Szept9000 04.09.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Mam dziwny problem z Geberitem. Po spuszczeniu wody rezerwuar się napełnia i kiedy jest pełny następuje spust do miski jakiegoś pół litra wody i spłuczka wyłącza się. Nie cieknie tylko jest taki dziwny spust wody, samoczynny. Jak to można wyregulować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 05.09.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Zajżyj do środka, tam jest pływak, przestaw go żeby wcześniej wyłączał zawór wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szept9000 05.09.2013 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Zajżyj do środka, tam jest pływak, przestaw go żeby wcześniej wyłączał zawór wody. Da się to zrobić od strony panelu? Rozglądam się za jakimś schematem, ale nie mogę żadnego znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WOJSKI 06.09.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Da się to zrobić od strony panelu? Rozglądam się za jakimś schematem, ale nie mogę żadnego znaleźć. zdejmij przycisk, pod nim powinna być klapka, zdejmij ją a dalej sobie powinieneś poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts