agatah 24.09.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ja mam póki co narożnik z poduchami z Ikei, i poduchy są w podstawie prostokątne i tak dopasowane, że się nie rozjeżdżają. Nie wygniatają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 24.09.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Agatah - mozna wiedziec jaki ten narożnik ikeowski? rozkładany? Bo się wybieram...może looknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.09.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ja mam Manstad, ale już ich nie ma w ofercie. Nie jest to żaden cud, kosztowała niecałe 1500 zł, ma pokrycie z bawełny więc się wyciąga. Ale jest rozkładany, ma idealne wymiary, jest wygodny, ma pojemnik na koce, poduchy... i był tani, za kilka lat wymienimy, jak syn podrośnie Takie było założenie. https://www.google.pl/search?q=ikea+manstad&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&channel=fflb&gws_rd=cr&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&authuser=0&ei=wGZBUrmIJ8yqhQeksIHIAQ#imgdii=_ Teraz jest coś takiego w ofercie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30243035/#/90242863 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.09.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Aha pytałam wczoraj M. co tam wymyślił w związku z narożnikiem. Jego odpowiedź: "No, że nie chcę takiego z poduchami tylko ze stałym oparciem" Bez komentarza agatah trochę mi przywróciłaś wiarę w poduchy. Coś mi sie wydaje że ze względu na cenę będziemy musieli się zdecydować na taki narożnik. A Twój jakie ma wymiary? Takie jak Friheten? A tu fotka idealnie ukazującą dlaczego rozkładany narożnik jest fajny http://foreverfrancis.blogspot.com/2010_10_01_archive.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.09.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Znaczy ta? http://2.bp.blogspot.com/_zKbgDo-nbR8/TLi_OMUOpGI/AAAAAAAAD0U/G3INDDZcI3g/s1600/IMG_9246.JPG To właśnie manstad jest 240x90/140, głębokość siedziska ok. 60 cm, fajnie głęboko się siedzi. poduchy mają jakieś 20 cm grubości. Jest ok. 10 cm szersza nić friheten. To nie jest duża kanapa, ale większa nam niepotrzebna. Reszta wymiarów podobna. Aha, moja ma podłokietnik, friheten nie. Bez niego byłoby niewygodnie A, regularnie dzieciaki zrzucają je na podłogę i ujeżdżają, skaczą.... nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.09.2013 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Ta! Jak na 240 to wygląda na całkiem duży ja uwielbiam głębokie siedziska. Mimo iż mała jestem ale fajnie jak tak nogi zwisają Mój fawory z Verso ma 57 cm głębokości więc bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.09.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 A wiesz jak fajnie jak się poduchy wyjmie? Wepchnąć się tam w róg, nakryc kocem, kubek herbaty... laptop... Faktycznie, na zdjęciach duży, ale rzeczywiście wcale nie.... zaraz poszukam moich zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.09.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Tutaj jest http://forum.muratordom.pl/showthread.php?126220-poka%C5%BCcie-swoje-salony/page143&p=6030033#post6030033 Widać, że trochę wygnieciony tam gdzie najczęściej się siedzi, ale cóż... ma pożyć 5 lat i out! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 24.09.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 (edytowane) I jak na tak niską cenę, to trzeba przyznac,że wygląda dość solidnie Agatah - chyba jesteś świetnym pijarowcem , bo ponownie zaczęłam oglądać narożniki z poduchami Korozja - miałam być tam na dniach (Wieruszów), bo tamtędy przebiega trasa mego powrotu do PL - namawiałam męża do tego przez bity tydzień A teraz klops, ja wracam teraz transportem publicznym, więc pewnie nici.. Mąż będzie wracał dopiero za 2-3 tygodnie niestety... Ale jemu się ten narożnik bardzo spodobał, bo spełnia wymagania i estetyczne i cenowe. Za jakiś czas może poszukamy czegos solidniejszego A tobie bardzo się śpieszy? Edytowane 24 Września 2013 przez m-333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m-333 24.09.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Muszę to napisać :Agatah masz cudne oświetlenie - LOVE IT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.09.2013 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 agatah dzięki za fotkę! Uwielbiam Twoją lampę. Ja lubie jak oświetlenie jest delikatne i nie rzuca sie w oczy. Odkąd zobaczyłam tą lampę u Duś jest ona moim faworytem. U Ciebie pięknie wygląda. Bardzo podoba mi się tez galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 24.09.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 A dziękuję Galeria leży pod łóżkiem w sypialni Ten Manstad jest bardzo solidny, tylko sama bawełna niekoniecznie się nadaje na obicie. Gdyby był obity czymś innym to fajna kanapa jest A, poduchy jeszcze jedno zastosowanie, poza byciem poduchami i trampoliną. Służą czasami za poddupnik jak się goście chcą rozsiąść na podłodze wokół stolika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 24.09.2013 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 m-33, tak jak Korozja napisała, to Bizzarto Trivio. Narożnik ma wymiar 270 x 165 Na ścianie mam trawertyn naturalny , jak znajdę fotkę to pokażę jak wygląda w przybliżeniu. Mnie się podoba, zawsze to coś nieco innego od cegły Korozja, poduchy póki co dobrze się sprawdzają, nie rozjeżdżają się, cały czas są na swoim miejscu. W sobotę miałam imprezę rodzinną (ur.synka) wszyscy dorośli goście, czyli oprócz nas sztuk 5 orzekli jak jeden mąż, że narożnik jest super wygodny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 24.09.2013 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 m-33, tak jak Korozja napisała, to Bizzarto Trivio. Narożnik ma wymiar 270 x 165 Na ścianie mam trawertyn naturalny , jak znajdę fotkę to pokażę jak wygląda w przybliżeniu. Mnie się podoba, zawsze to coś nieco innego od cegły Korozja, poduchy póki co dobrze się sprawdzają, nie rozjeżdżają się, cały czas są na swoim miejscu. W sobotę miałam imprezę rodzinną (ur.synka) wszyscy dorośli goście, czyli oprócz na s sztuk 5 orzekli jak jeden mąż, że narożnik jest super wygodny:) Wiem, ze wątek nie o tym, ale pokazuję trawertyn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.09.2013 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 ania fajny ten trawertyn Ja dziś napisałam do jednego ze sprzedawców allegro. Tego od narożnika "Alex" i dostałam fotkę tegoż narożnika w tkaninie. Szkoda że akurat bez pikowań ale i tak widać mniej więcej jak wygląda nie w skórze. I fotka taka bardziej real foto niż na aukcji M. się bardzo podoba i kazał mi kupować Dla przypomnienia. Narożnik "Alex", fotki z allegro: http://allegro.pl/naroznik-alex-duze-spanie-i3532888675.html Fotka którą dostałam; Cena kusząca. 1949zł + 300 zł koszt wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 24.09.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Korozja, dzięki:) całkiem fajny ten narożnik, nawet podobny do mojego;) Ale, czy widziałaś narożnik z wątku "nasze eM..."cameo? wizualnie jest wg mnie miły dla oka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.09.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 ania o jaki wątek dokładnie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 24.09.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?219417-Nasze-eM-czyli-ostatnie-miesi%C4%85ce-wyzwa%C5%84-nerw%C3%B3w-i-rado%C5%9Bci-do-oceny-)Tylko nie wiem, czy narożnik jest z funkcją spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.09.2013 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 aniu dzięki za namiar na wątek:hug: Narożnik to Miami z tych co oglądałam i wklejałam tutaj Wyglada naprawdę nieźle. Kolorek super. Bardzo trafia w mój gust ni i w końcu osoba która kupiła w ciemno na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania_zet 24.09.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Cała przyjemność po mojej stronie:)B.ładny ten narożnik, tym bardziej, że zdjęcia są realne a nie katalogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts