SzumielP 06.05.2004 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2004 Prosze o porade jaka scianke dzialowa moglbym wybrac w pomieszczeniu uslugowym (gabinecie stomatologicznym) o wysokosci 4,6 metra. Dodam, ze zalezy mi na tym, aby byla efektowna, dosc dobrze wygluszala, no i, co jest bardzo istotne- tania. Dodam,ze na planie nie jest prosta ale lamana. Dobrze, jak bedzie czesciowo przezierna, ale ostatecznie nie musi. Bardzo serdecznie dziekuje. SzumielP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniell 07.05.2004 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 mam podobny problem :/ Czy ktoś nam pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daniell 07.05.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 Ja ściankę działową wykonam chyba z pustaka szklanego. Ma elegancki i estetyczny wygląd. Przepuszcza światło i może tworzyć ładne elementy wizualne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek 1719499182 07.05.2004 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2004 W łazience zastosowałem taki patent, że do wysokości "funkcjonalej" jest lity mur (można na nim powiesić, albo przystawić meble), a powyżej są luksfery, doświetlające wnętrze. Efekt estetyczny całości jest bardzo ciekawy, a oszczędza oglądania tyłów różnych przedmiotów sąsiedniego pomieszczenia i zapewnia minimum intymności (której życzyłbym sobie także u stomatologa).Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 21.05.2004 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Pustak szklany. Są ładne kolory, wygląda dobrze i doświetla. Moja żona ma tak właśnie zrobione w gabinecie (też stomatologicznym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzumielP 22.05.2004 02:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2004 Dziękuję za rady. Rzeczywiście pustak szklany to całkiem rozsądne rozwiązanie, choć myslałem o jakim materiale sztucznym w kontrukcji ramowej. Kłopot poleg ana tym, że to bardzo wysokie pomieszczenie (4,6m)SzumielP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts