moja słynną podłogę i przebrzydłe listwy wymodzone z płytek i cętkowanych ćwierćwałków, oderwałam listwy i położyłam białe (powiem ci, że to jest robota, którą może zrobić nawet baba, serio!... znaczy... kobieta ) i to był naprawdę wielki krok do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Iw ja sie na razie skupiam na tym co jest a przez 5 lat skutecznie wybiję preferencje i marzenia co poniektórych mieszkańców domiszcza, a póki co to chcę niewielkim kosztem przystosować by moje oko cieszyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Dianko, dziś wieczorkiem powklejam Ci, inspiracje do tego o czym pomyślałam. Pewnie nie będzie Ci sie podobać ale zaryzykuję Jesli chcesz aż tak popracować nad mężem to kup wiadro, naprawdę porządnych stringów Oj, będzie się działo ! W razie co, możesz mi podrzucić maleństwo. Jedno więcej, nie robi żadnej różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ryzykuj może mi się właśnie spodoba zapałam miłością do Twych inspiracji i już wszystko będzie wiadomo. Po co stringi lepiej bez. A co do dziecia to nie wiesz co mówisz choć mały huragan mógłby wybić Tobie z głowy plany okołodzieciowe, bo ona dosyć żywa jest, koleżanki to pytają czy ona ADHD nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Dianko, zobaczyłabys moje diabły tasmańskie ! Nie uwierzyłabyś, że przy nich cegła na cegle stoi. Że Ja, jako tako zdrowa na głowę jestem. Ty masz ,maleństwo...Huknę i spokój będzie. Z tymi moimi to juź kuźwa dyskusje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A tak wygląda małe wredna lat dwa i prawie dwa tygodniehttp://img31.imageshack.us/img31/569/6qb3.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Cała Mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Iw nie widziałaś tatusia Alicja to skóra ściągnięta z taty i charakterek też po tacie uparte to to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A tu jak jeszcze dobrze z kotem żylihttp://imageshack.us/a/img72/9515/p1040666i.jpgtęsknie za tymi czasami troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) A jeśli o malucha chodzi to jej pokójhttp://img46.imageshack.us/img46/5528/9h8j.jpg Uploaded with ImageShack.us Edytowane 6 Września 2013 przez diana_teresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Śliczną masz tę Alicję Mówisz, że cały tatuś... Hmmmmm...ciacho ? Dawaj fotki poglądowe. Pokój małej bardzo fajny. Taki słodki i dziewczęcy, spójny...mimo, że różu mam po kokardkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Mężowaty nie pozwala upowszechniać jakichkolwiek zdjęć jego więc nie pokażę. A pokój maluszka jest kolorowy pastelowy no ale różu przewaga jak by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nie musi wiedzieć Na chwilkę a potem usuniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 ponadto nie lubi jak mu się zdjęcia robi i jedyne jakie mam to z wakacji w ciemych okularach więc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jakie to chitre ! Nie podzielisz się cud widokiem ? No to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Nie podzielę się mój Ci on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Mój Ci on ? Tego nigdy nie możesz być pewna :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Mój Ci on ? Tego nigdy nie możesz być pewna :lol2: tak mu czas zorganizowałam że do kochanki nie ma kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts