lukasza 04.09.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Witam, pierwsza budowa, pierwszy odkurzacz centralny. Zamontowali mi książkowo elementy podtynkowe - płytkę montażowa. Komplet Beam, płytka z kablem. W międzyczasie system górnego źródła C.O zmieniła się z mieszanego podłogowo-grzejnikowego w całości na niskotemperaturowy, płaszczyznowy: podłogowo-ścienny. Okazało się że w 2 miejscach jest grubooo tynku - normalna sprawa przy ściennym. Do gniazdek elektrycznych są przedłużki a do gniazd ściennych odkurzacz centralnego też są? Czy może wystarczy dać złączkę nyplową i dłuższe śruby? Wygląda mi to na montaż na śrubach. Kabla mam zapas. Zostaje kwestia połączenia rurek .... nie wiem, strzelem, nie widziałem jeszcze takiej instalacji. Podpowiedzcie bo kładą mi gładź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 04.09.2013 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 w sumie znalazłem jakieś mufki u innego producenta. Rozmiar pewnie ten sam? Standard jest w tych odkurzaczach na fi rurki? Pewnie tak więc koniec tematu. Sorki za śmiecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts