blokno 05.09.2013 04:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Na targach W&D, którym patronuje Murator, odbędzie się 11 września Piknik Montażowy, a w nim kilkugodzinny pokaz montażu okna w warstwie ocieplenia z bieżącymi komentarzami ekspertów w zakresie ustawienia, mocowania, doboru kotew, uszczelniania, eletronarzędzi itp. Będzie też pokaz montażu okna z roletą. W każdym momencie będzie można porozmawiać z odpowiednim ekspertem i rozwiać swoje wątpliwości odnośnie montażu - myślę, że warto skorzystać z takiej okazji i zachęcam do udziału. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 05.09.2013 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Po raz pierwszy odczuwam szczyt sezonu przypadający na wrzesień... i chyba zabraknie mi czasu, a chciałem posłuchać wykładów planowanych na środe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 05.09.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Fin to ty masz kawałek do wawy a co ja mam powiedzieć człowiek by pojechał posłuchał mądrzejszych ale nie ma jak! chyba nawet mam dentystę na 11:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 06.09.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Fin to ty masz kawałek do wawy a co ja mam powiedzieć człowiek by pojechał posłuchał mądrzejszych ale nie ma jak! chyba nawet mam dentystę na 11:D To znaczy, że oni będą na Pikniku wiercić w murze, a tobie w tym czasie będą wiercić w zębie - tyle, że u ciebie odbędzie się to bez publiczności.. Z tym posłuchaniem to nie duży kłopot, bo będzie kręcona filmowa relacja z tego pokazu, do obejrzenia za jakiś czas gdzieś tam na YT.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blokno 10.09.2013 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Zaczynamy dzisiaj o 10.00 pokazami montażu dla inwestorów, a już jutro całodniowe konsultacje i pokazy dla "zawodowców". Zapraszam wszystkich zainteresowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts