ad225 04.09.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 Witam, zbliża mi się remont w mieszkaniu i mam problem z wyborem karnisza (obecnie mam szynę). Ściana ma 5,5 metra (2 okna). Problem w tym, że pomiędzy oknami są rury, więc 2 karnisze trzeba by połączyć jako jedną całość. Zastanawiam się czy kupić pojedynczy, założyć samą firanę i roletki wewnętrzne. Karnisz podwójny (firany + zasłony) będzie chyba kiepsko wyglądał (zostanie około 35 cm gołej ściany z każdej strony). Ktoś ma jakieś propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 07.09.2013 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 a może by szynę zabudować g-k? ja sobie to rozwiązanie chwalę, a skoro u ciebie pomiędzy oknami są nieładne rury, to fajnie byłoby je schować pod zasłoną czy firanką (z uwagi na planowane rolety - pewnie zasloną) zdjęcie jest za duże, więc wrzucam link do pierwszego lepszego z googla: http://waszewnetrza.leroymerlin.pl/original/5798_IMG_2754.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
judyta87 08.09.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ja również mam pomiędzy oknami okropne rury od kaloryfera. Rozwiązałam ten problem w taki sposób, że zamontowałam jeden długi karnisz (dodam, że ściana z okami mierzy ok 4.8m długości), na oknach mam tradycyjnie firanki, po bokach zasłonki i po środku aby zasłonić rury także powiesiłam szeroką zasłonę. Wygląda to b. dobrze Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts