diana_teresa 15.12.2014 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 My już po wizycie lekarskiej, wszyscy z rota Kazali nam o chlebie i wodzie żyć, Ala to dostała tonę leków bo obawa że się odwodni, no i zarażamy więc kwarantanna, a ogólnie jakaś odmiana tego rota ze może 3 tygodnie trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.12.2014 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 (edytowane) Diana, w wejściu z Dworca Centralnego w podziemie Złotych Tarasów po lewej stronie (gdy schodzi się schodami) jest sklep ze zdrową żywnością. To jest jedyne znane mi miejsce, gdzie można kupić 100% sok z dzikiej róży. Bez konserwantów. Prawdziwy, nie żadne rozcieńczane z koncentratu „cudo”. Edytowane 15 Grudnia 2014 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.12.2014 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Pestko dziekuję za namiar będę musiała sobie zakupić faktycznie, no nic najważniejsze by mała zdrowiała bo nią najbardziej się bałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 15.12.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Dokladnie, sok z dzikiej rozy, lub herbatka...moje panny obie na tym byly leczone.. plus jak wczesniej wspomnialam herbatniki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.12.2014 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Zdrowiejcie Pech tak tuż przed świętami. Żeby wlać tu trochę atmosfery przedświątecznej i optymizmu polecam bloga forumowej DPS https://dompodsosnami.wordpress.com/author/podsosnami/ DePSia prowadzi z mężem gospodarstwo agroturystyczne stworzone ich własnymi rękami dosłownie od zera. Wątek na fm już zamknęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.12.2014 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2014 Herbatniki, to chyba ta dieta niezbędna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 16.12.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Dzień dobry. Diana bardzo Wam wspólczuję, to wstrętne choróbsko:(wycieńcza człowieka na maksa:sick: no ale mam nadzieje, że jakoś szybko sobie pójdzie i na czas świąt będziecie już wszyscy zdrowi i w pełni sił. ściskam gorąco:yes: ps wyglądam tej paczuszki i wyglądam:p no nic może dziś..a wiesz ile średnio taka przesyłka szła? trochę się obawiam , bo w czas przedświąteczny poczta ma mocne zastoje:mad:ale co tam, w końcu jak ustaliłyśmy mój piękny obrus jest całoroczny:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.12.2014 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Fra wiesz co mama mi wczoraj paczkę wysłała a dziś jest już u mnie, pocztą właśnie, powiem ci że jak patrzę po zeszłych swiętach to poczta się wyrabiała, kurierzy tylko nie (przesyłki kurierskie szły tydzień) a pocztowe ok 2 dni więc myślę że spokojnie dojdzie pewnie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 16.12.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Ja tez tak myślę i spokojna jestem bardzo:cool: co nie oznacza, że sześć razy dziennie nie zaglądam do skrzynki:D:D ot tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.12.2014 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Fra ja w zeszłym roku oststniej spóźnialskiej (zamówienie 3 dni przed Wigilią) której się przypomniało że natychmiastowo niezwłocznie potrzebuje poduch z reniferem bo inaczej Świąt nie będzie wysyłałam 2 dni przed Wigilią i doszło, także myślę że dotrze na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.12.2014 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 hejka Dianka trzmam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 16.12.2014 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2014 Fra ja w zeszłym roku oststniej spóźnialskiej (zamówienie 3 dni przed Wigilią) której się przypomniało że natychmiastowo niezwłocznie potrzebuje poduch z reniferem bo inaczej Świąt nie będzie wysyłałam 2 dni przed Wigilią i doszło, także myślę że dotrze na pewno nawet ją (spóżnialską) trochę rozumiem:yes::yes:bo jak to święta bez poduch z reniferem???!!! moje już od paru tygodni dumnie prężą się na kanapie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
women.beauty 17.12.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Diana bardzo współczuję ja właśnie ponad tydzień temu z moim małym wylądowałam w szpitalu z powodu odwodnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 17.12.2014 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Hej.mam paszuszkę i nikomu nie oddam:-) :-) bardzo dziękuję za wszystko piękne:-) a gratisik słodki..niestety muszę teraz lecieć bo umowiłam się z mamą i nawet nie mogę poprzymierzac wszystkiego ale na pewno rozmiarrowo tez jest ok:-) dziękuję też za życzenia świąteczne- Tobie i całej rodzinie tez życzę spokojnych zdrowych świąt i duuużo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 17.12.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Diana...lepiej juz u Was? zdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 17.12.2014 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 tak przed świętami to straszne! współczuję i życzę zdrowia jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.12.2014 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2014 Dzięki dziewczyny, mamy pierwszą normalnie przespaną noc więc mam nadzieję że to już oznaka lepszego, ja już prawie ok,mąż też tylko ta nasza bidula się jakoś tak długo męczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IwoBW 19.12.2014 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2014 Witam, ja również dziś dostałam przesyłkę, obrusy bardzo ładne nie wiem który bardziej mi się podoba, pięknie dziękuję, gratisy słodkie i pachnące Życzę zdrowych i wesołych Świąt dla Ciebie i całej rodziny. Daj znać czy kasa doszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 21.12.2014 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Szociuku jak po nocy spać nie mogłam tak znalazłam kwadraty dla Ciebie http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6384c370ccc9.jpghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/437bf0c6e5b3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fra 22.12.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 .. Tak to wygląda:-) bardzo dziękuję raz jeszcze :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts