daniell 06.05.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Bedę robił ogrodznie z piaskowca. Między słupkami będa gotowe palety drewniane. Czy bez doświadczenia budowlańca mogę pomyślnie wykonać taką pracę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 11.05.2004 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Jasne, mój mąż zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wakmen 12.05.2004 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Nie takie rzeczy ludzie robią poraz pierwszy w życiu. Głowa do góry i zacierać ręce do roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygieł brukarz 06.06.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 pewnie - wystarczy tylko wiedza o wytyczeniu prostej - wysokościach pionach i poziomach , oraz podstawy murowania- powodzenia - i pamietaj pion do piona i chałupa spierdol.....:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.06.2004 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 Jak stać cię na piaskowiec to dlaczego nie na sprawdzoną ekipę. Umoczysz materiał, a potem bedziesz musiał oglądać.a sam wymurowałem słupki ogrodzeniowe z cegły i tynkowałem. Dobrze, że mogłem potem obrucić "barankiem".Przykryć piaskowiec barankiem raczej będzie szkoda.Powęsz po okolicy, może dostaniesz cynka o ekipie, której praca bedzie się Tobie podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafał Storm 04.07.2004 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2004 Jasne że dasz radę. Trochę się pomeczysz na początku a potem to już z górki. Podstawa wszystko sobie zaplanuj, rozrysuj itp. dobry plan to jest to. A i uważaj Piaskowiec to bardzo chłonny materiał - zwracaj uwagę na to zwłaszcza przy fugowaniu. Pozdrawiam. A jak się potem poczujesz jak sam zrobisz ogrodzenie, jak urośniesz. A jakie bedziesz miał odciski i zakwasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts