lukaszzary 03.07.2016 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 W jakim województwie ten domek sie znajduje .Bo jestem naiteresowany kupnem projektu mai II i z miła chęcią bym go zobaczył na żywo .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszzary 03.07.2016 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2016 Witam . Mam pytanko czy domek już stoi i czy jest możliwość oglądniecia na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciacho4 06.07.2016 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Nasza Maja 2 Dominanta wybudowana jest pod Toruniem (Kujawsko-Pomorskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Posłuszna 06.07.2016 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Witam,Czy jest możliwość obejrzenia Maji w ten weekend u " ciacho4"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciacho4 12.07.2016 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Witam, Czy jest możliwość obejrzenia Maji w ten weekend u " ciacho4"? Tak zapraszamy! tel 501601737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iliy 17.07.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 (edytowane) Witam! Dawno mnie tu nie było, ale architekt nas trochę przeciągnął i dopiero zaczynamy budowę na dniach. Przesyłam nasze zmiany, dodatkowo chcemy zabudować pustkę nad salonem i zyskać dodatkowy pokój na poddaszu oraz podnosimy ścianę kolankową o jeden pustak. Wydłużyliśmy też taras o 1mb oraz zrezygnowaliśmy z kominka zewnętrznego, a komin przenieśliśmy do środka. Łazienka została przeniesiona w inna część domu przez co zyskaliśmy spiżarnię. W gabinecie usunęliśmy ścianę przez co salon powiększył się (i jest miejsce na jadalnię). W kuchni także zniknęła ściana na rzecz barku lub wyspy kuchennej. Kotłownie przenieśliśmy do garażu... A to nasz dach, Braas Tegalit Protegon grafit, rynny Galeco, zastanawialiśmy się nad blachodachówką ale stwierdziliśmy że Maja ma swój urok z płaską dachówką.[ATTACH=CONFIG]354347[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]354348[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]354349[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]354350[/ATTACH] Warto było. Też myślimy o płaskiej dachówce, mógłbyś napisać kosztorys dachu? Edytowane 17 Lipca 2016 przez iliy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helka2003 28.07.2016 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 I z aktualnych prac, mamy wstawione okna, brama garażowa zamówiona, drzwi wejściowe dopiero w czerwcu, ale jesteśmy po instalacji wodno-kanalizacyjnej i elektrycznej, jutro zaczyna zabawę ekipa od tynków, jutro wrzucę zdjęcia z oknami i w/w instalacjami. witam bardzo chcielibyśmy oglądnąć dom, jesteśmy z Gorlic, najlepiej na wakacjach. Czy jest to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helka2003 28.07.2016 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Ktoś chyba wcześniej napisał że cały urok tego projektu jest w tym że dach i cały dom wyglada na przysadzisty i podnoszenie scianki kolankowej czy zwiększanie kąta dachu to zaburza, ja ze swojej strony się pod tym podpisuje. U siebie zrezygnowałem z garażu wydłużyłem taras od 3,5m, nie ma pustki płyta na całości i w tej chwili zrobiło się 180m2 użytkowej. Na etapie zmian w projekcie na rysunkach wszystko wydawało mi sie małe dlatego powiększałem teraz po wybudowaniu pare elementów bym zmniejszył. Proponuje najpierw obejrzeć Maję w oryginale u kogoś na żywo i później ewentualnie wprowadzać zmiany. witam bardzo chcielibyśmy oglądnąć dom, jesteśmy z Gorlic, najlepiej na wakacjach. Czy jest to możliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pbob 29.07.2016 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 witam bardzo chcielibyśmy oglądnąć dom, jesteśmy z Gorlic, najlepiej na wakacjach. Czy jest to możliwe? Zapraszam tel. 663 224 169. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iliy 30.07.2016 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Zapraszam tel. 663 224 169. Cześć! Mógłbyś w skrócie opisać na jakim jesteś etapie budowy? Jakie zmiany wniosłeś do projektu? Nasza budowa jako trzecia już rośnie w pobliżu siebie:) Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja Dębica 30.07.2016 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Witam, zapraszam na wizytę koło 8 sierpnia lub później, proszę dzwonić pod nr 662236989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helka2003 02.08.2016 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Cześć! Mógłbyś w skrócie opisać na jakim jesteś etapie budowy? Jakie zmiany wniosłeś do projektu? Nasza budowa jako trzecia już rośnie w pobliżu siebie:) Pozdrawiamy! witam na jakim jestescie etapie budowy? i jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHAŁJULITA 06.08.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Witam wszystkich miłośników MAI..My rozpoczęliśmy budowę w kwietniu 2015 r. jest to projekt MAJA II 2 g.( odbicie lustrzane ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHAŁJULITA 06.08.2016 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2016 Już dawno zamierzałam podzielić się informacjami z zainteresowanymi forumowiczami, a także wrzucić trochę fotek z kolejnych etapów budowy.jednocześnie przyznaję , że czytam opinie budujących już długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adasko185 08.08.2016 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Już dawno zamierzałam podzielić się informacjami z zainteresowanymi forumowiczami, a także wrzucić trochę fotek z kolejnych etapów budowy. jednocześnie przyznaję , że czytam opinie budujących już długo. To czekamy na fotki im więcej nas tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHAŁJULITA 13.08.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHAŁJULITA 13.08.2016 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 następny nasz etap budowy - ściany ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHAŁJULITA 13.08.2016 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Oczywiście w naszym projekcie nie obyło się bez zmian.....nie były one znaczące,raczej dotyczyły efektu wizualnego ( ściany wewnętrzne i rozmiar oraz rozmieszczenie okien ). przenieśliśmy również kotłownię do garażu tworząc jednostanowiskowy. ale tym sposobem uzyskaliśmy większa łazienkę na parterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHAŁJULITA 13.08.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MICHAŁJULITA 13.08.2016 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2016 Później piętro , dach , okna , dachówka itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts