Ada Adrianna 07.09.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 witam, mam pytanko. Cieknie mi pompa grudziadz S32, i slychac jak powietrze ucieka w miejscach zaznaczonych strzalka, pompe juz rozebralem, przeczyscilem i teraz mam pytanie czym ja tam uszczelic ??? Czy nada sie silikon czerwony ?? z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 07.09.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 uszczelka papierowa najlepsza z kartonu i przesmarować smarem, silikon może Ci wycisnąć do środka i zablokować wirnik, jak są wżery to powinno się przetoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ada Adrianna 07.09.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 a taka uszczelke sie kupuje czy sam sobie moge wyciac ? a jak sam to z jakiego kartonu, tzn jaka grubosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 08.09.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 samemu ze zwykłego bristolu lub takiego bloku do malowania dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts