usrobo 02.09.2013 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 witamwykonawca mojej instalacji wentylacji mechanicznej zapadł się pod ziemię.mam wszystko podłączone ale trzeba uruchomić rekuperator oraz wyregulować przepływy i podłączyć regulator.rekuperator to brink renovent hr medium.lokalizacja śląsk okolice rybnik, jastrzębie zdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usrobo 03.09.2013 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 nie ma nikogo w tej okolicy do pomocy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 05.09.2013 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 miki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 05.09.2013 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 witam wykonawca mojej instalacji wentylacji mechanicznej zapadł się pod ziemię. mam wszystko podłączone ale trzeba uruchomić rekuperator oraz wyregulować przepływy i podłączyć regulator. rekuperator to brink renovent hr medium. lokalizacja śląsk okolice rybnik, jastrzębie zdr. Wie Pan... to jeden z najgłośniejszych reku, jak jeszcze kanały są przewymiarowane i nie "tłumiące", to kto będzie chciał to uruchamiać? A jak będzie Pan słyszał wentylację w nocy, to do kogo reklamacja? - umowa z warunkami (niesłyszalność, samoregulacja...itp) - zaliczka - dopłata po odbiorze. A tak - partyzantka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usrobo 06.09.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jest kontakt. także na razie sprawa nieaktualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts