henry1984 04.09.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Proszę o odp tylko osoby które mają takie drzwi, lub maja znajomych którzy posiadają takie drzwi. Cenne będą wskazówki monterów.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brass 04.09.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Mam takie drzwi u siebie, zamontowałem je sam. I dodatkowo sprzedałem również kilka sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henry1984 04.09.2013 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Mam takie drzwi u siebie, zamontowałem je sam. I dodatkowo sprzedałem również kilka sztuk. jest Pan zadowolony z tych drzwi? Prosze o jak najwięcej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_FIX_ 04.09.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Raczej jest zadowolony skoro zajmuje się dalej ich sprzedażą K&P ma 4 kolekcje: na skrzydle 72mm, Cald - skrzydło 80mm, Perfetto - skrzydło 82 mm, Majestic - skrzydło 92 mm. Różnica jest także w wykonaniu progów, ościeżnic, zamków i zawiasów np. zamek listwowy automatic oraz zawiasy Simonswerk jako standard w wersji Majestic. Najlepiej zapoznać się z aktualnym katalogiem. Kilku użytkowników tych drzwi znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marza 20.10.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Mamy zamontowane takie drzwi- jeszcze nie mieszkamy - model z kolekcji Perfetto, wg nas super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slav20 01.07.2014 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2014 Podbijam temat. Trochę czasu upłynęło - teraz mają 5 serii. Sam się zastanawiam nad serią Cald. Jeśli ktoś takowe użytkuje bradzo proszę o opinie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts