Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z marzeń utkany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kurna...ciężka sprawa.

Wszystko piekne i pomyśleć, że jestes samoukiem :bash::bash::bash:

Nie przezyję !

Też chcę tak szyć :rolleyes:

Ja bym chyba wybrała 1. Pokabinowałabym nad aranżacją.

Dałabym raczej coś swojskiego bo podkładka taka sielskawa bardziej...ale to według mnie a Ja się nie znam.

Może jakies kubki zamiast filiżanek ?

Kostka słomy zamiast stołu ?

Gruba kroma wiejskiego chleba z której spływa miód a obok kawałek, lekko rozkruszonego białego sera.

W jakims szklanym słoiczku z czerwonym dżemem, drewniana łycha....

No jakos tak.

Głupoty gadam....

Diana w łazienkach, przy okazji malowania części reprezentacyjnej koniecznie do przemalowania łazienki :yes: jedna może być na beżoszarość np wc a łazienka gorzka czekolada :rolleyes:

Moim zdaniem najsłabszy punkt to meble w łazience, kompletnie nie z tej bajki :no: mogę polecić mojego p. Artura, robi niedrogo a dobrze :yes: w łazience zmieniłabym jeszcze lustro i dekorację okienną na roletę z dekoracyjnymi tasiemkami :yes:

Diana, a nie spróbowałabyś zrobić tak, jak ci pisałam? Kup listwę sztukateryjną w Leroy Merlin i naklej ją dookoła lustra, w części, w której wystaje z glazury. Dla lepszego efektu pociągnęłabym potem tę listwę białą farbą, ściany na kamienny beż lub szary (do wyboru). Lustro zyska ramy wychodzące jakby z glazury, nie wiem, czy dobrze to opisałam... Ono ma swój urok, bo jest duże i chyba fazowane, jeśli dobrze widzę...

Mam jeszcze pewien pomysł na meble w łazience. Wymień uchwyty. Zanim przemalujesz te meble, wymień uchwyty. Może być problem ze znalezieniem sensownych o takim samym rozstawie otworów, ja zaryzykowałabym wręcz zamontowanie po dwie ładne gałki w tych otworach (są dosyć od siebie oddalone, więc nie byłyby ściśnięte optycznie). Mogłyby pełnić funkcję dodatkowej ozdoby. Na początek spróbuj z jednymi drzwiczkami i zobacz, jak zmieni się wygląd szafek.