_Chloe_ 21.01.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2015 Marta bardzo dziękuję Chloe jutro przy kawie rozgryzę a ogólnie to wszystko jest wykonalne nie ma problemu Super:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.01.2015 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Mam ramki do pokoju Alusiaka tylko czarnehttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2a458c4b977.jpglub czarne plus białe (ewentualnie jedną mogę przemalować na miętowo a drugą na róż)http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c32d7f3d64c2.jpgalbo dokupić jeszcze jedną ramke na bok, tam gdzie jest pusto oczami wyobraźni widzimy ramkę z góryhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/d588da2f6ae1.jpg Co myślicie jak najlepiej ? czy nie robić tak dużej galerii u dziecka, a dać dajmy na to 3-4 ramki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 22.01.2015 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Jak dla mnie opcja 2 lub 1:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 22.01.2015 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 hmm dla mnie każda opcja dobra, czarne z kolorem chyba, tam dosyć dużo już czarnego Dianuś, to może trochę koloru dać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.01.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 dokladnie bo za czarno-bialo wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 22.01.2015 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 No własnie jej pokoik jest biało-czarny z małymi dodtkami pastelowej mięty i różu, choć z drugiej strony zastanawiam się nad 1 opcją by nie zasypać jej za mocno ściany tymi ramkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 22.01.2015 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 to Diana, wez ramke jedna w jasnym rozu dodaj a druga miete... takie fajne przelamanie bedzie moze byc i nr1... kazdy wyjdzie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Dianuś uszyłabyś nowy pokrowiec na to, zrobiłabym ci foty jak on jest mocowany od dołu, na te wsuwki, a rozmiary z neta byś miała http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80276679/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 materiał bym ci wysłała, chyba ze masz coś takiego grubszego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 23.01.2015 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Reni moge uszyć nie ma problemu, on jest tymi zszywkami tapicerskimi pewnie od dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 23.01.2015 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 tak dokładnie, a masz jakieś materiały takie obiciowe? jesli tak to wklej, i wyceń mi na privka cenę uszycia samego bo jak nie masz materiału to ja zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.01.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Troszkę się chaos wkradł w te ramki Każda wisi na innej wysokości. Choć troszkę powinny się trzymać jakichś uporządkowanych linii.. No, chyba, że świadomie ułożyłaś tę rybkę , albo masz akurat takie ramki do wykorzystania. Ja wolałabym bardziej geometrycznie i raczej mnie a większe Nawet tak bym zrobiła i w tej ramce po lewej na dole wstawiłabym płytę korkową, żeby przyczepiać rysunki Ali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 23.01.2015 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 .... i w tej ramce po lewej na dole wstawiłabym płytę korkową, żeby przyczepiać rysunki Ali albo zamiast korka możesz też kupić białą tablicę magnetyczną (w rózowej czy miętowej ramce) i magnesami przywieszać rysunki, albo pisać... albo ją odwrócić, żeby była tradycyjnie czarna tablicowa w zależności od koncepcji... http://allegro.pl/tablica-suchoscieralna-magnetyczna-kredowa-50x35-i4992397593.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.01.2015 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Reni napisałam na priwPestko ja bym była za dość małą ilością obrazków, musze to dobrze obmyślić, mi sie też większe plakaty bardziej niż mniejsze podobają, póki co ma 3 gwoździe w ścianie (zdjęcie stare ale gwoździe są dalej)http://naforum.zapodaj.net/thumbs/54c4015e6868.jpgCatti fajne ja lubie takie, teraz ma też tablice pele melehttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/6eac95d61737.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2015 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Po to się wtrąciłam, żebyś przemyślała. Do tych gwoździ też można dopasować.Ja bym zrobiła tak: wzięłabym klasyczne powtarzalne formaty A5, A4, jeden max 2 sztuki A3 i poprzykładała to w pionie i poziomie. Najprościej byłoby zrobić zdjęcie ściany i na komputerze pokombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.01.2015 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Dobrze że piszesz Pesteczko bo ja przestrzennie to chyba ułomna jestem, ja to wszystko musze na żywo planowac przestrzennie mam jakieś problemy Jutro cyknę fotkę ścianie i pomyślę jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.01.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 To żadne „ułomna” Ja też tak mam, że muszę przymierzyć i zobaczyć jak się rozplanowuje. Wyobrażnia płata nam figle i wymaga sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 24.01.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Dianka, ja też sobie głowę łamię nad rozplanowaniem obrazków na ścianie z telewizorem Zamysł jest taki, żeby tv był obrazkiem największym pośród innych Ale chcę się pochwalić Uszyłam poduchy :wiggle: Trochę się nagimnastykowałam, ale wyszedł nawet kryty zamek A tak wyglądają moje zygzaki pośród tych od Ciebie Jak widzisz na ścianę nad sofą też szukam koncepcji. Może duże lustro (albo dwa), w którym będą odbijały się obrazki z tv ze ściany na przeciwko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.01.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Dobrze że piszesz Pesteczko bo ja przestrzennie to chyba ułomna jestem, ja to wszystko musze na żywo planowac przestrzennie mam jakieś problemy Jutro cyknę fotkę ścianie i pomyślę jak to zrobić Ja czasami nawet po przymierzeniu nie mam pewności:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 24.01.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Dianka, ja też sobie głowę łamię nad rozplanowaniem obrazków na ścianie z telewizorem Zamysł jest taki, żeby tv był obrazkiem największym pośród innych Ale chcę się pochwalić Uszyłam poduchy :wiggle: Trochę się nagimnastykowałam, ale wyszedł nawet kryty zamek A tak wyglądają moje zygzaki pośród tych od Ciebie https://image Jak widzisz na ścianę nad sofą też szukam koncepcji. Może duże lustro (albo dwa), w którym będą odbijały się obrazki z tv ze ściany na przeciwko?? Uwielbiam, jak się pojawiasz ze swoimi pięknymi wnętrzami:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts