diana_teresa 19.02.2015 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Faktycznie mają niesamowite połączenia kolorów, aż ta limonka do dziś za mną chodzi Pokaże jeszcze kosze w innej kolorystyce bo nie pokazywałam różowe http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4202d104e613.jpg i w trójkąty http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e2f4b1ddd58.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.02.2015 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 Różowe zdjęcie się zbuntowało i go nie ma O, pojawiło się Czary netowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 20.02.2015 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2015 Diano, D Z I Ę K U J Ę Puduszki (jak mówiła moja córcia) dotarły dzisiaj i są śliczne. Już je spakowałam. 3 komplety jadą do Krakowa, a jeden jutro dostarczę osobiście. Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale kompletnie i ostatecznie dzisiaj zewsiałam Moja wieś wybrała mnie do rady sołeckiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.02.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Świetne te kosze w trójkąty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2015 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 hejka Dianka może oddzywałaś się do mnie a ja maila przeoczyłam, jeśli nie to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2015 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Mam relację z Krakowa od obdarowanych podusiami chłopaków Byli zachwyceni, chociaż z moim J wojnę stoczyłam, żeby zawiózł im te poduchy. Było oglądanie i wydziwianie, które ładniejsze, a potem... układali z nich słowa. Sami wpadli na ten pomysł. DZIĘKUJĘ Diana. Dziękuję bardzo za pięknego żółtego zająca na filcowej poduszce. Ten uroczy gratisik powędruje do mojej Kaśki na salonowej kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.02.2015 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Pestko bardzo się cieszę, że dzieciakom się podobają bo to najważniejsze. Moja Ala ma takie małe literki i z nich stara sie układać słowa, choć jeszcze słabo jej idzie no ale ma dopiero 3 lata ja lubie formy nauki przez zabawę. Teraz niestety częściej dzieci wybierają tablety ale i tam staram się działać, bezpieczne gry z moimi pluszakami, np uczące cyfr i ćwiczące pamięć, można uczyc się cyfr w różnych językach https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.o2.geeper.Cyferki Uczące matematyki i posługiwania się pieniędzmi https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.o2.geeper.KasjerHok Tu budowanie z klocków ale można też samemu układać różne ciekawe budowle z figur geometrycznych https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.o2.geeper.Ukladanka Nauka zegarka https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.o2.geeper.zegarek itp można sobie za darmo pobrać na androida Pysiaczku bardzo dziękuję Reni pytałam jaka jest wysokość nóżek stołeczk i obawiam się ze z tkaniny na poduchy nie wyjdą 4 poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 (edytowane) dianka to spoko uszyj te dwie 40x60 i najwyżej jedną 40x40, wiesz ja tego nie przeliczyłam tylko tak napisałam co chce wysokość nóżki to 11,5 cm acha i te 40x60 chyba na 4 guziki bo na dwa to chyba mało Edytowane 26 Lutego 2015 przez reni1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2015 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 (edytowane) Dziękuję za linki. Przekażę je mamie chłopców. Krzyś ma 6 lat i J mówi, że ładnie czyta. Adaś ma 4,5 i radzi sobie z pojedynczymi słowami. Michał skończył właśnie rok i chyba ma ambicje gonić braci, bo zaczyna wyraźniej mówić. Te gry na pewno przydadzą się też dla Lenki, która ma 3 latka Edytowane 26 Lutego 2015 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.02.2015 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Reni dzięki, no własnie ja myślałam by pod spód na środku poduch wszyć rzep (nie byłoby go widać) by się nie rozchodziło przy tych 2 guzikach, ale mogą być 4 - jak woliszPestko my właśnie gry pisaliśmy pod naszą Alę, jak np uczyła się cyfr potem kształtów. Zrobiliśmy też kilka dla starszych dzieci, ja np jestem w szoku bo w tej grze kasjer trzeba wydawać resztę ale jest tam dla ułatwienia podpowiedź Ala sprawdza i wydaje reszte to jest niesamowite, widać od razu że to umysł ścisły po tacie, nawet jak się bawi to bawi się w budowanie maszyn różnych mały inżynier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 26.02.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Dianka to wolę 4 guziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2015 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Posłałam linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.02.2015 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Mam nadzieje, że dzieciakom sie spodoba Teraz pisze do tego bajki a w ich trakcie mają być zadania i pytania dla dziecki, czyli też mają uczyć. Mam nadzieję je niebawem opublikować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2015 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Diana, robisz te programiki zawodowo daj znać jak puścisz w świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.02.2015 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Pestko nie zawodowo hobbistycznie raczej i w większości inspiracją jest moja Ala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2015 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 To bardzo przyjemne tak pracować jak Ty. Tzn. robić to co się lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 26.02.2015 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 To prawda choć w swoim wyuczonym zawodzie też pracuje odrobinke. No a tego co robie są plusy i minusy jak wszędzie, choć daje mi to ogromną satysfakcje. Wypatrzyłam dziś obłędą tkanine we flamingi i już wiem, że Ala będzie mieć taką sukienkę na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.02.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2015 Fajna dziewuszka ma fajną mamę : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 04.03.2015 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Diana wyczyść skrzynkę! Próbowałam Ci cos wysłac, ale se nie dało Piekne Te twoje cudeńka - przyjmujesz kursantów na nauke szycia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 05.03.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Wyślij Dianie maila jest w sygnaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts