malka 14.01.2014 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Umawialiśmy się na 4 tygodnie, przyjechała po 5 , ale ten ostatni tydzień zalegała u dostawcy, więc nie wiem nawet na kogo mam się wściekać W sumie rozumiem argument, że przez pół Polski z jednym narożnikiem, to mu się nie opłacało jechać, ale z drugiej strony, wystarczyło zadzwonić i powiedzieć jak się sprawy mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 14.01.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Korozjo i właśnie ta jakość mnie przeraża delikatnie mówiąc Ja wiem, że cena nie jest wyznacznikiem niczego, tak naprawdę każdy zakup w dzisiejszym świecie to loteria. Niestety, ja jestem typem, który nie lubi zmian - w sensie, jak już kupuję rzeczy w stylu meble, to chciałabym, żeby były niemalże wieczne, nigdy nie kupuję z nastawieniem, że za pięć lat mi się znudzi, bo ja się przyzwyczajam i potem ciężko coś zmienić. No tak mam, no. Do tego dochodzi jeszcze mąż, z którym zakup czegokolwiek do domu graniczy z cudem. Przez 3 miesiące szukaliśmy głupich krzeseł do jadalni... A to niewygodne, a to w pleckach boli, a to za małe, za duże, za szerokie, za..... w końcu postawiłam go pod ścianą i jakimś cudem niepojętym mamy na czym siedzieć. No i teraz to samo zaczyna się z narożnikiem. Naprawdę, faceci w tych tematach to jakiś koszmar jest. A znowu jak pójdę i sama kupię, to na bank będzie to najgorszy narożnik na świecie Innymi słowy łatwo nie jest. Dlatego pytam Was o firmy narożnikowo - kanapowe, które możecie polecić z własnego doświadczenia. Byliśmy z ciekawości w Klerze też niedawno - no faaajnie, ale czy to jest warte swojej ceny? Nie zachwyciło nas tam nic jakoś specjalnie, gwarancja dwa lata, ogólnie szału nie ma, poza ceną oczywiście. Ten narożnik Bizzarto Salvador, który wkleiłaś powyżej - super, na pewno wezmę go pod uwagę. Bez bajerów w stylu stoliczki i wysuwane gniazdka, cena może nie zabije, pojadę w weekend pooglądać. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 14.01.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 malka 5 tyg to taki normalny termin. Nam w niektórych salonach mówili że nawet 8 tyg trzeba czekać. agagrusz mnie to strasznie wkurza że człowiek wydaje na coś kupę kasy i musi się martwić czy to nie bubel eh... Moj facet to wyjątek jakiś. Jest mega ugodowy. Daje mi wolną rękę. Byle tanie było za to ze mną problem. Na nic nie mogę się zdecydować i wybór każdej pierdoly to mordega straszna. Dlatego mnie wkurza czasem że on zostawia wybór mi. Też mnie w klerze jakoś nic szczególnie na łopatki nie powalilo na stronie bizzarto jest info że mają teraz promocje noworoczne więc warto się tym zainteresować. Jak bym miała kasę to też bym brała tego producemta mocno pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.01.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Pewnie,że 5 tygodni to normalny termin, z tym,że jeśli ktoś umawia się na cztery, a potem nie odbiera telefonu, to już przestaje być fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.01.2014 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 No rzeczywiście niefajne postępowanie. Mam nadzieję że u mnie będzie bez niespodzianek chociaż znając moje szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Gdy zalegniesz na kanapie -zrekompensuje i poślizg czasowy i nocną dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiasz1230 15.01.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 O teraz na wątek wpadłam coś Ci to przypomina ?? :lol: dla jasności Mustang chyba 15 Pięknie się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 15.01.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 No rzeczywiście niefajne postępowanie. Mam nadzieję że u mnie będzie bez niespodzianek chociaż znając moje szczęście... A pamiętasz jak było u mnie z realizacją? Masakra... Twój salon ma niemal identyczny układ jak mój u mnie leciutko pomad 23 m2 i też taka ścianka tv a w głębi kuchnia agagrusz mam Bizzarto Trivio, jest mega wygodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 15.01.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 (edytowane) Ze swojej strony mogę serdecznie polecić narożnik MarcoDom z salonu Vinotti Furniture. Użytkuje już prawie rok i nic złego się nie dzieje. Z bajerów posiada rozkładany fotel, barek i pełnowymiarowe spanie na dwie osoby (materac sprężynowy). Edytowane 15 Stycznia 2014 przez map78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2014 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Pięknie się prezentuje. Kanapa dziękuje za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.01.2014 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 malka tak się nie mogę doczekać kanapy że chyba jak w końcu przyjdzie i zalegne to przez tydzień mnie z niej nie zedra ania a można gdzieś zobaczyć Twój salon? map ale kanapiszcze! Na pewno jest mega wygodny! Jestem zaintrygowana tym barkiem W programie "Bitwa o dom" pewna para kupiła narożnik tej firmy co Twój. Bardzo mi i mojemuM sie spodobał i chętnie bym kupiła ale dla mnie cenowo troszkę za dużo. Może kiedyś. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 16.01.2014 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 map ale kanapiszcze! Na pewno jest mega wygodny! Jestem zaintrygowana tym barkiem W programie "Bitwa o dom" pewna para kupiła narożnik tej firmy co Twój. Bardzo mi i mojemuM sie spodobał i chętnie bym kupiła ale dla mnie cenowo troszkę za dużo. Może kiedyś. .. Barek to może trochę szumnie brzmi;) Widać na zdjęciu - po prostu oparcie obok fotela składa się do środka i powstaje kawałek drewnianego blatu z wbudowanymi stojakami na szklanki. (idealnie pasuje szklanka od piwa;) mąż byłby zadowolony:yes:) Co do ceny to ja wyczekałem promocję bez Vat i jeszcze trochę negocjowałem, więc w sumie dałem coś koło 8tys już z transportem i złożeniem. Narożniki Kler'a podobnej klasy zaczynały się od 20tys - jak dla mnie trochę chore, ale ludzie kupują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 16.01.2014 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Fajna bajera. Ja zawsze mam problem gdzie szklankę odłożyć Cenowo za taki duży narożnik w skórze to myślę że ok. A ceny w Klerze zabijają i wkurza mnie jeszcze obsługa. Niemiła, olewająca i obcinająca człowieka od dołu do góry. p.s. męża jeszcze nie mam M. to skrót od Michała, mojego póki co chłopaka. Ale kto wie może w tym roku sie ogarnie i zrobi co trzeba a jak nie to już się odgrażałam że go w tym wyręczę :rotfl:w końcu równouprawnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.01.2014 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Korozja zdecydowalas sie na naroznik Miami od tego sprzedawcy co ma cameo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 16.01.2014 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 kakusek i tak już się wygadałam więc mogę się przyznać Tak, kupiłam narożnik Miami. Taki sam jak ma cameo tylko z oparciem po jednej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 16.01.2014 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 p.s. męża jeszcze nie mam M. to skrót od Michała, mojego póki co chłopaka. Ale kto wie może w tym roku sie ogarnie i zrobi co trzeba a jak nie to już się odgrażałam że go w tym wyręczę :rotfl:w końcu równouprawnienie Śmiało atakuj:yes: U mnie też małżonka musiała poczynić pierwsze kroki;) i tak już 14 rok nam leci po ślubie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.01.2014 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Fajnie bo tez taki planuje czyli bede mogla podgladnac najpierw u Ciebie i mam nadzieje ze potwierdzisz ze wygodny na dluzsze posiadowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 16.01.2014 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 korozja, niestety mój salon nie jest godny pokazywania go na forum Mogę porobić fotki i na maila wysłać jeśli chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 18.01.2014 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2014 map dam mu jeszcze szansę i trochę poczekam kakusek ja mam również taką nadzieję! W ogóle facet myśli że ja wczoraj ten narożnik zamówiłam hehehe i się podnieca. Nie wie że zaraz na dniach będzie. Ale ciiiii to niespodzianka ania oj tam oj tam. Mój nie jest godny jeszcze bardziej ;)Poka poka tu masz mój email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagrusz 19.01.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2014 Oglądaliśmy wczoraj na żywo narożnik Salvador z Bizzarto, wklejony kilka postów wcześniej przez Korozję Plusy: porządnie zrobiony, wygodnie się siedzi, nie jest za miękki, ale też nie jest twardo, fajnie wygląda połączenie materiału i skóry (lub ekoskóry), wysokie oparcia, można je złożyć, ale trzeba się namęczyć, więc można przyjąć, że są raczej stałe, funkcja relax jest elektryczna, czyli potrzebne jest gniazdko z tyłu kanapy ale rozłożyć sobie można do dowolnej pozycji, w mechanicznych relaksach rozkładasz na full albo wcale, poza tym to jest mebel modułowy, więc można sobie stworzyć co się chce z tych części. Aha, jeszcze ta półeczka, którą można otworzyć i zrobi się stolik np. na laptopa - no bajer w sumie fajny, niezły pomysł, że w tym jest schowek i gniazdka, ale czy to na pewno jest w kanapie potrzebne? Na dłuższą metę z laptopem niewygodnie, poza tym ja już widzę jak za każdym razem żeby schować piloty każdy w domu naciska półeczkę, przesuwa ją, chowa piloty, przesuwa półeczkę z powrotem i naciska ją żeby zamknąć... ale opcja jest, można wziąć lub nie Minusy: to, że narożnik jest modułowy sprawia, że pomiędzy jednym siedziskiem a drugim jest duża przerwa,w sensie no kanapa niby stanowi całość, ale jej poszczególne części oddzielone są od siebie większą dziurą niż by się chciało Czas oczekiwania to aktualnie 10 tygodni. Nie ma funkcji spania. Cena - nam pan wyliczył 10 tys - narożnik 241 x 306 obicie materiał plus ekoskóra, dwa relaksy już z uwzględnieniem tej promocji, która jest teraz - mało to nie jest Ogólnie narożnik bardzo fajny, w sumie chyba najwygodniejszy z tych dotychczas przez nas oglądanych, także dzięki wielkie Korozjo za podpowiedź, bo na pewno będziemy brać go pod uwagę, choć chyba zrezygnujemy z tych funkcji relaks, bo do tego potrzeba więcej miejsca, a my mamy wymiar tak na styk. Acha jeszcze o tej promocji 14% do końca stycznia - na sam mebel to jest 10%, a o pozostałe 4% można sobie kupić taniej wazoniczki i inne durnostojki Ale 14% bardzo ładnie na prospekciku wygląda Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts