marecki6 02.09.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Cześć Mam prośbę o pomoc. Położyłem w łazience zielone i białe płytki (podłoga cała biała) z Paradyża z serii Vivida w kolorze Verde i mam problem z dobraniem fugi. Z góry założyłem że będzie to fuga zielona pod kolor płytek jednak dopiero po wizycie w castoramie i przejrzeniu próbników okazało się, że na pasujący odcień zieleni nie ma szans. I teraz jestem w kropce. Wiem tyle, że na podłodze na bank nie będzie białej fugi. Wstępnie rozważam szarą. Co o tym myślicie ? zapomniałem dodać że fuga na ścianach ma 2mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
digi21 07.02.2014 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2014 a możesz pokazać łązienkę? chciałam kupić białą vividę ale nie jestem przekonana czy ten biały to jest biały a nie kremowy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts