Maja2g 26.06.2015 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 KMK-Klinkier mają ciekawe wzory cegieł i płytek klinkierowych zobaczcie na allegro my byliśmy u nich na miejscu i jest w czym wybierać, ceny też dość ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja2GL 28.06.2015 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Witam, bardzo podoba nam się Maja:) ale przed podjęciem decyzji chcielibyśmy zobaczyć domek na żywo - stąd prośba do Państwa ze Świdnika- czy byłaby szansa zobaczyć Wasz efekt końcowy? proszę o kontakt na adres [email protected] pozdrawiamy Witam, serdecznie zapraszamy do nas wszystkich chętnych, którzy chcieliby spojrzeć na naszą Maję. Proszę dzwonić lub pisać, na pewno odpowiemy Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golabekw 30.06.2015 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2015 KMK-Klinkier mają ciekawe wzory cegieł i płytek klinkierowych zobaczcie na allegro my byliśmy u nich na miejscu i jest w czym wybierać, ceny też dość ciekawe. Już widzieliśmy produkty KMK klinkier, wysyłali do nas próbki cegiełek. Chodzi o to że jak cegła to tylko pełna a nie cięta płytka. Zastosowanie całej cegły uniemożliwia nam mała stopa fundamentowa pod komin zewnętrzny. Płytki ceglane (klinkierowe i ręcznie formowane) są kruche i jeśli już coś mam kleić do komina to wolę solidny kamień. W przyszłości zobaczymy czy wizja sielskiego domu była trafna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ncwk 04.07.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Hej. My właśnie rozpoczęliśmy budowę naszej Maji. Projekt "troszkę" powiększony (230 m kw i część podpiwniczoną) . Narazie jesteśmy w połowie fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaII 04.07.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Bardzo dziękujemy przemiłemu Państwu- Maja 2GL ze Świdnika za umożliwienie nam obejrzenia ich zjawiskowego domku oraz za wszelkie rady dotyczące projektu. W przyszłym roku zamierzamy ruszyć z budową. pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
golabekw 05.07.2015 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 [ATTACH=CONFIG]294652[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]294653[/ATTACH] Imei jaki kolor jakiego producenta zastosowałeś do malowania tych słupów w sypialni na poddaszu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciacho4 06.07.2015 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 Witamy. My budujemy Maje 78m2 i jestesmy na etapie stropów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciacho4 07.07.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2015 Witam serdecznie Czy mogę prosić o przesłanie zdjęcia pomieszczenia ktore oznaczylem na projekcie? nie jestem w stanie wyobrazic sobie czy moznaby zzrobic z tego czesc garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imei 10.07.2015 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2015 Słupy i jętki są pomalowane lakierem 'do mebli i boazerii' 3V3 'dąb satynowy śreni' - malowanie dwukrotne. Zaznaczone pomieszczenie nie nadaje się na garderobę, jest za niskie - nie da się nawet stanąć wyprostowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala biedronka 12.07.2015 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Jakie są koszty budowy domku do stropił y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mala biedronka 12.07.2015 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 ciacho4 jakie są koszty budowy domku do stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AD63 13.07.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Podobnie jak wszystkich zauroczył mnie projekt domu Maja, waham się tylko którą wersję wybrać. Obecnie wystarczy mi powierzchnia na parterze ale chcę zostawić możliwość zaadoptowania poddasza. Będę budować w łódzkim stąd moja prośba do Państwa "imei" lub do Państwa ze Świdnika, czy można tak szybciutko nie zajmując Wam dużo czasu, zobaczyć Wasze domy, oczywiście w dogodnym dla Was terminie. Proszę o kontakt na mail [email protected] Pozdrawiam Wszystkich sympatyków projektu Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacol10 19.07.2015 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2015 Maja budowana jest w Puszynie koło Korfantowa na Opolszczyźnie. Możną ja zobaczyć po umówieniu się z wykonawcą. Kolejna będzie budowana w Nysie z tym że tu będzie podpiwniczenie pod jednym pokojem.Kilka istotnych zmian w stosunku do oryginału:- poszerzenie kuchni i salonu przez przesunięcie ściany zewnętrznej o 100 cm - przeniesienie kotłowni dop piwnicy i w jej miejsce wstawienie małego gabinetu (zmniejszenie łazienki)- zamiana garażu na dużą sypialnie z dużą łazienką- poddasze nieużytkowe - tzn jedno wielkie pomieszczenie bez ścianek .Co sądzie o takiej wersji?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasko185 20.07.2015 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2015 Też się nad taką wersją zastanawiałem ale zrobiłem sobie wizualizację tego domku i jakoś bez tych drzwi garażowych jakoś dziwnie wygląda ale to jest tylko moje odczucie. Ja właśnie jestem na etapie kończenia stanu zerowego ale z garażem na 1 stanowisko i za jakiś czas załączę zdjęcia z placu budowy. Pozdrawiam wszystkich miłośników tego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reinchardt 22.07.2015 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 (edytowane) Witam wszystkich zainteresowanych Mają. Zdecydowaliśmy się na maję ale w lekko innym wydaniu. Nasz projekt był mocno wzorowany na m 2 2g lecz dokonaliśmy istotnych zmian czyli: powiększony do 4 m taras, powiększony garaż, usunięcie antresoli, kalatka schodowa z 2 zabiegami, całkowicie zmieniony rozkład pomieszczeń. Wklejam zdjęcie z parteru . Postaram się na dniach wrzucić fotki. Pozdrawiam Edytowane 23 Lipca 2015 przez Reinchardt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirolek 22.07.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 WitamWygląda to fajnie. A macie zaprojektowane I Pietro?Jeśli tak to chętnie bym zobaczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasko185 22.07.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2015 Witam wszystkich zainteresowanych Mają. Zdecydowaliśmy się na maję ale w lekko innym wydaniu. Nasz projekt był mocno wzorowany na m 2 2g lecz dokonaliśmy istotnych zmian czyli: powiększony do 4 m taras, powiększony garaż, usunięcie antresoli, kalatka schodowa z 2 zabiegami, całkowicie zmieniony rozkład pomieszczeń. Wklejam zdjęcie z parteru [ATTACH=CONFIG]325118[/ATTACH]. Postaram się na dniach wrzucić fotki. Pozdrawiam Witaj, rozkład masz identyczny do mojego tylko ja schody wpakowałem obok wiatrołapu i mam jednostanowiskowy garaż masz może żuty elewacji ? zmieniałeś wysokość domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reinchardt 23.07.2015 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2015 Tak, mamy pięterko a budynek będzie podniesiony o 2 szt gazobetonu i wieniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasko185 26.07.2015 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2015 Witaj, rozkład masz identyczny do mojego tylko ja schody wpakowałem obok wiatrołapu i mam jednostanowiskowy garaż masz może żuty elewacji ? zmieniałeś wysokość domku ? Fajnie masz rozmieszczone pomieszczenia na górze , budowa już rozpoczęta? ja jestem na etapie stanu zerowego mam już zasypane fundamenty ale ziemia źle została zagęszczona i muszę odczekać trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reinchardt 27.07.2015 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 Tak, budowa już trwa. Dziś przywozimy już strop i w środę majster ma zaczynać zakładanie. Bedę dziś na budowie to cyknę jakieś fotki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts