marimag 06.09.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ale kochance czasu NIEzorganizowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 (edytowane) też fakt Edytowane 7 Września 2013 przez diana_teresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Kurna...ciężka sprawa. Wszystko piekne i pomyśleć, że jestes samoukiem :bash: Nie przezyję ! Też chcę tak szyć Ja bym chyba wybrała 1. Pokabinowałabym nad aranżacją. Dałabym raczej coś swojskiego bo podkładka taka sielskawa bardziej...ale to według mnie a Ja się nie znam. Może jakies kubki zamiast filiżanek ? Kostka słomy zamiast stołu ? Gruba kroma wiejskiego chleba z której spływa miód a obok kawałek, lekko rozkruszonego białego sera. W jakims szklanym słoiczku z czerwonym dżemem, drewniana łycha.... No jakos tak. Głupoty gadam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Panna Z. 06.09.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Małe wredne przesliczne, na niemowlęcym zdjęciu jednak przegrywa z kotem Do konkursu bym kiecę dała - podkładki tez bardzo łądne, ale nie w moim guscie, więc jabym nie zgłosiła, a kiecka klasa sama w sobie, zwłaszcza jak zgłaszasz foto na modelce, to wygrana jak w banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 06.09.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Zrobię teraz coś okropnego: zagłosuję na kosmetyczkę Ale ona na prawdę najbardziej mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 06.09.2013 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Toście mi pomogły ha ha ha ale dziekuję każdy głos cenny, najwidoczniej moje prace mają wyrównany poziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 06.09.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Poczekaj na 4 głos.Może przeważy szalę....A jaka nagroda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 06.09.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 No to ja rozpocznę nową rundę Spódniczka! Kto da więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.09.2013 04:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Dzięki dziewczyny nagroda w konkursie to maszyna do szycia taka główna ale jest jeszcze głosowanie internautów więc myślę że niestety nie przejdę, no nic ale zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.09.2013 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Mari czekam na Twoje pomysły ciągle czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 o nie, Diano tildy masz najpękniejsze !!! Alicja śliczna, pokoik ok a kicia (tu przydałaby się emotka serduszka) :rolleyes: zaraz zobaczę łazienkę. Ja pufę widzę stylizowaną na ludwikowskich nóżkach, bardzo płytką (ja mam taką i jest wygodnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Diana w łazienkach, przy okazji malowania części reprezentacyjnej koniecznie do przemalowania łazienki jedna może być na beżoszarość np wc a łazienka gorzka czekolada Moim zdaniem najsłabszy punkt to meble w łazience, kompletnie nie z tej bajki mogę polecić mojego p. Artura, robi niedrogo a dobrze w łazience zmieniłabym jeszcze lustro i dekorację okienną na roletę z dekoracyjnymi tasiemkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 07.09.2013 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Venus dziękuję czekolada? no nie wiem czy bym się odważyła, meble wiem że masakra to jest dekoracja okna to prosta sprawa więc spoko najgorszy broblem jest z lustrem które szpeci bardzo a jest wklejone i dlatego nie wiem co z nim zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.09.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 założyć na nie na hakach większe z ramą? jak nie coś odważnego to coś innego w czym się dobrze czujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 08.09.2013 04:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Z tym lustrem to dobry pomysł bo jest to coś co mnie od dawna razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.09.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Diana, a nie spróbowałabyś zrobić tak, jak ci pisałam? Kup listwę sztukateryjną w Leroy Merlin i naklej ją dookoła lustra, w części, w której wystaje z glazury. Dla lepszego efektu pociągnęłabym potem tę listwę białą farbą, ściany na kamienny beż lub szary (do wyboru). Lustro zyska ramy wychodzące jakby z glazury, nie wiem, czy dobrze to opisałam... Ono ma swój urok, bo jest duże i chyba fazowane, jeśli dobrze widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.09.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Nieudolna ilustracja mojego pomysłu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 08.09.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 założyć na nie na hakach większe z ramą? jak nie coś odważnego to coś innego w czym się dobrze czujesz O, super pomysł- to może naprawdę świetnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw 08.09.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Mam jeszcze pewien pomysł na meble w łazience. Wymień uchwyty. Zanim przemalujesz te meble, wymień uchwyty. Może być problem ze znalezieniem sensownych o takim samym rozstawie otworów, ja zaryzykowałabym wręcz zamontowanie po dwie ładne gałki w tych otworach (są dosyć od siebie oddalone, więc nie byłyby ściśnięte optycznie). Mogłyby pełnić funkcję dodatkowej ozdoby. Na początek spróbuj z jednymi drzwiczkami i zobacz, jak zmieni się wygląd szafek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.09.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Luiza wymiana uchwytów super, ale dwóch to ja tutaj nie widzę ja widzę tutaj szafkę jak w apartamencie MagdyZZZ z kołatkami ale do rozwalenia też ta noga podpierająca blat. Diana no właśnie a z czego jest ten blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts