bzoek86 04.09.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Witam. Mam dwa pytanka:) Czy skrzynka elektryczna z licznikiem musi byc ustwiona w ogrodzeniu czy moze byc gdzies w działce np. elewacji domu? Czy musze robic przyłącze podziemne czy może byc napoiwetrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 04.09.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Skrzynka elektryczna moze być na elewacji domu i kabel może isc gora sąsiad mój tak ma, ja mam skrzynke na elewacji a kabel ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hal9 04.09.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Czasem konstrukcja dachu uniemożliwia instalację napowietrzną. Chodzi o problem z montażem tzw "sztycy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
12michal 05.09.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Przyłączę robisz jakie chcesz (o ile nie ma żadnych przeciwskazań, a w 99% przypadków nie ma).Chcesz napowietrzne robisz napowietrzne, chcesz w ziemi robisz ziemne.Napowietrzne powinno być tańsza parę stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz80 05.09.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Ja mam napowietrznie do słupa na działce, a na nim skrzynka licznikowa i dalej ziemią do rozdzielnicy głównej w domu....nie miałbym jak dojść przewodem do elewacji (duży i nisko położony okap) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts