Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom z marzeń utkany

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Reni wystarczy 465 bo w Ikea kupujesz na wage więc nie musisz pełnych metrów a bez sensu by zostało. Szycie będzie ukryte pod fiszbibną, będę tkanine brała nie wzdłuż tylko w szerz wiesz na odrwór przy jednolitej tkaninie nie ma to znaczenia, a zszycie ukryję pod fiszbiną. W jednolitych tkaninach nie wszywam taśmy fiszbinowej tylko robię tunel z tkaniny, nie ma to tu znaczenia bo nie zaburzy wzoru. Ogólnie nie bedzie tego zupełnie widać

Tomkowa, Asiu, Wiwik dziękuje za życzenia

Wiwik odpowiadając na twe pytanie pomyśle o dodaniu drewna do mego sklepu :)

Pięknych, wzruszających, pełnych rodzinnego ciepła;

Zdrowych i pogodnych

Z odrobiną artyzmu i kreatwności

Pełnych humoru i pasji

Świąt Wielkanocnych Wam życzę

Diana

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb91f40fcebf.jpg

Zdrowych pogodnych Świąt:)

jestem zachwycona metamorfozą salonu:) a rzeczy, które tworzysz - nie do opisania:)

Diano mam pytanie czy mogłabyś uszyć roletę do łazienki taką jak ma Ania( Tomkowa) w dużej łazience?:) żeby była tak dzielona na pół ( jestem zielona w kwestii rolet jestem na etapie wykończenia i nawet nie wiem jakie mechanizmy itp czy możliwe jest zamówienie całej rolety? materiał taki trochę grubszy szary

poza tym chciałabym zamówić poduchy, poduchy do pokoju córki, kosze bo są rewelacyjne

olalee witam i dziękuję, tylko jeszcze druga strona salonu musi przejść metamorfoze bo pusta jest bardzo, no i bedzie zmiana listew i koloru tylko ciągle czasu i funduszy mało ;)

Jeśli chodzi o roletę taką dzieloną to oczywiście że mogę uszyć, to są dwie rolety powieszone obok siebie po prosu. Oczywiście można zamówić roletę już z pełnym mechanizmem łańcuszkowym.