Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 675
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

[ATTACH=CONFIG]339547[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]339549[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]339550[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]339551[/ATTACH]

2 ostatnie zdj

Witam,

można zrobić ale tylko wtedy gdy ma się podniesioną MAJĘ (co pamiętam dwa pustaki) i dach 35 stopni. Ja mam tam zrobione pomieszczenie i jest to niski stryszek.

pozdrawiam

[ATTACH=CONFIG]340548[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]340549[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]340550[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]340551[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]340552[/ATTACH]

Wybaczcie ale muszę to napisać. Ten dom ma jedną podstawową wadę a mianowicie belki stojące na środku pokoi i tak niedużych. To jest największa porażka większości projektów. I małe pytanie - Dlaczego nikt nie robi zdjęcia od frontu?

Gratuluje wykończenia

Wybaczcie ale muszę to napisać. Ten dom ma jedną podstawową wadę a mianowicie belki stojące na środku pokoi i tak niedużych. To jest największa porażka większości projektów. I małe pytanie - Dlaczego nikt nie robi zdjęcia od frontu?

Gratuluje wykończenia

W każdym pokoju na górze jest jedna belka stojąca w oddaleniu około metra od ściany, nie jest na środku. Ja np. zrobię od niej do ściany półki a pod ścianą dzieciaki będą miały biurka. W przypadku IMEI-la jest jedna rzecz zmieniona, okna te są normalnie oknami balkonowymi i całkiem inaczej to funkcjonuje przy niezmienionym projekcie.

pozdrawiam

Edytowane przez ewastr

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...