p03 06.09.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Witajcie! Mam do pomalowania drzwi wewnętrzne pełne Helios marki SplenDoor. Otrzymałem takie wymaganie aby pomalować je na biało z zachowaniem faktury. Jestem świeży w temacie a i wybrany kolor mi nie pomaga. Obsługa lokalnych sklepów niestety rozkłada bezradnie dłonie. Doradźcie mi czym to malować. Z góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawelPawel51 06.09.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Najlepszym rozwiązaniem była by bejca firmy ZAR, zachowa ona naturalną strukturę drewna, a do samego bejcowania wystarczy pędzelek i szmatka, efekt produktów tej firmy jest zniewalający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
p03 06.09.2013 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Dzięki za informacje! Firma godna zapamiętania. Niestety nie ma w katalogu koloru białego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 07.09.2013 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Witam Jak miło widzieć, że wraca moda na białe pełne drzwi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 07.09.2013 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 ...Otrzymałem takie wymaganie aby pomalować je na biało z zachowaniem faktury. Jestem świeży w temacie a i wybrany kolor mi nie pomaga. Obsługa lokalnych sklepów niestety rozkłada bezradnie dłonie. ... Z góry dzięki! Pytaj w sklepach o "białą lazurę" - taka nazwa może ułatwi rozumowanie sprzedawcom, czyli coś, co da białe zabarwienie ale zachowa widoczny rysunek słoi. To ma być farba w rodzaju "popłuczyn z puszki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JedrulaLSW 10.09.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Mój brat kiedyś malował drzwi Patyna biała efekt widoczne słoje i białe drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts