diana_teresa 14.02.2015 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Reni to czekam na tkaninę. Pestko jasne że wypełnię, będą pełnoliterkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.02.2015 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Diana, czy zamierzasz szyć "owcowe" lub "baranowe" poduszki Wielkanocne? Zdradzisz, gdzie kupujesz filc na poduszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 14.02.2015 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Tomkowa zamierzam, zamierzam troszkę wielkanocnych już mam http://dgas.pl/index.php?id_category=49&controller=category&id_lang=1 a filcu mam całą bele, tzn już mocno uszczuploną, którą zakupiłam w sklepie rycerskim chyba 2 lata temu, niestety nie ma ich już na rynku przynajmniej ja nie mogę odnaleźć ich strony, a szkoda bo mieli też fajny len. Oni szyli z tego coś do strojów rycerskich W tym roku jeśli chodzi o inne kolory niż szary to kupowałam w krainie filcu na allegro, choć rycerski mam wrażenie że jest troche lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2015 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Diana, zapytaj moją córkę. Oni mają non stop rycerskie kontakty i wiedzą gdzie kupować len w dobrych cenach, bo Kaśki narzeczony ma firmę szyjącą namioty historyczne Filc, skóry, len – musi mieć z dobrego taniego źródła. Najlepiej znajdź ją na facebooku https://www.facebook.com/kasia.ozdowska Lepiej zapytaj Ty, bo wiesz dokładnie co potrzebujesz. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomkowa 14.02.2015 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2015 Tomkowa zamierzam, zamierzam troszkę wielkanocnych już mam http://dgas.pl/index.php?id_category=49&controller=category&id_lang=1 a filcu mam całą bele, tzn już mocno uszczuploną, którą zakupiłam w sklepie rycerskim chyba 2 lata temu, niestety nie ma ich już na rynku przynajmniej ja nie mogę odnaleźć ich strony, a szkoda bo mieli też fajny len. Oni szyli z tego coś do strojów rycerskich W tym roku jeśli chodzi o inne kolory niż szary to kupowałam w krainie filcu na allegro, choć rycerski mam wrażenie że jest troche lepszy. Dziękuję, już się szykuję do zakupów Z krainy filcu jakiej gramatury filc jest najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 15.02.2015 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2015 Pestko dziękuję za namiary na pewno napiszę szczególnie że chodzą mi po głowie też skórzane projekty jak takie fajne notatniki obciągnięte skórą strasznie mi się podobają, no i len który ja kocham bardzo a jeszcze bardziej moja mama bo ona na nim haftuje haftem płaskim, takim wiesz klasycznym dawnym. Tomkowa zależy na co, jeśli na poduszki to ja kupuję 4mm żeby były porządne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 16.02.2015 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Diana paczka poszła, mogę tu napisać co i jak bo na privka nie umiem fot wkleić wysłałam dwa materiały, jeden szary w romby i to jest materiał na podnóżek a drugi szary w takie prostokąty, i z tego bym chciała dodatkowo dwie poszewki na poduszki 40 x 60 ale bez zamka tylko na dwa guziki, guziki sobie dokupię sama, bo chciałam coś kolorowego, a tak ma wygladać ta poszewka, musi mieć te dziurki gdzie wkładam guzik i taki raczej spory guzik, średnica około 3 cm, http://cdn-scraplogo.pearltrees.com/f6/86/f686f1101af2fa28888d52f9eb20f237-pearlsquare.jpg?v=2 widzisz te szarą poduszkę bo zdjęcie małe, ona ma guziki w połowie ja chcę na dwa jakos tak ale na dwa potem z tego samego materiału dwie poszewki 40 x 40, na zamek ok? takze jak będziesz gotowa do wysyłki to prosze o kwotę do wpłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 16.02.2015 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2015 Dorba Reni zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.02.2015 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 A tu lirerki dla Pestki http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db5cd94d4e01.jpg Musiałam Ale odrywać od A http://naforum.zapodaj.net/thumbs/caac5c668da5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Chloe_ 17.02.2015 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Ala podobna do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 17.02.2015 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 OOOO dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiazett 17.02.2015 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Moją uwagę też bardziej przykuła Ala niż literki Jaka ona promienna - jak słoneczko http://emotikona.pl/emotikony/pic/radosne-sloneczko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.02.2015 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2015 Śliczna panienka, jak makowa „Moje” literki są przeznaczone dla 3 maluchów z których jeden wczoraj skónczył rok i zaczął chodzić. Dwaj pozostali są starsi. Wszyscy trzej mają wspólny pokój na razie i poduchy powinny znidywidualizować ich łóżka. Właścicielką literki z kotami będzie bardzo żywa i uśmiechnięta dziewuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 18.02.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Wspaniale te literki jestem pewna ze dzieciaczki sie uciesza. Dianka, mala Ala to slicznotka.. juz kilka razy chcialam to napisac te wloski, oczka, usmiech... no wykapana mamusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.02.2015 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 OOOO dziekuję i też uważam że jest najsłodsza A wiecie że zbliża się Wielkanoc? http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ce6afeffd3f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratkaf 18.02.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Diana córeczka rzeczywiście bardzo podobna do ciebie, śliczna Literki ekstra chyba zamówię u ciebie na dzień dziecka dla dzieciaków mojej siostry, odezwę się wtedy do ciebie. Planujesz może udział w jakimś kiermaszu wielkanocnym w Warszawie, jest coś takiego organizowane? tak jak przed Bożym Narodzeniem, chętnie bym wpadła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.02.2015 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Diana córeczka rzeczywiście bardzo podobna do ciebie, śliczna Literki ekstra chyba zamówię u ciebie na dzień dziecka dla dzieciaków mojej siostry, odezwę się wtedy do ciebie. Planujesz może udział w jakimś kiermaszu wielkanocnym w Warszawie, jest coś takiego organizowane? tak jak przed Bożym Narodzeniem, chętnie bym wpadła:) Myślę że bedzie organizowane, jak tylko się dowiem to oczywiście powiadomię wiem że Moje Mieszkanie właśnie miało organizować. A literki są fajne bo bardzo miękkie idealne dla dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2015 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Diana, pytałaś w jakim kolorze będzie u mnie Wielkanoc W tym roku w żadnym Wczoraj zamówiliśmy 3 tony materiałów na wykończenie poddasza. W piątek przyjeżdżają i wątpię bym znalazła miejsce i siły na tegoroczną Wielkanoc. Pewnie pojedziemy do mojej córki. Ale gdybym dekorowała dom wielkanocnie to na pewno byłoby w tych kolorach + obowiązkowo żółty, ale nieco w kierunku limonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 18.02.2015 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 Pestko ale piękna kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.02.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2015 To z Designers Guild. Są niedoścignieni wg mnie jeśli chodzi o łaczenie kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts